Re: 28 Nentori
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Roz', po s'asht marre me than' se s'je prej Shkodret moj /pf/images/graemlins/wink.gif mos i bjer kaq g'jat' /pf/images/graemlins/wink.gif
sa per me feju "ne t'tjert" mos maj kasavet, se mu psh, s'm'lan me ra n'tok' /pf/images/graemlins/wink.gif (m'bin n'qaf edhe femnat /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/grin.gif )
ps; pytja jeme s'kishte qellim me konfirmu rreshtin e par' ma siper, por me cuditi fakti me sa "za t'nalte" the q1 s'ke frekuentu KURRE bar-s...
merre me t'let /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjana q1 ndodhin jan' /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif tash m'ke ba me qesh pse a prejmen e more a?
un e di qe ka dal moda me than kam frekuentu kyt lokal e kyt lokal edhe mos me e dit se ku bjen lokali me shpi, po un se kam per turp me than prap me "za t'nalt" qe as si kam frekuentu e as skam me i frekuentu nojher...shkon njeriu nojher, po jo si disa qe ja dijn emnat edhe kamarierave ka arrit edhe pronari me e njoft kaq shpesh i vjen aty...gja ma kot se me shku ne lokal skam pa...
sa per at tjetren, ti vet u interesove a jam feju a jo, sme intereson me dit a t'lajn me ra n'tok a ne qiell...po zakonisht malli i mir s'ka nevoj per reklam...thojn e se un sdi gja prej ktyne punve.
[/ QUOTE ]
u interesova se kam i kushri beqar /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
n'shkoder, ca jena SHKODRAN, i njofim pronaret e klubeve me cilsi, jo vetem sepse i frekuentojme, sepse o asht axha, o kojshija, o kushrini, ose ish presori i kitarres, pianos... ose ish i fejumi i msuses t'baletit apo t'pikturs... (ose sepse jena dore e lezetshme shoqnijet e na con pronari pije per respekt)
se sa per te ditunen ku rrin me shpi /pf/images/graemlins/lol.gif me ke shkri /pf/images/graemlins/lol.gif (sa her' ke ken' n'shkoder roz /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif )
po kto n'fshat e di se jane prralla me elf /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per reklamen, fshati q1 duket s'don kallauz /pf/images/graemlins/wink.gif prandej lene kallauzin se asht tuj tu kap shtrejt /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
ps: me pi kafe me shoqni neper klube e me hanger misdita e darka kur ta man xhepi, s'asht mode moj roze,(s'ka kene as per baben tem,as kjo e as serenata) e me u taku per biznes ne restorant e kafe, s'asht mode moj roze, po mire e ka vintage /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
fantastike keke /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
pps: s'kam pas nevoj me e marr prejmend ca ke shkru, se e kam dite me kohe q1 s'ke gem prej shkodret /pf/images/graemlins/wink.gif