28 Nentori

hawk

Primus registratum
Re: 28 Nentori

Pse nuk thoni shyqyr q1 dalin.
"E lir rinia,si pulat"-thot nji batut e Bep Shiroks te "Cifti i Lumtur".
Njata klube m'mungojn.Ktej e pijn kafen si me ja pi dreqi n'bark,si me ja vjedh kuj.
...muhabet,nji ibrik me uj bashk me kafen,tym,pershnet njenin pershnet tjetrin,merru me punt e hallkut,kullot syt,fiskultur me far luledillit,euroloto...jet a je maaaaaa!!

Marsida

Primus registratum

haha e cfare se, une per dy vjet qe kam nejt ne shipni, n'shkoder dmth, jam knaq tu shku neper lokale....apo sjan gjanat edhe lire, 1200 lek frapé-ja,manej kur ishin ba dy dite pa shku n'lokal e kishe lek boll mujshe edhe me ble ate zupen 1500 lekshe me nejt dy sahat ne lokal, me marr njerzt neper goje....
knej, te ban kafja 5euro, e njashtu me e pi ne pika te vrapit!!!apo sjan edhe tavolinat sa i grime, s'rrin as rahat ne ta...

hawk

Primus registratum

Duhet t'jet kafe "trimash"...

Mas t'ju duket lir kafja te na.Per nivelin ekonomik, q1 kena,ka nji cmim shum t'nalt.Pa llogarit koston e kafes te na qe asht ma pak se 100 lek,kurse çmimi mesatar 500 lek.

Megjithate ja vlen.

Marsida

Primus registratum

zdi ca me than, mu mduket boll e cuditshme se ne shipni, njimilekshi mu dukte si me ken tu me fal kikirike /pf/images/graemlins/grin.gif...dmth pa vlere hic!!! kurse ktu njieuroshi pupupu, athu se ca jam tu harxhu /pf/images/graemlins/eek.gif...
masanej, zdi po shtrejt e pa shtrejt tane shkoshin n'kafe

hawk

Primus registratum

Pa nuk kan aktivitet tjeter maj Marsida!!
Rinia atje nuk i fiton lekt vet pranaj edhe 1000 lekshi i duket kikirik,detyrim me u harxhu cdo dit,racion.
Ktu jan msu me kursimin.Dikush i fiton vet.
Asht ma e vshtir me e lan 1 euro bakshish.
Un jam i vetmi q1 i la berberit tim 1 euro ma shum( /pf/images/graemlins/angel.gif).
Ai /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif do t'thojn-ky nuk asht mir.
N'Shkoder asht turp mas me i lan berberit(Miri ka ble shpi,dyqan,del me biciklet pa vetem mas me ra n'sy /pf/images/graemlins/laugh.gif) 500 ose 1000 lek....ec e merre vesht. /pf/images/graemlins/confused.gif

Barcalet:
Djali pinte cingare Marlboro,baba pinte Karelia.E pyt njeni : si ka mundsi qe ti pin duhan t'lodhun kurse yt bir ma t'shtrejtin??
Baba i djalit i tha : ai e ka baben gjall,kurse un ja. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Qerratai

Primus registratum

Ka qene me cigaret Partizani kjo barcaleta.

Po na t'Oso Kukes a lejohna itu ? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Marsida

Primus registratum

hehe e vertete aja puna se skan ca me ba, po puna asht se edhe une ktu spo baj naj gja te madhe eeeeeeee....
uuuuuuuuuuuu se ma kujtute edhe rojen prit si e ka pas tesh ai...heeeeeeeeee, roja Qemal /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, hehe burre i mire boll, se i kam ra ne qafe kot per me marr diftesen ma heret per dokumenta...zdi a asht ma tash ai /pf/images/graemlins/confused.gif

hawk

Primus registratum

Pa diku duhet ta kalosh kohen edhe ti Marsid !!! /pf/images/graemlins/shrug.gif
Mas n'mejhane - se dan me kursy - t'pakten tu qenis pajen... /pf/images/graemlins/laugh.gif..

Marsida

Primus registratum

eeeeehhhhhhhhhh, nji here e nji kohe kam dite me qenis edhe une /pf/images/graemlins/shocked.gif...ma ka msu gjyshja hehe! a e shifni sa vajz shemullore jam eeeeeee...
ja me than ate qa asht, kur kam ken ne shipni jam knaq tu shku neper kafe edhe une...si bashin tane basha edhe une hehe, bile bile, kam shku edhe neper mramje ne 10 te paradites /pf/images/graemlins/eek.gif!!!

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Roz, a e din ate shprehjen : As s'kane e as i mbarohen! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per klubet plot...ça kane me ba t'rinjte e shkrete aty, veç me lujt mendsh.

Dukesh qe paske kohe qe s'ke kene ne Shkoder: kjo situata qe pershkruve ti asht kshtu 10 vjetet e fundit. /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Kam ken ne shkoder, po jo neper lokale, un personalisht s'mund ti shoh me sy lokalet, si kam frekuentu kurre.

Po kyt rradhe kshu u desh puna /pf/images/graemlins/cool.gif

bebi

Primus registratum

aman se kaq du un /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif booo po m'kujtohet vedja n'klase. vec n'klas m'kap gazi kshtu /pf/images/graemlins/lol.gif

javen q1 kaloj kaq shum' kam qeshe, sa me delshin lot. presori me ishte ndal perballe e vuni buzen ne gaz edhe ai vetem prej lezetit me te cilin un po qesh'sha me i shoqe... ai perballe e mu vazhdote gazi me lot /pf/images/graemlins/laugh.gif. me shpirt ke qesh m'tha /pf/images/graemlins/laugh.gif

vintage, mos perfito me pyt: si t'a tha ket "si shpirt" /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif se e kam pershtat n'shqip /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Princesha

Primus registratum

Pa mar burr si jo, shkova me e gjet ne lokal /pf/images/graemlins/tonguee.gif

meqe ra fjala ti kur po fejohesh?

hawk

Primus registratum

Pa a nuk e din ti si ka dal moda vitet e funit aaaa??

Ti fusin nji kerkim me at goooooogellin allashkodrançe neper qytet...zgjedhin kandidatin/en /pf/images/graemlins/angel.gif...masanej duhet me dal me tezen,hallen ose kushrinen me pa /pf/images/graemlins/eek.gif "kret rastsisht" kandidatin/en t'veshun me teshat mat shik t'raftit(se njaja asht dajla e tyne)tu ble sallada n'zdrale ose nej cop perde apa tu hanger far luledillit para Oazit.
Deri ktu asht metoda e vjeter. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Inovacioni...
Cifti i shpresum nga familjet-shkusi(q1 nuk kan harru me vesh diçka mrapsht se ishtu thojn u bakan kta pun...)takohet n'mejhane....aty masanej secili ka pergatit nji list me kerkesa t'perkthyme e t'noterizume me ja paraqit tjetrit...diskutime rreth gjanave jetike: a din me ba grosh,ku e ke ba shkollen,ca punon anej(se djali asht emigrant pothujse gjithmon)...e ishtu maaaaaaaa !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

E ti kur the se ksaj rrall ta kishte dasht puna...un menova se pa njek moden e pa ta hashim llakumin. /pf/images/graemlins/smile.gif

Si the kur pa fejohem ???
Ehhheee..ma lidh fati ny... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marsida

Primus registratum

haha si m'shkrive gazit /pf/images/graemlins/laugh.gif!!! ishtu mka nodh mu, kishte ardh njeni prej ameriket haha, edhe pa t'marrin n'telefon "shkusit" edhe i del tata qe kta pune si llogarit hiç....nejse ma, ja kalon telefonin mamit!!! mami gjyse oret n'telefon, e kur maroi m'tha : "don njeni shum i pashem, qe i shkojne vajzat mrapa, prej ameriket qe ka shpi edhe dyqan atje, me t'pa!!! pa, ka nji kerkese veç, kur t'takoheni, munsisht me vesh fund ti /pf/images/graemlins/eek.gif se don me pa a i ke kamt e drejta /pf/images/graemlins/confused.gif...."- edhe t'ja kane plase gazit te dy, tata me mamin, tu u tall me mu!!!!

jaaaaaaaaaa, thashe me vedi, shkon shoku n'maje t'ameriks e i trashe se i trashe metet /pf/images/graemlins/smash.gif!!!

hawk

Primus registratum

Bessssssa ai paska shku direkt e n'tem...ka dasht me pa infrastrukturen para investimit.
Pa ti t'kishe dal,qar nej frape qyl...haja qenit pija qenit.

Uuuuuu 2.30 e nats...
N'koh t'Enverit isha çu n'rradh t'tamlit,t'pakten e kisha ba nji hajr.
Naten tanve.