28 Nentori

Princesha

Primus registratum
Re: 28 Nentori

Une isha pa argument blue? Un te thashe pse nuk shkoj ne lokale, sepse nuk shoh asigja aty qe mu me terhek, ah nqs ty te djegu ktu se ti ke nej dit e nat aty, skam faj un e fillove tu ofendu, po ti ske ken nojher ne shkoder e shum gjana te tilla.

S'dishe si me ia dal ndryshe po nxorre faktin qe vetem katunaret s'shkojn ne lokal se tan tjeret qe jan te qyteterum shkojn (hajde menje hajde, ata qe i kan dy pare men s'rrin tan diten ne lokal), un edhe kur kam shku ne lokal kam pa pisllek njerez, qe se shohin vedin ku tjeter vetem me nej ne lokal dit e nate (nuk po flasim per raste por perdite, po ju keni qef vet me i kuptu mrapsht e me u kap dikund). Ku paskam shku un me shoqni? Ka shum vende ku mund te shkosh, kinema, teater, koncert etj., se te ka pelqy ty lokali edhe se ke shku ti duhet me shku tan, se perndryshe quhen jo qytetare.

Shif iher kush e nxiti situaten, fillo nga vetja manej del te un, edhe kur i ke me tendenca tana pergjigjet me ul tjetrin cdo bised qe ban nuk quhet komunikim po KRUMJE, more vesh?

Shko shkollohu per vedi se paske met dru i palatum.

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Moz, dava katnaresh. E ke parasysh vete besoj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

peneline, erdhe me hedh dru ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
ma kadal se asht tuj plas njena t'xetit /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

o ddddd, kinema republika paska kene hap moj, dhe nuk asht rihap vjet't e fundit, kur e mori A.S me kunatin n'dor' si biznes

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

obobooo c'rrena o naneeeee /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Princesha

Primus registratum

vintage, po kush tha se keka bastardhim me shku ne lokal, e ke pa kund te postimet e mia kyt? e din shum mir ca kam dasht me than mos na i shpik gjanat, manej edhe me than un qe keka bastardhim, pse te djeg'ka ty e disa te tjereve ktu?
Nuk din me u pergjigj ne menyre njerezore, po ne gjuh laperesh maj?

Kur kam ken un n'kyt forum, ti ke ken tuj ju sjell shatrivanit paradite masdite, mos fol kot se s'ja ke iden per mu.

Manej ti marove me te kthy pergjigje, sa qe po lehshe si qeni ne han, deri qe te ktheva pergjigje se marove per ifije vemenje.

Ik tash mos me kthe pergjigje ma, se jam tu pritu me u marr ma me ty.

bebi

Primus registratum

Goca, qeka lezetshem ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ooo se harrova, ke pre bilet ti robo? /pf/images/graemlins/laugh.gif se un e dhash kontributin tem per i bilet free, por masi hine pa pare, t'pakten popkorn na blej /pf/images/graemlins/laugh.gif

msime come adestrare gratuitamente, bilet pa pare, ku e ke pa vedin ma mire /pf/images/graemlins/laugh.gif mosmirnjohse /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

me falni se po ju prish temen /pf/images/graemlins/smile.gif

dhe i pytje kisha un...

ç'kuptim ka fjala LAPERE...?

f.l.m ne antiçipo si gjithmon...

notorious

Primus registratum

un e dija per kurvar...

e paskam kuptu gabim

grazie Vintage /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Edhe ashtu den me thane, po s'deshta me e shkru. Se m'kane akuzu per fjalor laperash edhe po mundohem me ba kthese. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/grin.gif

ps: mozaik, a e din si me duket fotoja jote te avatari. si ato bukuroshet q1 japin emisionin e lajmeve... dhe me at postimin ku thu goca qenka lezetshem ktu... uuuu sa kam qesh /pf/images/graemlins/lol.gif njish je /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

tushi

Valoris scriptorum

allah allah ça paska ba vaki ne kete teme /pf/images/graemlins/lol.gif

s'guxon njeri me u largu pak se ktheni tan vendin permbys

nigjoni mire tash ça po ju tham /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ma te paren q1 te replikojne ktu e mbrapa te kjo teme kam me e kap me zori /pf/images/graemlins/idea.gif (nks nuk nigjon vete kuptohet) /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe mos me thoni jo s'kena dit gja , se kena ba per ate qellim e ku po di une

njashtu /pf/images/graemlins/tipsy.gif

bebi

Primus registratum

maksimumi mundesh me pas kinky dreams tush /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

alivederrqi /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

nuk po perseris at' ofshamen e Tushit /pf/images/graemlins/laugh.gif se asht dhe pak si jasht mode /pf/images/graemlins/tipsy.gif, po them vec kaq: knej n'lagjen teme n'raste t'tilla thojne: s'pakeni ba kaher 6 /pf/images/graemlins/devil.gif
kuku moj nan /pf/images/graemlins/laugh.gif, tesh po filloj me u grrrri /pf/images/graemlins/lol.gif

Diddy19

Su@mi

Tush, une terhekem, se edhe me marunen argumentat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti keke tamam per misjonar per pajtime gjaqesh. Ta mbushke mendjen me force, e jo me bindje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

abs /pf/images/graemlins/thumbsup.gif , po tesh e zgjidh(in) shpejt, ceshtje kohe, sa ti dalin para ndoj kacak /pf/images/graemlins/laugh.gif

T_E_A

Primus registratum

u lodha tu lexu gjana qe s'kishin shum lidhje me shkollen teme. Ndaj po baj nje pyetje qe mbase ka ndoj pergjigje ma perpara.
Ka ndonje gje ka mbaru 28 ne vitin 1997?

hawk

Primus registratum

Un njaf da q1 e kan maru ne 1997. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meq1 ra fjala,shkollen doshin me e prish. /pf/images/graemlins/frown.gif

Marsida

Primus registratum

Hein????????????? izeteteten dojn me e prish /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif? po pse? ça asht tu nodh?

tushi

Valoris scriptorum

maksimumi mundesh me pas kinky dreams tush /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

alivederrqi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

bluje pse me provokon mer amon /pf/images/graemlins/lol.gif

e dita me nji milion % se mgjth kercnimet /pf/images/graemlins/tipsy.gif s'ka me tu ndejt pa repliku /pf/images/graemlins/laugh.gif

ça me ba, meqi jena ne prag te pashkeve deshta s'deshta duhet me te fal

/pf/images/graemlins/wave.gif

kurse ti Vintage si ma dinake q1 je /pf/images/graemlins/laugh.gif ke thane po pres te shoh ça po bahet me Blujen ather po ndermarr hapat e matejshem