2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Tupac

Primus registratum
Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

NEQOFTESE EGZISTON DASHURIA NUK DUHEN SHUME FJALE…

NDERSA DASHURIA E VERTETE NUK KA NEVOJE FARE PER FJALE.

A EGZISTON ……

ATA QE E KANE PROVUAR THONE SE ESHTE ME E RRALLE SE DIAMANTI
DHE ME E MADHE SE UNIVERSI.

sonida

Primus registratum

ej djalo qe po me sillesh si gango per rredh
e ke gojen e meke qe nuk po i shprehe ndjenjat apo sje nga ata ti
/pf/images/graemlins/tongue.gif ja ky eshte propozimi im per djemet qe kane frike te shprehin se cfare ndjejne ne brendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tupac

Primus registratum

Sonida
Sa keq qe nuk linde djale...
do te kisha shokun me te mire...

Reziii

Primus registratum

oooohhhhhhuuuuuuuuu
ndryshe shpreheni ne fillim dhe te tjera gjera thoni me vone,gjera qe ne fillin i mohonit disi.
nejse une c'kisha per te thene,shprehur dhe se si i shoh une gjerat.....i thashe
dhe sa per veten time : nuk kam nevoj te justifikoj gjerat qe them dhe bej....mendimi im rulezzzz(per mua te pakten)

I'M OUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonida

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tupac:
[qb] Sonida
Sa keq qe nuk linde djale...
do te kisha shokun me te mire... [/qb]
ej behem shoke harrojme se cfar kame une poshte pantollonave hahahahahaha

pyetja eshte jane vajzat ato qe propozojne
po ne jemi te shqetesone ndonje qe ty apo don
qe gjithmone te jeni ju djemet ne krye ne te gjitha aspektet epo kesaj rradhe gabohesh jo qe jemi ne krye po ju kemi shkelur me kembe fare /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

desire

Forumium praecox

O vajza ti bejme dhe pak qefin djemve,si thoni e meritojne apo jo tia leme atyre kete privilegj ( per te propozuar).
FORZA VAJZA

hot

Hotgirl

ktu ku jam une e quajne budallik te propozoje cuni..dmth ktyre ju duket e cuditshme qe te propozoje nje cun..zakonisht propozon femra thone keta /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

po mire ja e morem guximin ne edhe shkuam edhe ja thame atij cunit ''or vlla te kam qef skam cti bej'' /pf/images/graemlins/laugh.gif
si do mendojne cunat per kete?? sepse mua mendimi i pare qe me shkon ne mendje kur nje femer shkon te ''propozoje'' eshte qe ai cuni as qe sdo e caje koken fare per kete gocen ene do thote ''ja njeren e futa ne thes una,te shofim tjetren''
sa e vertete eshte kjo cuna?? se prej ksajt mka hyp fryka mu ene sma ma me i ''shku na mrapa cunave''...
soo??

Ela_001

Primus registratum

Nese me pelqen dikush dhe e shoh qe eshte i ndrojtur apo nuk ka guximin ose thjesht nuk eshte aq i mire ne komunikimin e asaj qe ndjen, pse jo, i kam then dikujt qe me pelqen, ose pak me butesisht" I think you are quite cute". /pf/images/graemlins/wink.gif

inah

Primus registratum

une per vete asnjehere.jam shume e ndrojtur per ti prpozuar nje djali po per mendimin tim s'ka asgje te keqe. /pf/images/graemlins/smile.gif

holtienka

Forumium praecox

I no someone who proposed to a boy, but that's common now aint matter anymore, girls can go for a 1-night stand with boys , and the funny thing is that girls ask them for.
no ofense

TjeterNjeri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] I no someone who proposed to a boy, but that's common now aint matter anymore, girls can go for a 1-night stand with boys , and the funny thing is that girls ask them for.
no ofense [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif

Kur do vish ne Shqiperi ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Al-Punk

Still here

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] une dy here jam lutur qe takimet te marrin fund,njehere qe sa nuk po me zinte gjumi nga nje propozim,te pakten nga fytyra ime e sterlodhur kuptoi qe nuk po ngrihesha nga tavolina vetem per miresjellje sa te mbaronte artikullin,dhe nje here tjeter para tre vitesh kur njeri ne dukje flirtues i zoti,ma merziti aq shume kur e takova realisht,ky te pakten se ka kuptuar akoma...
propozimet,vdes po te shikoj dike qe do me propozoje denjesish,mundeisht me nje tufe trendafilash te kuq,pas ndonje darkeje prane liqenit.
iku koha e propozimeve...le te kthehet per qejfin tim.
ti them nje cuni qe me pelqen nuk eshte problem,por nuk kuptoj ku qendron propozimi. :confused: [/qb]
Duke u nis nga shkrimi i fundit i CaliBabe: Une do te te propozoj ne 24 menyra .. do te te bej te qeshesh ... po prap pa sukses do jete.
Pastaj do te jap trendafilat e kuq ...

moonlight

Primus registratum

Per propozim martese, apo shprehje dashurie behet fjale?
Propozimi i marteses ka lezet kur vjen nga mashkulli; fundja kur puna shkon ne ate pike, pak a shume pritet edhe nga femra.
Per shprehje ndjenjash, akulli mund te thyhet edhe pa fjale. p.sh. Une jam e zonja te marr ate qe dua pa e kerkuar shkoqur /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: . Tani kujt i vihet gishti... femres qe e terhoqi mashkullin qellimisht, apo mashkullit qe e tha i pari fjalen e kuqe?

holtienka

Forumium praecox

Tjeter Njeri sorry lal spo te njof.

Mandi lol 24 menyra dang, u got a heck of experience, but the end with the roses looks good

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ktu ku jam une e quajne budallik te propozoje cuni..dmth ktyre ju duket e cuditshme qe te propozoje nje cun..zakonisht propozon femra thone keta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qyqe po u mlidhka konferenca e Pekinit prap!!! prite zot!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

desh me thone vetem nje gje: shpresoj qe mos ndryshoje ai sistemi i te kerkumes per tu martu, se nuk do i shkonte nji goce me u gjunjezu e me unazen tek kutia te thoshte "si thua?", dhe nga ana tjeter nji reagim me sy te perlotur "po....po..." /pf/images/graemlins/smile.gif

sa per propozime kshu "normale", kush ka men'je te keqe te lu fene, goc e çun me qene.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ktu ku jam une e quajne budallik te propozoje cuni..dmth ktyre ju duket e cuditshme qe te propozoje nje cun..zakonisht propozon femra thone keta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qyqe po u mlidhka konferenca e Pekinit prap!!! prite zot!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

desh me thone vetem nje gje: shpresoj qe mos ndryshoje ai sistemi i te kerkumes per tu martu, se nuk do i shkonte nji goce me u gjunjezu e me unazen tek kutia te thoshte "si thua?", dhe nga ana tjeter nji reagim me sy te perlotur "po....po..." /pf/images/graemlins/smile.gif

sa per propozime kshu "normale", kush ka men'je te keqe te lu fene, goc e çun me qene. [/qb]
mor po pranj po stazhionohena neve se ina rrit ne sistem tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif