ej behem shoke harrojme se cfar kame une poshte pantollonave hahahahahahaFillimisht postuar nga Tupac:
[qb] Sonida
Sa keq qe nuk linde djale...
do te kisha shokun me te mire... [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] I no someone who proposed to a boy, but that's common now aint matter anymore, girls can go for a 1-night stand with boys , and the funny thing is that girls ask them for.
no ofense [/qb]
Duke u nis nga shkrimi i fundit i CaliBabe: Une do te te propozoj ne 24 menyra .. do te te bej te qeshesh ... po prap pa sukses do jete.Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] une dy here jam lutur qe takimet te marrin fund,njehere qe sa nuk po me zinte gjumi nga nje propozim,te pakten nga fytyra ime e sterlodhur kuptoi qe nuk po ngrihesha nga tavolina vetem per miresjellje sa te mbaronte artikullin,dhe nje here tjeter para tre vitesh kur njeri ne dukje flirtues i zoti,ma merziti aq shume kur e takova realisht,ky te pakten se ka kuptuar akoma...
propozimet,vdes po te shikoj dike qe do me propozoje denjesish,mundeisht me nje tufe trendafilash te kuq,pas ndonje darkeje prane liqenit.
iku koha e propozimeve...le te kthehet per qejfin tim.
ti them nje cuni qe me pelqen nuk eshte problem,por nuk kuptoj ku qendron propozimi.[/qb]
qyqe po u mlidhka konferenca e Pekinit prap!!! prite zot!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ktu ku jam une e quajne budallik te propozoje cuni..dmth ktyre ju duket e cuditshme qe te propozoje nje cun..zakonisht propozon femra thone keta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mor po pranj po stazhionohena neve se ina rrit ne sistem tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]qyqe po u mlidhka konferenca e Pekinit prap!!! prite zot!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ktu ku jam une e quajne budallik te propozoje cuni..dmth ktyre ju duket e cuditshme qe te propozoje nje cun..zakonisht propozon femra thone keta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
desh me thone vetem nje gje: shpresoj qe mos ndryshoje ai sistemi i te kerkumes per tu martu, se nuk do i shkonte nji goce me u gjunjezu e me unazen tek kutia te thoshte "si thua?", dhe nga ana tjeter nji reagim me sy te perlotur "po....po..." /pf/images/graemlins/smile.gif
sa per propozime kshu "normale", kush ka men'je te keqe te lu fene, goc e çun me qene. [/qb]