28 Nentori

bebi

Primus registratum
Re: 28 Nentori

tush, un' s'provokoj kend, ju provokoni vedin, kjo asht e keqja juj, viktim' e vedit /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif (kjo per ty e per "ata" q1 lexojn' n'heshtje dhe bajn' si KULL /pf/images/graemlins/laugh.gif demek se nuk jan' neper forum e po ndertojn' kshtjella /pf/images/graemlins/lol.gif

s'ishte puna te e ndejtuna pa e me /pf/images/graemlins/laugh.gif, asht se jam rrit me t'drejten e fjals gjithmon', e nuk i njof kercnimet, si aj fmija q1 nuk asht rrxu kurr' ka guxim me u njit /pf/images/graemlins/wink.gif

hawk

Primus registratum

Ai fmija q1 rrxohet asht ma i kujdesshem.

P.sh :
N.q.s ka ra prej fikut,kja nuk do t'thot se nuk ka me hanger ma fiq ose ka me prit me ja kput dikush tjeter /pf/images/graemlins/shrug.gif.Ka me u ba ma i shkatht,gem n'gem e fik n'fik. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masanej ku ka fmi q1 nuk rrxohet...per nryshe etiketohesh si fmi nimash. /pf/images/graemlins/frown.gif(

hawk

Primus registratum

Me kyt rast pa m'kujtohet edhe nji shprhje e nanbabes :

mas fol me at q1 s'ka ra prej fikut!!!

bebi

Primus registratum

mAs mAreee, sa thell' e paske kap mAhabetin at q1 thash'.

sa per t'tanden, maje aty n'terezi t'tande se nuk lshohet vend pa vend.

hawk

Primus registratum

Qyr qyr qyr....
Nuk t'pelqej shemulli i fikut??
Nuk ishte per ty se ti i rrin fikut nen te.

Pa edhe ti veç, e ke thith kret sherbetin e muhabetit.

bebi

Primus registratum

mos na ke ngacmu tushin ortej /pf/images/graemlins/laugh.gif paska lan fiku pasoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif tung

hawk

Primus registratum

Epo un nuk pas fatin tan me pas presora baletit,pikturet apa t'reçelit t'fikut. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ma dasht me i hyp pems e me ja marr bereqetin.
Jan da rrisqet.

P.S
Kur t'thash se ke nej nen fik,e kisha per at fikun q1 ka ken(dikuuuuur) te Palma...

bebi

Primus registratum

ja per bes, s'maj mend jo vec pemet, po as njerzt ma /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur shkova ne shkoder heren e fundit, sa ika prej shkodret me thoshin ne tel: baaaa si moj me kalove 1 meter lerg e s'me fole.
ku ke ken i thosha un se s'te kam pa /pf/images/graemlins/shrug.gif pse s'me fole ti? jaaa thoshin, kam kujtu se je ba mendjemadhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti me thu per peme e hije /pf/images/graemlins/laugh.gif

jam plak, m'ka fillu skleroza e jam ba per gjyslyk /pf/images/graemlins/tipsy.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

ps: kush e man mend ket: oo rreceli sa m'pelqen
asht ma i miri shoku jem /pf/images/graemlins/laugh.gif

hawk

Primus registratum

Kyt kang e ka knu djali i pr.dr.Mahir Hotit(rektorit),n'festivalin e...kohs t'plumit me gjyslyk('97).
Masanej si asht tradita neper Shkoder.... /pf/images/graemlins/rockband.gif
Dikur ka pas ken kanga:
"At nat hangme buken that se dyqani s'kishte marmulat(fikut /pf/images/graemlins/laugh.gif)"..
"Besnikrija dan me than kush ta lypin me ja dhan"..
Nejse...

N.q.s nuk mban mend as fikun q1 ka ken te Palma mas i del per zot kot se i njef mejhanet. /pf/images/graemlins/smash.gif
Pa aty ja vetem fik pa ka pas edhe hurm,sheg,dardh,rrush çelek...
I kan pas lan per fmit e apartamenteve. /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

...m'falni qe po ju hi n'midis t'biseds ju dyve /pf/images/graemlins/grin.gif, por ma qoj' gojen lang rreqeli i fikut /pf/images/graemlins/goofy.gif (jeee po m'duket vedja sikur jam kthy prej ndo1 planeti t'pa njoftun) /pf/images/graemlins/tongue.gif
e thash t'pys ty Zotni Hawk iher - a thu ke naj' lug prej tij per mu, se m'ka shku mendja /pf/images/graemlins/devil.gif

ps: Blue /pf/images/graemlins/kiss.gif pershumvjet e mot /pf/images/graemlins/wub.gif

hawk

Primus registratum

T'paska shku menja keq eeee... /pf/images/graemlins/wink.gif
Pa a kujtan se kam hap kjosk aa?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mendja njat rrug man mend /pf/images/graemlins/tongue.gif
perfat t'mir' s' ke hap kiosk /pf/images/graemlins/laugh.gif se kan' t'njentin produkt /pf/images/graemlins/devil.gif e s'do ishte gjet shija jeme aty /pf/images/graemlins/wink.gif

ps: vec naj pucalec deshta... /pf/images/graemlins/grin.gif

hawk

Primus registratum

Tu pas para sysh se ka disa lloje fiqsh,ti çfar pucalecit ke qef !? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...

tesh n'qef kam ma s'shumti nje lloj qe kam pas dikur n'baqe, bishtin majahosh, vinte i frym bajagi sa ju dukte lekura e terhjekun mir' ngjyr' e errt perjashta, gati n'drejtim t'tejdukshem me push, i cfaqeshin shejat e kuqe t'dukshme n'mrensi, gati- gati sa tuj' i plas nga permbajtja...se di a e njeh ket'lloj, s'po me kujtohet emni itesh...

hawk

Primus registratum

Pa ku e ke pas at shpi maj shijtan? /pf/images/graemlins/eek.gif
Pu pu pu..çar fikut.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hala se kam marr vedin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Shninzi asht i bardh Tonce /pf/images/graemlins/smile.gif

Shpin e kam pas n'periferi at'here mor Zotni, kam pas (baba i zoti shpis me i llaf) tan' at' oborr me lule e kopsht me fruta e zarzavade. Biles njat fik e kam pas te e vetmja cezme qe kam pas n'oborr.
U kacavjerrsha n'te qysh at'here me fustan 1pllamb t'gjat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iher ja theva degen e rash me te n'tok.

por thuj shyqyr qe ju mbush mendja me kooperativizu fshatin Mehmet Shehu e me ket'rast tha Enveri- t'baj dhe un'dicka, t'i heqi qafet kto "borxhezt"e qitetit me shpija private, e na rrasi n' apartament /pf/images/graemlins/sleep.gif ca kam hek me u msu /pf/images/graemlins/sleep.gif por filoi me m'pelqy se ndijsha kojshijen kur knote Arie /pf/images/graemlins/lol.gif e kursejsha korentin tem /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: dola prej fjalet /pf/images/graemlins/devil.gif temet deshta me than /pf/images/graemlins/tongue.gif, ku e kishim fjalen? /pf/images/graemlins/lol.gif

ah po, ai quhet patlixhan mor Zotni /pf/images/graemlins/smirk.gif

abs

nuk e di...

ehuuuu un kam lind n'hije t'njati fikut /pf/images/graemlins/cool.gif
a e njeh ket rrac a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Z otni hawk do jet' tuj e zbulu /pf/images/graemlins/laugh.gif

hawk

Primus registratum

Me e zblu...!?!?!? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Ja ktu s'meti gja me zblu.

E mora vesht bessssa.
Edhe un njashtish fikut kam.
Uuuuu me t'pa xan me te n'dor n'koh t'Enverit,t'kishin ba namin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pa mir,d.m.th paske ra prej fikut edhe ti eeee /pf/images/graemlins/smash.gif
Paske ken i piskavic ti /pf/images/graemlins/tipsy.gif...