Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????
Do ishte fantastike n.q.s. te gjitha femrat do mendonin keshtu.Gjeja me e mire eshte :te mos kemi komplekse.Fillimisht postuar nga StAinEd:
[qb] Vetem ne vende me komplkese si yni diskutohet akoma a eshte e pranueshme qe nje vajze te propozoje. Sipas meje, qe nej femer te shprehe pelqim apo te flirtoje apo thjesht tia beje te ditur nje mashkulli qe e pelqen/simpatizon/dashuron ose qe eshte e terhequr prej tij duhet te kesh konfidence ne vete. Dhe kjo nuk ka si te jete nje gje e keqe. Jane tjeter gje komplekset morale pastaj qe mund te lindin ne shoqeri si e jona, jo po mos mendoje ai se jam kshu jo po ashu, etj etj. Nese pelqej dike ja bej te ditur dhe eshte totalisht ne varesine time si e bej kete.Nuk rri te mendohem gjate: uh po une jam femer, ai duhet te vije te me thote mua :shrug: . Cfare ndodh ne rast se ai personi mund te jete i turpshem apo mendon qe ti je e pakapshme/e pa arritshme per te? Should you never have a chance to let him know how you feel?
Pastaj ne rastin e flirting, pak nga kjo nuk i ben dem askujt, perkundrazi eshte e shendetshme.
Ah, qe eshte thene me siper ne na pelqen te jemi "preja"; nuk jam dakort eshte ne fakt e tille e pare nga kendveshtrimi i nje gjuetari, the hunter and the haunted. Por meshkujt gabojne ketu kur mendojne qe femrat pelqejne te jene gjahu. WOMEN LIKE THE CHALLANGE TOO, ITS NOT JUST YOU GUYS, GET IT IN YOUR HEAD!!! [/qb]