2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Emanuela

Forumium praecox
Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Une mendoj qe propozimin si nisje e bejne syte :idea: dhe si perfundim e ben puthja :kiss: Per mua fjalet jane nje lloj lluksi :rockband:

A e keni menduar si ja bejne gjallesat e tjera per ti propozuar partnerit ose partneres?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

vazhdon.....

H

harap

Guest

se keni idene sa keq eshte bere.
tani duhet te kemi kkujdes nga gocat.

Danae

Primus registratum

harap une dija qe ti i reziston tundimit /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s Mon :wub: :kiss:

pussykat

Primus registratum

Ok ca po me shohin syte mo vlla.
Ku po jetojme ne ne mesjete.Une mendoj se ska asgje wrong qe vajzat te propozojne meshlujt.Pse jo a eshte e shkruar ne ndonje vend qe vetem djemte duhet ta bejne.Vajzat qe i mbajne kryet shume larte mi ngrejne nervat.GRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

gjekec

Primus registratum

ne Bibel thuhej se ne fillim te Kiametit do ndodhte kjo gjeja :eek: :smash: :rolleyes: what?

Danae

Primus registratum

Mon me nis nje propozim te lezetshem virtualisht se keta realet s'kane pike fantazie,djem sa per emer se per vepra hic fare... :kiss: :wub:

alessia

Primus registratum

o essenza jam me ty.Keto te rinjte ne vend qe te shkojne perpara shkojne mbrapa

helibak mucogllava

Primus registratum

opo ca flsini ju ne 2003-shin ka ren shum pazari spo me propozon as njera para ketij viti bereqaves coku kujtohesh na njera :mad: :smash:

Nadia81

Primus registratum

MY dears, gjithcka qendron ne artin e pamposhtur te flirtimit.Dhe nuk eshte aq kollaj te flirtosh sac mendohet.Sipas meje nje femer/mashkull qe flirton duhet te zoteroje inteligjence,karizem(ta kisha shkruar me c me mire por besoj se nuk do keqkuptoheni)dhe mbi te gjitha djallezi:))
Nuk besoj se do arrija tja thosha nje djali ne sy qe e pelqej per te vetmin fakt se nqs do ta beja kur ai nuk ka dhene shenje se me pelqen jo vetem qe do e nxirrja veten te deshperuar por nuk do fitoja asgje.Larg meshires dhe te berit qesharak!PO ishte puna si tek pallati 176 atehere pse jo,do ja thosha cope...

Seriozi

Primus registratum

2003---Jane vajzat ato qe propozojne??????

Kur paska dal ky stil i ri qe se ditkam une.

helibak mucogllava

Primus registratum

o mistreci pse se di ti reeeee une po bej 3 vjet qe e kam mesuar /pf/images/graemlins/tongue.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] o mistreci pse se di ti reeeee une po bej 3 vjet qe e kam mesuar /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O zeqo prandaj po na u qaje me siper???!!! se ke 3 vjet qe e di, dhe spo ta var asnjera? :tipsy:

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb] MY dears, gjithcka qendron ne artin e pamposhtur te flirtimit.Dhe nuk eshte aq kollaj te flirtosh sac mendohet.Sipas meje nje femer/mashkull qe flirton duhet te zoteroje inteligjence,karizem(ta kisha shkruar me c me mire por besoj se nuk do keqkuptoheni)dhe mbi te gjitha djallezi:))
Nuk besoj se do arrija tja thosha nje djali ne sy qe e pelqej per te vetmin fakt se nqs do ta beja kur ai nuk ka dhene shenje se me pelqen jo vetem qe do e nxirrja veten te deshperuar por nuk do fitoja asgje.Larg meshires dhe te berit qesharak!PO ishte puna si tek pallati 176 atehere pse jo,do ja thosha cope... [/qb]
ky po qe ishte mendim por a e di qe djemte i propozojne vazat edhe kur ato nuk i pelqejne pse ju gocat nuk e beni kete apo ju bie personaliteti.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] o mistreci pse se di ti reeeee une po bej 3 vjet qe e kam mesuar /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O zeqo prandaj po na u qaje me siper???!!! se ke 3 vjet qe e di, dhe spo ta var asnjera? :tipsy: [/qb]
e mi prandja vere nje cik doren ne zemer ti :cry: :wub:

sweet eda

Primus registratum

po une e kam o zeqo, si mbaj dot dy!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

master of puppets

Primus registratum

O robo qe ke hap ket temen,rrofsh!!
U dh**a tu qesh ketu!!
jo per gje po zakonisht spara hyj knej.nejse,per punen e ktyre propozimeve,po e them dhe une time,ju pelqen sju pelqen pastaj,I-DON'T-GIVE-A-F**K-ABOUT-WHAT-YOU-THINK!!
une i kam provu te dyja rastet edhe e marr vesh shume mire se cduan te thojn gocat e cunat ktu.cunat(ne pergjithsi them)propozojn pa shume thellime,po ju duk rasti i mir,dmth goca e mire e thojne ate qe kane per te thene,pastaj i ngelet vajzes te vendose.nqs ktij robit goca i pelqen vertet,vazhdon edhe pak pas jo-se se pare nqs vajza i le te kuptoje qe ajo jo mund te ndryshohet.
po e pati muhabet me kalu kohen i hidhet i tjetre(e kemi ne cunat kete gje.)
pra cunat e kane per natyre te "gjuajne",eshte nje gje instiktive qe s'rrijne pa e bere dot.
kurse per vajzat ndrysho puna.
ato e kane ne natyre te vezhgojne mire e mire pastaj nqs i pelqen ky robi qe i gjun pranojn.
si natyre vajzat pra jane me te ndrojtura ne ket ane,dmth i pelqen te jene "preja","e gjuajtura".
po ama kur i pelqen i cun me tere mend slejne gur pa levizur qe ta bejne per vete,e guri i fundit eshte ta prozojne duke mbajtur ne njeren dore sedren e vajzes qe po arrin ta beje ajo hapin e pare e ne doren tjeter zemren qe u thote"ky me pelqen vertet!!!"
hika pra se humba sh kohe ktu,e ju vajza,mos e kini problem po propozoni se pastaj ka per tju ngelur
peng!!
bravo metallicupo,shifena anej nga klubi i fansave!!
:rockband:

OBEY YOUR MASTER!!!

Ela_001

Primus registratum

Vetem ne vende me komplkese si yni diskutohet akoma a eshte e pranueshme qe nje vajze te propozoje. Sipas meje, qe nej femer te shprehe pelqim apo te flirtoje apo thjesht tia beje te ditur nje mashkulli qe e pelqen/simpatizon/dashuron ose qe eshte e terhequr prej tij duhet te kesh konfidence ne vete. Dhe kjo nuk ka si te jete nje gje e keqe. Jane tjeter gje komplekset morale pastaj qe mund te lindin ne shoqeri si e jona, jo po mos mendoje ai se jam kshu jo po ashu, etj etj. Nese pelqej dike ja bej te ditur dhe eshte totalisht ne varesine time si e bej kete.Nuk rri te mendohem gjate: uh po une jam femer, ai duhet te vije te me thote mua :shrug: . Cfare ndodh ne rast se ai personi mund te jete i turpshem apo mendon qe ti je e pakapshme/e pa arritshme per te? Should you never have a chance to let him know how you feel?
Pastaj ne rastin e flirting, pak nga kjo nuk i ben dem askujt, perkundrazi eshte e shendetshme.

Ah, qe eshte thene me siper ne na pelqen te jemi "preja"; nuk jam dakort eshte ne fakt e tille e pare nga kendveshtrimi i nje gjuetari, the hunter and the haunted. Por meshkujt gabojne ketu kur mendojne qe femrat pelqejne te jene gjahu. WOMEN LIKE THE CHALLANGE TOO, ITS NOT JUST YOU GUYS, GET IT IN YOUR HEAD!!!