2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

desire

Forumium praecox
Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

I kemi bere dhe live sa na jane merzitur.s'po gjejme me fjale te tjera na jane konsumuar,,,,,,,,,,,,,,

blackpimp

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sonida:
[qb]EJ ti djal ndalu nje minut
mos me merr per ndonje k....
se jam nje vajze me edukat
lexoj libra dit e nate
per ty lexoj
per ty mendoj
te them troç
TE DASHUROJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

NUK ESHT PROPOZIM KY /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kjo ishte e mrekullueshme sonida.. hahahah..

te pershendes...

ilirjani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Desire:
[qb] I kemi bere dhe live sa na jane merzitur.s'po gjejme me fjale te tjera na jane konsumuar,,,,,,,,,,,,,, [/qb]
po jan konsumuar nuk eshte munges fantazie ! eshte vetem munges ndjenjash, DASHURIE!!
propozime koti dometheh.

desire

Forumium praecox

pika se propozimet tuaja gjoja jane ploti...pse ju i keni te verteta fjalet qe thoni??
99% jane fallso ashtu si jeni dhe ju djemte ne pergjithesi.......

ilirjani

Primus registratum

HEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ PO JU VETEM GENJESHTRA DONI!!!
mos me thaj qe nuk ju pelqejn !! sidomos kur kan te bejne nme bukurin tuajj!!!
ahahhahahhahaha

desire

Forumium praecox

Kush do vetem genjeshtra...jeni ju ata qe te lani e te lyeni me genjeshtra,te shuani ne 2 te nates,mos me thuaj qe nuk eshte e vertet....po dhe shume faj nuk keni ju se i keni prej nature skeni cfare ti beni....

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Desire:
[qb] Ne dashuri kini shume kujdes,
Mesoni prej atyre qe pesojne ne jete,
Mos mendoni kurre se ata jane te gjithe njelloj,
Mos gaboni ata vetem fytyren nderrojne,
Matuni pastaj veproni,
Veten tuaj shpesh kontrolloni,
Mendjelehta mos u tregoni,
Dhe ne jete kurre mos gaboni.

O fshatar, o genjeshtare,
Uroj qe te mbetesh gjithe jeten beqar,
Vec meje asnje tjeter s'ke per te marr,
O feminist i qelbur,o debil,
Mos me thuaj me ke kushurire,
Te lutem mos u ofendo ta bej per humor,
Jane ethet qe te zene ne muajin nentor,
Vete e ke fajin s'doje me te mire,
U solle si egersire.

ja keta jane cunat.............................................................................. [/qb]
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s Desire, kete thuja nga une atij pushtit qe te ka merzit :mad: :me thuj sa me do te te them ik se s'bo :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif

DARIO

Primus registratum

per mendinm tim vajzat me mire te propozojne vete ate qe duan, sepse duke na lane kete pjese neve, disa here shkon gjate dhe nuk pranojne, po sikur nje vajze te propozoj nje djali 100% eshte po

sonida

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilirjani:
[qb] Uaaaaaaaa sa propozime te bukura!!!!!!!
po i keni bere ndonjeher ne te vertet???LIVE???
;pppppppppppppppppppp [/qb]
oooooooooooo Ilirjan propozimet e verteta nga ne ske shans per ti degjuar ndonjeher /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

kto qe po i shkruajm jane sa per tia hequr ndryshkun ju /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDaa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Metallicupo:
[qb] pooooooooooooooooooooo u cane femrat duke propozuar................ ju andej nga trojet shqipetare ju eshte dukur vetja kushedi se c'fare.... sado qe mund tju pelqej nje djale ne rruge nuk e shihni asnjehere ne sy. Koken lart e syte drejt......kurse nga brenda pellcisni!!!!

-kujdes se do pengoheni ndonjehere e do thyeni turinjte....

eehhh keto qe jane jasht shtetit ca si me ndryshe.....pooooo nje m*t hesapi!

kaq!

:cool: [/qb]
Ti djali mos pergjitheso...mos i fut te gjitha me nje kallup po deshe /pf/images/graemlins/tongue.gif Une per vete vdiqa tu gjujt e tu u versul,po me bine rob te cuditshem perhere /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse un ta kam fain ty qe sme ngacmon mua ti /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Belinea

Primus registratum

Turp shume turp. Cfare jane keto keto shfaqeje te huaja.Qe kur keshtu na propozokan cupa?? jemi shqiptare a jo? ku eshte kultura ?ku shkoi tradita .. po morali????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

T´ju vij zor nga vetja ,shoqeria ,familja kolektivi edhe partia atyre gocave qe influecohen nga ngjarje te tilla /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kaq kisha.
Faleminderit shume . lol

DARIO

Primus registratum

ate jemi shqiptare apo jo mos e thuaj po ...nese gjithe te mirat

Belinea

Primus registratum

e kam pas llafin edhe per ju kosovaret po he mos u merzit /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps une jam per shqypnin e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] propozimi i nje mashkulli eshte me i bukur! se eshte me impulsiv! ndersa kur te propozon nje vajze e ka menduar dhe stermenduar kaq shume sa eshte bajate!
propozoni o cuna se mashkulli duhet te pushtoje zemra! [/qb]
Shume te drejte ke ti Dott.orr.essa, por jo rrallehere propozimi impulsiv i nje mashkulli eshte si ajo dallga Joniane qe me vrull perplaset pas nje shkembi te thepisur, dhe behet cope - e kthehet ne shkume te bardhe.
Ka gjithashtu dhe meshkuj te cileve vrullet u mbeten vec vale Adriatike; kurre nuk u kthyen ne dallge, nga frika se mos hasnin ne shkembinj.

Petroninsja

Primus registratum

Nc nc nc sa metaforik keta djemte e sotshem, edhe une bashkohem me mendimin e Dotteses, meshkujt e shprehin me bukur propozimin dhe eshte nje detyre e dhene ne doren e tyre ekane bere me shekuj te tere dhe vjen viti 2003 e u dashka te ndryshosh anen e monedhes, nuk mundesh edhe nese e ben do duket paksa jashte normales. Te pakten per mendimin tim, mashkulli eshte mashkull edhe propozimi i ka me hije, therefore ska lezet me propozu femra.....

Danae

Primus registratum

une dy here jam lutur qe takimet te marrin fund,njehere qe sa nuk po me zinte gjumi nga nje propozim,te pakten nga fytyra ime e sterlodhur kuptoi qe nuk po ngrihesha nga tavolina vetem per miresjellje sa te mbaronte artikullin,dhe nje here tjeter para tre vitesh kur njeri ne dukje flirtues i zoti,ma merziti aq shume kur e takova realisht,ky te pakten se ka kuptuar akoma...
propozimet,vdes po te shikoj dike qe do me propozoje denjesish,mundeisht me nje tufe trendafilash te kuq,pas ndonje darkeje prane liqenit.
iku koha e propozimeve...le te kthehet per qejfin tim.
ti them nje cuni qe me pelqen nuk eshte problem,por nuk kuptoj ku qendron propozimi. :confused:

desire

Forumium praecox

I-aspire : duhet ta provosh se si propozohet se thone qe eshte e veshtir.Jo per ndonje gje po dhe ne prandaj ua kemi lene djemve kete detyre........