2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Seriozi

Primus registratum
Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Fillimisht postuar nga StAinEd:
[qb] Vetem ne vende me komplkese si yni diskutohet akoma a eshte e pranueshme qe nje vajze te propozoje. Sipas meje, qe nej femer te shprehe pelqim apo te flirtoje apo thjesht tia beje te ditur nje mashkulli qe e pelqen/simpatizon/dashuron ose qe eshte e terhequr prej tij duhet te kesh konfidence ne vete. Dhe kjo nuk ka si te jete nje gje e keqe. Jane tjeter gje komplekset morale pastaj qe mund te lindin ne shoqeri si e jona, jo po mos mendoje ai se jam kshu jo po ashu, etj etj. Nese pelqej dike ja bej te ditur dhe eshte totalisht ne varesine time si e bej kete.Nuk rri te mendohem gjate: uh po une jam femer, ai duhet te vije te me thote mua :shrug: . Cfare ndodh ne rast se ai personi mund te jete i turpshem apo mendon qe ti je e pakapshme/e pa arritshme per te? Should you never have a chance to let him know how you feel?
Pastaj ne rastin e flirting, pak nga kjo nuk i ben dem askujt, perkundrazi eshte e shendetshme.

Ah, qe eshte thene me siper ne na pelqen te jemi "preja"; nuk jam dakort eshte ne fakt e tille e pare nga kendveshtrimi i nje gjuetari, the hunter and the haunted. Por meshkujt gabojne ketu kur mendojne qe femrat pelqejne te jene gjahu. WOMEN LIKE THE CHALLANGE TOO, ITS NOT JUST YOU GUYS, GET IT IN YOUR HEAD!!! [/qb]
Do ishte fantastike n.q.s. te gjitha femrat do mendonin keshtu.Gjeja me e mire eshte :te mos kemi komplekse.

Moulin Rouge

Primus registratum

Fillimisht postuar nga StAinEd:
[qb] Vetem ne vende me komplkese si yni diskutohet akoma a eshte e pranueshme qe nje vajze te propozoje. Sipas meje, qe nej femer te shprehe pelqim apo te flirtoje apo thjesht tia beje te ditur nje mashkulli qe e pelqen/simpatizon/dashuron ose qe eshte e terhequr prej tij duhet te kesh konfidence ne vete. Dhe kjo nuk ka si te jete nje gje e keqe. Jane tjeter gje komplekset morale pastaj qe mund te lindin ne shoqeri si e jona, jo po mos mendoje ai se jam kshu jo po ashu, etj etj. Nese pelqej dike ja bej te ditur dhe eshte totalisht ne varesine time si e bej kete.Nuk rri te mendohem gjate: uh po une jam femer, ai duhet te vije te me thote mua :shrug: . Cfare ndodh ne rast se ai personi mund te jete i turpshem apo mendon qe ti je e pakapshme/e pa arritshme per te? Should you never have a chance to let him know how you feel?
Pastaj ne rastin e flirting, pak nga kjo nuk i ben dem askujt, perkundrazi eshte e shendetshme.

Ah, qe eshte thene me siper ne na pelqen te jemi "preja"; nuk jam dakort eshte ne fakt e tille e pare nga kendveshtrimi i nje gjuetari, the hunter and the haunted. Por meshkujt gabojne ketu kur mendojne qe femrat pelqejne te jene gjahu. WOMEN LIKE THE CHALLANGE TOO, ITS NOT JUST YOU GUYS, GET IT IN YOUR HEAD!!! [/qb]
I agree plotesisht... :thumbsup:
boll pra, me skemat e plakura te shoqerise maskiliste!!!!!

entoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Desire:
[qb] A eshte e drejte qe duhet te jene gjithmone djemte ata qe duhet te propozojne vajzat(pra duhet ta bejne ata hapin e pare).??????

MUND TA BENI DHE JU VAJZA HAPIN E PARE PO KUJDES SE SI SHUME PERFITOJNE KETA DJEMTE E SOTEM.VITI 2003 ESHTE I JONI.NUK KANE BRIRE DJEMTE QE KANE KETE PRIVILEGJ.

PERSHENDETJE TE GJITHEVE....................... [/qb]

Danae

Primus registratum

do duhet ta bej propozimin acik une?! /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
p.s /pf/images/graemlins/wink.gif mandi nuk eshte ugly,eshte vetem me vonese pothuajse gjithmone. /pf/images/graemlins/tongue.gif

glamdring

Forumium praecox

Danae, qepe se ti i thyen te gjitha rregullat e shoqerise sone me "golden shower" dhe nga Zoti vete!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Danae

Primus registratum

:lol: :kiss: vertet me ka llastuar,eh ndjenje e bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Shpesh propozojn qe ti lesh rehat, shume me rrall qe ti ngacmosh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Ste pyeti njeri per gjermankat ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po !!Jam e mendimt qe ne 2003 propozojen femrat, dhe mese e sigurt jam,se edhe ne 2004 po femrat do propozoje , per 2005 nuk e di ala por me lini kohe deri neser edhe vij jua them ....

Faleminderit !
Ju dua shume
Me repsek
una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Gjermankat nuk propozojn po vetem urdherojn. Po ti do thush tani edhe me te dhone urdher nonjona me ra n'dashni me ate, propozim osht... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

ketu gabohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne (femrat e 2003-shit)me dhene urdher e kuptojme detyrim e jo propzim sic deshiron ta quash zotrote :smash:
nejse menimi yne ky /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

Jo me se llafe jan.. Po hy muji 8 dhe hala nuk kina nigju gjo.. Mos e kan lon per ne 2004??

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Jo me se llafe jan.. Po hy muji 8 dhe hala nuk kina nigju gjo.. Mos e kan lon per ne 2004?? [/qb]
... eshte me kismet, s'eshte me 'inot' !!!!

:tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Po me po femrat propozojne ne ditet e sotshme,por duket qe jane te reja ne zanot,kane pak kohe qe kane fillue me propozu.Jane akoma ne hapat e para /pf/images/graemlins/laugh.gif luni duret dhe mesoni se na lat thate /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ani ani

Primus registratum

Ne fakt per propozimin ne vetvete per mua pak rendesi ka kush e ben sepse sot kjo faze kalohet edhe pa frazat klasike, megjithate une jam e sigurte se nese do te ishin vajzat ato qe do te zgjidhnin djemte athere do benin zgjedhjen me te mire per te siguruar nje cift jetegjate.

:thumbsup:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CHEYENNE:
[qb] Une mbaj mend vetem njehere kam propozuar ne jeten time ngaqe kam ikur edhe ne moshe shume te re nga Shqiperia dhe kam qene katastrof fare. Nuk me dilnin fjalet nga goja, shtrengohesha ene isha kail ti thyja gishtat e dores ngaqe po i kryqezoja me njeri-tjetrin. Dhe e shikoja ne sy gocen edhe lutesha te me pyeste ajo dicka e para. obobobo kur e kujtoj tani me hypen e qeshura.
Ne fund arrita ti them
"e di si eshte puna? Un kam qef te lidhem me ty. Nuk besoj qe te dua, kshuqe mos prit ato qe te thone shum djem dmth jo un te dua, te kam fiksim etj. etj. A ke qef te lidhesh me mua?"
Vetem kaq. Ajo me njifte mua pak a shume. Edhe qe prej asaj dite me eshte neverit propozimi ne rruge. [/qb]
S'e di car beri ajo goca but I'd have given you a chance. /pf/images/graemlins/wink.gif

benif

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve
Duket qe vajzat po vendosin te bejne ndryshime te theksuara,'doja te thoja mos na ndaloni rrugeve se na shohin baballaret e skemi vend ku te futemi ne shtepi'.

Topce

Primus registratum

e si thua ti famoze, kur djemte merrin guximin vajzat s'kane c'bejne dhe do pranojne?! se po ta shohesh pak ndryshe edhe ato zgjedhin kur bejne sikur pranojne qe djali te kultivoje dasurine e tij per to.