2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

I

insane

Guest
Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Fillimisht postuar nga I-aspire:
[qb] hmmmm une skam propozu ndonjeher /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
une me duket se po...

mbaj mend 1 nate, pasi kishim kaluar weekendin tek shtepia e saj, shkuam per 1 darke.
gjate te ngrenit i them: mduket se jam lodh te jem vetem, ke deshire qe ajo cfare ndodhi kete weekend te ndodhi me shpesh (ndoshta per dite?)
me tha PO.

me duket se me pranoj propozimin!!!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po mire ja e morem guximin ne edhe shkuam edhe ja thame atij cunit ''or vlla te kam qef skam cti bej'' /pf/images/graemlins/laugh.gif
si do mendojne cunat per kete?? sepse mua mendimi i pare qe me shkon ne mendje kur nje femer shkon te ''propozoje'' eshte qe ai cuni as qe sdo e caje koken fare per kete gocen ene do thote ''ja njeren e futa ne thes una,te shofim tjetren''
sa e vertete eshte kjo cuna?? se prej ksajt mka hyp fryka mu ene sma ma me i ''shku na mrapa cunave''...
soo?? [/qb]
jo moj sthon te gjith cunat ashtu une per vete skam then kur me kan propozuar :tipsy: prandaj mos u frikso ti.se jo per gje po edhe ju vajzat kur ju propozoin cunat kshu thoni e fua dhe kete ne theune :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga zeqo_pilafi:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po mire ja e morem guximin ne edhe shkuam edhe ja thame atij cunit ''or vlla te kam qef skam cti bej'' /pf/images/graemlins/laugh.gif
si do mendojne cunat per kete?? sepse mua mendimi i pare qe me shkon ne mendje kur nje femer shkon te ''propozoje'' eshte qe ai cuni as qe sdo e caje koken fare per kete gocen ene do thote ''ja njeren e futa ne thes una,te shofim tjetren''
sa e vertete eshte kjo cuna?? se prej ksajt mka hyp fryka mu ene sma ma me i ''shku na mrapa cunave''...
soo?? [/qb]
jo moj sthon te gjith cunat ashtu une per vete skam then kur me kan propozuar :tipsy: prandaj mos u frikso ti.se jo per gje po edhe ju vajzat kur ju propozoin cunat kshu thoni e fua dhe kete ne theune :smash: [/qb]
a thu e??
sthojn cunat ashtu??
una per vete kur me propozojn,nqse me pelqe ai cuni qe me propozon them: sa mire :rolleyes:
nqse sme pelqen i them atijt: mvje keq po sdu me u lidh me asnjeri..etj etj
diten tjeter me shef me anjnjonin ai muve :lol: :lol:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] mua s'me hec kur propozoj vet
kshu që mamir e kam kur më propozojn ato mua
:thumbsup: :thumbsup: [/qb]
vallai

eros111

Primus registratum

e pse jo? te gjithe kane ndjenja,eshte mungesa e guximit ajo qe ben diferencen...si cunat ashtu edhe gocat kane te drejten per te bere hapin e pare...ama nje keshille: goca duhet te jete pak a shume e sigurte qe i pelqen cunit,pasi nese jo,do behet objekt diskutimi dhe talljeje...c'ti besh keshtu ndodh,se te rralle jane cunat qe kane pasur eksperienca te tilla...jemi seks idiot dhe oportunist dhe nuk arrijme, ne shume raste tju kuptojme...
ciao ju puth dhe na falni

piu_che_dolce

Primus registratum

Sbesoj se ka shume rendesi se kush propozon.Megjithese per mendimin tim i ka me shume hije mashkullit,sepse mendoj qe kur ai ben hapin e pare ka marre shume me pare sinjalin provokues apo aprovues nga femra,por seshte e thene.Sot cdo gje eshte e mundur. /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga eros111:
[qb] e pse jo? te gjithe kane ndjenja,eshte mungesa e guximit ajo qe ben diferencen...si cunat ashtu edhe gocat kane te drejten per te bere hapin e pare...ama nje keshille: goca duhet te jete pak a shume e sigurte qe i pelqen cunit,pasi nese jo,do behet objekt diskutimi dhe talljeje...c'ti besh keshtu ndodh,se te rralle jane cunat qe kane pasur eksperienca te tilla...jemi seks idiot dhe oportunist dhe nuk arrijme, ne shume raste tju kuptojme...
ciao ju puth dhe na falni [/qb]
si po folka ne ky: tamom si me qene dita e fundit e jetes se vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb] e pse jo? te gjithe kane ndjenja,eshte mungesa e guximit ajo qe ben diferencen...si cunat ashtu edhe gocat kane te drejten per te bere hapin e pare...ama nje keshille: goca duhet te jete pak a shume e sigurte qe i pelqen cunit,pasi nese jo,do behet objekt diskutimi dhe talljeje...c'ti besh keshtu ndodh,se te rralle jane cunat qe kane pasur eksperienca te tilla...jemi seks idiot dhe oportunist dhe nuk arrijme, ne shume raste tju kuptojme...
ciao ju puth dhe na falni [/qb]
Ceshte kjo ndergjegjesim mashkullor? apo zemer e thyer pasi e ke talluar???? :shrug:

Merlina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Metallicupo:
[qb] JONIDAA i pergjithsoj sepse kam pare vet dhe gjithashtu me thone shoket ne TR qe eshte e veshtire sepse e kane pare te gjitha veten <<ylla>> dhe nuk te del ne <<shteg>> tjetra qe ti hapesh nje muhabet.

mua me ka ndodhur vete qe te njoh nje vajze shume te mire(ne pergjithsi) dhe te mos me shkoje ne mend qe ajo do te donte te bente dicka me mua sepse nuk e jepte veten te kuptohej (ndoshta se ju keni ate idene fikse qe do ju quajne K*RVA)
dhe kur me tha nje shoqja ime,gjithashtu dhe e saj nuk e besoja. dhe vazhdimisht i thoja qe po tallet sepse ajo nuk me kishte dhene te kuptoj dicka. etj etj...........

shume bukur ti mbani mendimet dhe deshirat vetem per vete dhe pjestaret e afert te shoqerise, kur doni dicka me te vertete GUXONI dhe mos ju interesojne c'fare emri do ju vene..... e keni menduar qe me shume mund ti thone nga inati?!?!?!
fundja fundit nuk keni pse te justifikoni gjerat qe beni !!!!!!!!!!!!!(popooo si i them more /pf/images/graemlins/tongue.gif )

kurse ti DESIRE mos e mer mundimin perderi sa nuk e paske problem sepse mendon se heret a vone dikush do te te propozoje.
ai do te te pelqej.....por ti do ta pelqesh????
apo se ke problem?!?!?!? mjafton te te propozojne dhe ti thua PO!!!!???(nje eksperience me teper??)

apo ke idene fikse qe ai djale qe ti deshiron do te te propozoje dhe ti nuk e mer mundimin se nuk do te ulesh hunden!!!!
dhe nderkohe qe ti pret qe ai te bej hapin e sheh te jete per krahu me nje vajze qe ndoshta mund te jete treguar me e drejte dhe e guximshme se ty duke shprehur ajo e para se c'ndjen per te...... dhe ti nderkohe nuk do duash veten dhe do mallkosh veten dhe diten qe nuk i the ato qe ndjeje.nje djale mund tju thote dhe jo (normale me duket) por deri sa te guxoni nuk do merni vesh asnjehere shanset qe do kishit, dhe per ty DESIRE....shanset qe do kesh humbur.

besoj se kesaj here fola drejt dhe pa kunja .
mund te thoja me teper por mendoj se kaq mjaftojne.

nje keshille: gezoni jeten se vitet nuk vine mbrapa,kapni c'do shans(pozitiv)qe ju del perpara!!!!!!!!!!!!!!!!

kaq
:cool:

desire [/qb]
BRAVO vllai!!!!!! ku paska qene nje njeri tamam ktu ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif ......ke shume te drejte......un jam me ty sepse dhe mua kjo gjeja po me ndodh tani dhe e urrej veten per kete por s'kam ca me bo!!!!!!!
dua nje djale por kam shume turp t'i them qe e dua dhe nuk i flas asnjhere me goje....por ai e ka fajin ai e di shume mir qe un e dua se e ka marre vesh nga te tjeret por dhe ai eshte shume i turpshem si person dhe prandaj nuk guxon te propozoj!!!!!!!! :wub: :confused:

eros111

Primus registratum

heret a vone i kuptojme gabimet...kjo eshte e rendesishme(dott.essa)

hotgirl mos ki frike lal se do rroj aq gjate sa te te shoh /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

[qb] hotgirl mos ki frike lal se do rroj aq gjate sa te te shoh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
a thu e?

eros111

Primus registratum

e them po, me te thene e me te bere ka ne mes nje det te tere,thote populli keshtuqe kismet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] une dy here jam lutur qe takimet te marrin fund,njehere qe sa nuk po me zinte gjumi nga nje propozim,te pakten nga fytyra ime e sterlodhur kuptoi qe nuk po ngrihesha nga tavolina vetem per miresjellje sa te mbaronte artikullin,dhe nje here tjeter para tre vitesh kur njeri ne dukje flirtues i zoti,ma merziti aq shume kur e takova realisht,ky te pakten se ka kuptuar akoma...
propozimet,vdes po te shikoj dike qe do me propozoje denjesish,mundeisht me nje tufe trendafilash te kuq,pas ndonje darkeje prane liqenit.
iku koha e propozimeve...le te kthehet per qejfin tim.
ti them nje cuni qe me pelqen nuk eshte problem,por nuk kuptoj ku qendron propozimi. :confused: [/qb]
Duke u nis nga shkrimi i fundit i CaliBabe: Une do te te propozoj ne 24 menyra .. do te te bej te qeshesh ... po prap pa sukses do jete.
Pastaj do te jap trendafilat e kuq ... [/qb]
vdeksha une per ty sa i mire qe je,po ti edhe te me propozosh une nuk do ta marr kurre seriozisht.
te kam shpirt :kiss:
p.s me pase rrisk me gjete nje te ngjashem edhe i propozoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

as per one night stand nuk me merr seriozisht? /pf/images/graemlins/smile.gif

shpirt shpirt po shpirti po nuk u plotesua ... merr fund
(Pu pu pu si jam pas provimit)

Danae

Primus registratum

he ihere me difto si je se ban vaki me ndryshon mendja?? /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :wave:
p.s se ku asht zhduk ai drini,e gjen dot?
p.s kushedi si do jem une pas 4 provimeve...

Goca

Primus registratum

C'osht ky dialog ketu? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Al-Punk

Still here

ups Lara /pf/images/graemlins/smile.gif
e kisha fjalen qe gocat nuk propozojne, psh Danae nuk me ka propozu asnjehere, maksimumi me ka kap per dore :shrug:

Danae

Primus registratum

ok,heres tjeter qe te takoj do te te propozoj. /pf/images/graemlins/wink.gif
ti vetem kij durim.

Seriozi

Primus registratum

2003---Jane vajzat ato qe propozojne??????

E ç'ja keni fut kot....,2003---vajzat kane fillu me t'kap me zor.