2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

roland

Primus registratum
Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

tema eshte out of date
po sa shpejt e harruat pallatin 176 ore aman.
---------------------------------------------------------------------
ja dhe anaaaaaaaaaaaaaaaa pse moj goce babit dhe nga keto gjera ben ti?????? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
ej e ka fajin martini thoje pa e di une qe me flet serbes ne AF ti mua.

Ela_001

Primus registratum

e pse jo, djali mund te jet i turpshem ose kujton se je e zene ose ose mendon qe ti nuk e pelqen, duke e bere ti hapin e para i kalon keto peripeci /pf/images/graemlins/wink.gif kind of gives you some power too.

Blendi

Primus registratum

C'eshte nevoja per propozim nje here? Po nuk diti te flirtoje, nuk ia vlen fare qe ne fillim. /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS. Iness ishte shume e sakte

TranofiljA

Primus registratum

Boll shkrujte ktu...po shko bohu gati se kushedi sa "propozime" te presin sot! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Postuar nga Ema
Faktikisht vetem ajo ka met pa u bo:Ti propozojme cunave edhe ti ndalojme rruges,ti hudhim llafe ,ti fershellejme(ah komshiu nenes).
Le ihere qe propozimeve i ka hik koha...

Postuar nga Iness
Kete do thoja edhe une... Nuk e di ju te tjeret, po propozimet une i lidh me gjimnazin... Ehuuu, ka kaluar ajo kohe, propozimet nuk behen me... Nuk e di si funksionon tek adoleshentet e sotem por po kalove gjimnazin, harroji propozimet! Po te pelqeu dikush, fillon flirton, (dhe zakonisht gocat jane eksperte per flirtim),
pastaj del per nje kafe, pastaj kafja behet darke, ndonje e puthur aty ketu, dhe mbaroi ai muhabet

Postuar nga *Essenza*
Akoma egzistoka fjala PROPOZIM ?????????????????????????????????

Me duket qe kuptimi eshte te marrin vajzat iniziativen te parat e jo me fol neper rruge "o cuno nalo pak ene e di si eshte puna? une te troc ty!"
Pastaj te propozosh dike nuk dmth ta ndalosh ne rruge, por jane ato propozimet e Iness-it per kafe dhe darka.
Pastaj nese do ta ndanit kafja dhe darka kane qellime te ndryshme por nese dilet per te lidhur mbase nje dashuri, eshte nje propozim!

Po si do ta qujshit iher nje veprim te tille? Si kosovaret: "Ja lypa."

Guest

propozimi i nje mashkulli eshte me i bukur! se eshte me impulsiv! ndersa kur te propozon nje vajze e ka menduar dhe stermenduar kaq shume sa eshte bajate!
propozoni o cuna se mashkulli duhet te pushtoje zemra!

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Boll shkrujte ktu...po shko bohu gati se kushedi sa "propozime" te presin sot! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jam hala ne pune mi trano dhe nuk di kur do dal dot se u ka shtrengu rrypi.

Po megjithate se e lash pa thon. Propozimi standart qe ka qene ne Shqiperi me eshte dukur gjithmone shume pa lezet. Para se ta kisha mbush moshen per me gjujt femra kisha vra mendjen: "Bobo sa kot, sa turp, sa shemtut me propozu si Koli" (Koli ishte komshiu qe jepte lejksione mbi femrat).

I love new york

Primus registratum

edhe une mendoj qe propozimeve iu ka ikur koha. edhte me kendshem kur flirton, nje, kafe nje darke nje puthje dhe ............sic e tha dhe Inessi. eshte me natyrale kur gjerat ndodhin pa ndonje statement neccessary te tipit "ka munci i minut" apo :kam kohe qe t'bi nga mbrapa". fillimet, flirtimet jane yll si faze, sidomod kur te dy partneret e dine qe ti (femra) pamvaresisht se ben ledhe dhe vickla, ke rene ne carkun e embel te dashurise.
mgjth per te mos dale nga tema, nuk mendoj se ka anything wrong nqs vajzes i pelqen dikush dhe ao i shpreh dicka (quaje ndac propozim ndac fjale tjeter), madje une iu sygjeroj te jene me te lira dhe mos t'a mundojne shume veten me prova teknike perpara. what what you feel is right. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela_001

Primus registratum

Mendoj qe cfare kjo tema do te thote eshte actually asking someone to go out, or on a date, ne kete rast nuk eshte i dale mode, how could it be, otherwise I am libing in another century to everyone else. E nuk mendoj qe cunat kan kundershtime if a girl asks them out, sidomos ne rastin ku pelqimi eshte i dyanshem. Flirting is healthy, but not all flirting leads to going out remember /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] E nuk mendoj qe cunat kan kundershtime if a girl asks them out, sidomos ne rastin ku pelqimi eshte i dyanshem. [/qb]
true indeed /pf/images/graemlins/smile.gif

cokus

Primus registratum

o djema po cbeni more??!!!!po ju ka ngelur cip juve a jo??si more te na propozojn cupat??kjo me demek esht gjoja funit qe na ka ngel me propozu i goc.masanej ku ka gjo me te bukur se me propozu i goc mer jahu.le qe po te propozun ty ato masanej nuk mahen se kon me shum power,ne ato aq dun i jep gishtin, nejse...

Reziii

Primus registratum

pooooooooooooooooooooo u cane femrat duke propozuar................ ju andej nga trojet shqipetare ju eshte dukur vetja kushedi se c'fare.... sado qe mund tju pelqej nje djale ne rruge nuk e shihni asnjehere ne sy. Koken lart e syte drejt......kurse nga brenda pellcisni!!!!

-kujdes se do pengoheni ndonjehere e do thyeni turinjte....

eehhh keto qe jane jasht shtetit ca si me ndryshe.....pooooo nje m*t hesapi!

kaq!

:cool:

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Metallicupo:
[qb] pooooooooooooooooooooo u cane femrat duke propozuar................ ju andej nga trojet shqipetare ju eshte dukur vetja kushedi se c'fare.... sado qe mund tju pelqej nje djale ne rruge nuk e shihni asnjehere ne sy. Koken lart e syte drejt......kurse nga brenda pellcisni!!!!

-kujdes se do pengoheni ndonjehere e do thyeni turinjte....

eehhh keto qe jane jasht shtetit ca si me ndryshe.....pooooo nje m*t hesapi!

kaq!

:cool: [/qb]
Ti djali mos pergjitheso...mos i fut te gjitha me nje kallup po deshe /pf/images/graemlins/tongue.gif Une per vete vdiqa tu gjujt e tu u versul,po me bine rob te cuditshem perhere /pf/images/graemlins/wink.gif

desire

Forumium praecox

MAHANA KERKONI JU DJEMTE PO KUSH PO JU VJEN JUVE MBASE RE AMAN:DHE TE DONI JU NUK E ULIM VETEN AQ POSHTE NE GJITHMONE JU DO JENI ATA QE DO ULNI KOKEN PER KETE TE JENI TE SIGURT OK?PSE TE VRASIM MENDJEN NE SE SI DO IA THEMI PO SI KESHTU SI ASHTU KUR JENI JU AQ KOKETRASHE SA MENDONI..........

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CHEYENNE:
[qb]

Postuar nga *Essenza*
Akoma egzistoka fjala PROPOZIM ?????????????????????????????????

Me duket qe kuptimi eshte te marrin vajzat iniziativen te parat e jo me fol neper rruge "o cuno nalo pak ene e di si eshte puna? une te troc ty!"
Pastaj te propozosh dike nuk dmth ta ndalosh ne rruge, por jane ato propozimet e Iness-it per kafe dhe darka.

Po si do ta qujshit iher nje veprim te tille? Si kosovaret: "Ja lypa." [/qb]
Jo ja lypa jo.
PO e gjuj!!

Ema

Goddes

Ej jam dakord me ate qe propozimi osht shume i sikletshem-Kam morre ihere i derro propozimi te gjate fdare qe po doja me u fut poshte tavolines.Me ra tavani kokes :confused: :rolleyes: !

Erison700

Forumium maestatis

Une mbaj mend vetem njehere kam propozuar ne jeten time ngaqe kam ikur edhe ne moshe shume te re nga Shqiperia dhe kam qene katastrof fare. Nuk me dilnin fjalet nga goja, shtrengohesha ene isha kail ti thyja gishtat e dores ngaqe po i kryqezoja me njeri-tjetrin. Dhe e shikoja ne sy gocen edhe lutesha te me pyeste ajo dicka e para. obobobo kur e kujtoj tani me hypen e qeshura.
Ne fund arrita ti them
"e di si eshte puna? Un kam qef te lidhem me ty. Nuk besoj qe te dua, kshuqe mos prit ato qe te thone shum djem dmth jo un te dua, te kam fiksim etj. etj. A ke qef te lidhesh me mua?"
Vetem kaq. Ajo me njifte mua pak a shume. Edhe qe prej asaj dite me eshte neverit propozimi ne rruge.

rora

Primus registratum

hey ckemi nje her
lum si ju ja paskeni shtruar muhabetit per 7-pale qefe /pf/images/graemlins/laugh.gif
o cuna po pse kaq keq e keni ju kur ju propozojne gocat e re...........bobbo te shkretet ju paskeni rane ne halle te m'dhaja ..pastaj pse re ca kan cunat me shume se gocat edhe atyre ju lejohet qe te propozojne apo jo goca ? he si thoni ju?
edhe ju cunat me mire te merrni masa kur ju propozojne gocat se e dini vete ju pastaj
o cuna po ju them nje gje kur te propozon djali vetem te ndalon edhe thote " oj goce te kam fiksim" vetem kaq .........kurse kur propozon femra ehooooooooeeeee juve gati sa sju bie te fiket nga gezimi dhe thoni( ua cfare shansi moj nane me erdhi njera me propozoi) habiteni sikur te mos keni pare femra me sy ...........
he goca he si thoni ju eshte e verte apo jo ?
OH ju cunat ku ta gjeni qe tju propozoje nje femer .............. hajde pra ime cuna dilni nai xhiro nga praku dhe shikoni mos t'ju propozoj nai goce ishalla keni fat /pf/images/graemlins/laugh.gif
bye forumista befshi qef ika una ime ja kalofsh mire lal .........................muahhhhhhhhhhhhhhhhzzzzzzzzzzz
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Reziii

Primus registratum

JONIDAA i pergjithsoj sepse kam pare vet dhe gjithashtu me thone shoket ne TR qe eshte e veshtire sepse e kane pare te gjitha veten <<ylla>> dhe nuk te del ne <<shteg>> tjetra qe ti hapesh nje muhabet.

mua me ka ndodhur vete qe te njoh nje vajze shume te mire(ne pergjithsi) dhe te mos me shkoje ne mend qe ajo do te donte te bente dicka me mua sepse nuk e jepte veten te kuptohej (ndoshta se ju keni ate idene fikse qe do ju quajne K*RVA)
dhe kur me tha nje shoqja ime,gjithashtu dhe e saj nuk e besoja. dhe vazhdimisht i thoja qe po tallet sepse ajo nuk me kishte dhene te kuptoj dicka. etj etj...........

shume bukur ti mbani mendimet dhe deshirat vetem per vete dhe pjestaret e afert te shoqerise, kur doni dicka me te vertete GUXONI dhe mos ju interesojne c'fare emri do ju vene..... e keni menduar qe me shume mund ti thone nga inati?!?!?!
fundja fundit nuk keni pse te justifikoni gjerat qe beni !!!!!!!!!!!!!(popooo si i them more /pf/images/graemlins/tongue.gif )

kurse ti DESIRE mos e mer mundimin perderi sa nuk e paske problem sepse mendon se heret a vone dikush do te te propozoje.
ai do te te pelqej.....por ti do ta pelqesh????
apo se ke problem?!?!?!? mjafton te te propozojne dhe ti thua PO!!!!???(nje eksperience me teper??)

apo ke idene fikse qe ai djale qe ti deshiron do te te propozoje dhe ti nuk e mer mundimin se nuk do te ulesh hunden!!!!
dhe nderkohe qe ti pret qe ai te bej hapin e sheh te jete per krahu me nje vajze qe ndoshta mund te jete treguar me e drejte dhe e guximshme se ty duke shprehur ajo e para se c'ndjen per te...... dhe ti nderkohe nuk do duash veten dhe do mallkosh veten dhe diten qe nuk i the ato qe ndjeje.nje djale mund tju thote dhe jo (normale me duket) por deri sa te guxoni nuk do merni vesh asnjehere shanset qe do kishit, dhe per ty DESIRE....shanset qe do kesh humbur.

besoj se kesaj here fola drejt dhe pa kunja .
mund te thoja me teper por mendoj se kaq mjaftojne.

nje keshille: gezoni jeten se vitet nuk vine mbrapa,kapni c'do shans(pozitiv)qe ju del perpara!!!!!!!!!!!!!!!!

kaq
:cool:

desire

JoNiDa1

Primus registratum

Metallicupo ke rene ne dere te gabume djali...Une skam probleme fare nga gjykimet e njerezve qe mund te thone se si jam etj etj..e per ca per faktin qe bej qefin tim /pf/images/graemlins/smile.gif