28 Nentori

bebi

Primus registratum
Re: 28 Nentori

O Roza, si perfundim a u fejove moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ke ken' n'shkoder per vizit' apo ke jetu aty (if you dont mind my asking) q1 s'ke frekuentu kurr' bar-et neper Shkoder? edhe i murgeshe (vajz' q1 ishte fut per murgesh') q1 kam pas n'klas, ka ardh kajher me ne per i kapucino /pf/images/graemlins/laugh.gif

m'bane kurjoze ku e ke ke pi kafen/hanger amelcinen/ pi langun e qershise, ujin a ca ke pi, me shoqni ti?

sorry per kurjozitetin e shfrenum temin /pf/images/graemlins/grin.gif

Princesha

Primus registratum

ja maj, po un kam jetu ne maje te malit po ca thu ti...kushedi si m'kan begenis me m'fol shkodrant noj her edhe mu bate qefi sa qe i muj rresht s'me xete gjumi naten prej gzimit.

Sa per i kafe, ka dal gjithkush po jo me nej ashtu perdit neper kafe...po n'fakt ke te drejt, s'desha me e than se thash mos po mes mren, po tash u pa puna kam met se kam met, po e tham...un...jam rrit ne manastir...s'me kan lan me pa mashkull me sy, edhe tash qe m'flasin nuk di me i dallu a asht mashkull a ca asht, lene ma me e prek qe s'bahet fjal /pf/images/graemlins/blush.gif

Kur te fejohem tash ju a baj te ditun, vec aman fleni rahat naten, vetem mos me kerkoni me ju feju edhe ju /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

bebi

Primus registratum

Roz', po s'asht marre me than' se s'je prej Shkodret moj /pf/images/graemlins/wink.gif mos i bjer kaq g'jat' /pf/images/graemlins/wink.gif

sa per me feju "ne t'tjert" mos maj kasavet, se mu psh, s'm'lan me ra n'tok' /pf/images/graemlins/wink.gif (m'bin n'qaf edhe femnat /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/grin.gif )

ps; pytja jeme s'kishte qellim me konfirmu rreshtin e par' ma siper, por me cuditi fakti me sa "za t'nalte" the q1 s'ke frekuentu KURRE bar-s...

merre me t'let /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjana q1 ndodhin jan' /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest

Rozi mas e çaj kryt... /pf/images/graemlins/laugh.gif Mu personalisht s'me pelqen asnje lokal ne Shkoder, keshtu qe ma mire me e pi/hanger/kafen/amelcin langun e qershise ne shpi o te kojshia... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bebi

Primus registratum

n'bar nuk shkohet se t'pelqen bar-i mor ttttrrrrrandafil /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Per ça shkohet maj burrneshe se nuk e dikam une, apo duhet me pas arsye aaa... /pf/images/graemlins/shrug.gif

bebi

Primus registratum

shkohet me shoqni me pi kafe e me ba i dore muhabet per qejf, ala se more vesht eee.

s'ma merr mendja se i ke shetit tan bar's n'shkoder ti, e i njifke aq mire sa mos me te pelqy. barin nuk e bajne muret, por ambjenti (ambienti dmth tipat, personat q1 e frekuentojne).

psh, s'ma merr mendja se ke kene ndojher' te bar-i i Zef Cobes. Ato q1 e njofin e dijne per ke e ca e kam fjalen /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/cry.gif miss it

cdo bar ne shkoder, dikur (se tesh nuk e di ma) asht frekuentu prej "dursh" te ndryshme.

palma, oazi,scutari,rozafa, europa e 28's /pf/images/graemlins/laugh.gif aulona (q1 ka kene te kursi i dollarit /pf/images/graemlins/laugh.gif nga vlleznit zena, ooooojjjj iiiii kush mu kujtu vlleznit zenaaaa /pf/images/graemlins/lol.gif ), valbona (oooooj kush e man mend valbonen, puuu ca u bate te ambulanca /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ka fundi asht pas prish vec.

po te koktejl end drims /pf/images/graemlins/wub.gif po bari i andit n'shirok' .... bobobobobo

o scorpe, aman mos m'fut n'kshtu mendimesh /pf/images/graemlins/cry.gif

S

Scorpion

Guest

vete e ke fajin qe i permende /pf/images/graemlins/cry.gif Kam shetit pjesen ma t'madhe te bareve, lokaleve aty ne Shkoder. ku i bien ky bar'i Zef Cobes?

bebi

Primus registratum

n'zemer t'shkodres, qender, 20 m tuj dal te dugajt e reja (200 m prej te univ.) 500 prej te jordan misja /pf/images/graemlins/laugh.gif, n'g'juhadol, njit me pixheren e grupit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (delsha me variacjon kajher me i lag robt /pf/images/graemlins/lol.gif )

scorpe, me t'pelqy bars n'shkoder duhet me pas shoqni si fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

e me shoqni, nuk e kam fjalen vetem me pas shoke e shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

tung /pf/images/graemlins/wave.gif

ps: bari i zef cobes ka kene shpi private dikur (shpi shkodrane e vjeeeeter 2 kateshe), dhe pa ndryshu kurgja e kane ba bar /pf/images/graemlins/wub.gif oboobboo c'vend /pf/images/graemlins/wub.gif

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Roz', po s'asht marre me than' se s'je prej Shkodret moj /pf/images/graemlins/wink.gif mos i bjer kaq g'jat' /pf/images/graemlins/wink.gif

sa per me feju "ne t'tjert" mos maj kasavet, se mu psh, s'm'lan me ra n'tok' /pf/images/graemlins/wink.gif (m'bin n'qaf edhe femnat /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/grin.gif )

ps; pytja jeme s'kishte qellim me konfirmu rreshtin e par' ma siper, por me cuditi fakti me sa "za t'nalte" the q1 s'ke frekuentu KURRE bar-s...

merre me t'let /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjana q1 ndodhin jan' /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif tash m'ke ba me qesh pse a prejmen e more a?

un e di qe ka dal moda me than kam frekuentu kyt lokal e kyt lokal edhe mos me e dit se ku bjen lokali me shpi, po un se kam per turp me than prap me "za t'nalt" qe as si kam frekuentu e as skam me i frekuentu nojher...shkon njeriu nojher, po jo si disa qe ja dijn emnat edhe kamarierave ka arrit edhe pronari me e njoft kaq shpesh i vjen aty...gja ma kot se me shku ne lokal skam pa...

sa per at tjetren, ti vet u interesove a jam feju a jo, sme intereson me dit a t'lajn me ra n'tok a ne qiell...po zakonisht malli i mir s'ka nevoj per reklam...thojn e se un sdi gja prej ktyne punve.

Diddy19

Su@mi

Tamam pa thu maj Roz, ça me i ba klubet! E baj ma t'mire kafen n'shpi une! Edhe dalim ta pijme njaty n'hajat. Ose ose nen hije t'fikut. Ta pa na hajne pak mushkajat, por po lyhena pak me ufull ose me raki.
Po boll me t'dal emni neper Shkoder! E bija e filanin neper klube! Tu kene se rrijme n'shpi tone, n'terezi tone, i hedhim kafes sheqer sa t'dona, biles po perdorim edhe filxhanat e mira, ato qe i nxjerrim veç per Bajram e per Vit t'Ri. Lene Roz se asht terbu rinija. /pf/images/graemlins/smash.gif

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif e madhe je /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif tash m'ke ba me qesh pse a prejmen e more a?

un e di qe ka dal moda me than kam frekuentu kyt lokal e kyt lokal edhe mos me e dit se ku bjen lokali me shpi, po un se kam per turp me than prap me "za t'nalt" qe as si kam frekuentu e as skam me i frekuentu nojher...shkon njeriu nojher, po jo si disa qe ja dijn emnat edhe kamarierave ka arrit edhe pronari me e njoft kaq shpesh i vjen aty...gja ma kot se me shku ne lokal skam pa...

sa per at tjetren, ti vet u interesove a jam feju a jo, sme intereson me dit a t'lajn me ra n'tok a ne qiell...po zakonisht malli i mir s'ka nevoj per reklam...thojn e se un sdi gja prej ktyne punve.

[/ QUOTE ]

u interesova se kam i kushri beqar /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

n'shkoder, ca jena SHKODRAN, i njofim pronaret e klubeve me cilsi, jo vetem sepse i frekuentojme, sepse o asht axha, o kojshija, o kushrini, ose ish presori i kitarres, pianos... ose ish i fejumi i msuses t'baletit apo t'pikturs... (ose sepse jena dore e lezetshme shoqnijet e na con pronari pije per respekt);) se sa per te ditunen ku rrin me shpi /pf/images/graemlins/lol.gif me ke shkri /pf/images/graemlins/lol.gif (sa her' ke ken' n'shkoder roz /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif )

po kto n'fshat e di se jane prralla me elf /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per reklamen, fshati q1 duket s'don kallauz /pf/images/graemlins/wink.gif prandej lene kallauzin se asht tuj tu kap shtrejt /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ps: me pi kafe me shoqni neper klube e me hanger misdita e darka kur ta man xhepi, s'asht mode moj roze,(s'ka kene as per baben tem,as kjo e as serenata) e me u taku per biznes ne restorant e kafe, s'asht mode moj roze, po mire e ka vintage /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fantastike keke /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pps: s'kam pas nevoj me e marr prejmend ca ke shkru, se e kam dite me kohe q1 s'ke gem prej shkodret /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Haram i qofte atij qe hapi Kafen e Madhe e Turizmin n'Shkoder! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ii sa e keqe bahesh kajher /pf/images/graemlins/tipsy.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

kajher tham ju bafte dita 100000 forumit e forumsave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Po lene maj blue, mos na e ban si e dishme tash,, mir boll qe po ja makeni njena tjetres ison.

mos me t'pa lan me ra n'tok, s'kishe nej ne forum dit e nat, po ik thuja nojkuj tjetrit kto rrena, ato qe ti besojn.

U bane ti me m'than mu a ke ken n'shkoder, shka maj zhgarravin femen se se hedh kush pshtymen n'ty.

Diddy19

Su@mi

Rozalina,
1) katundaret(disa) jane t'meçem, t'mprehte, t'japin uj n'bisht t'lugs.

2) çe do t'jesh shkodrane(?) kur i pergjigjesh provokimeve me kto tone? Nese MUND t'kena dyshime rreth origjines, tashi s'kena dyshime rreth edukates tande. Ka mnyra e mnyra per te sha dhe ofendu: kjo e jotja s't'ka sh hije.

Nejse, secili e din vete e secili difton vedin.
/pf/images/graemlins/shrug.gif

bebi

Primus registratum

ik sa s'ke hanger hu /pf/images/graemlins/laugh.gif me tan' kto q1 ke than.

ajo e jemja ma siper, i permbledhte tana bashke.

S

Scorpion

Guest

Late koqen e namit... Tema eshte per shkollen "28 Nentori", e jo per preferencat e shetitjet personale...