Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Te nderuar diskutues!

Dua te dij mendimin tuaj per permiresimin e gjendjes ne kufi.Juve si individe,cfare zgjidhje jepni per kete problem.Mendoj se eshte detyre morale te diskutojme edhe per vellezerit dhe motrat tona qe vuajne per nje firme dhe nje vule dhe gdhijne netet para ambasades greke dhe ne kufi!

GJENERALI

Primus registratum
Re: Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Fillimisht postuar nga Lyncestian:
[qb] ok its done [/qb]
jo vllai se ke bo /pf/images/graemlins/frown.gif nuk te del ai butoni: MESAZH /pf/images/graemlins/frown.gif

gentilushi

Primus registratum

tashi e kam bo se nuk e kisha vene re.
mu desh ta ndryshoja nickun.se kush kishte hyre dhe i kishte bo rrumpalle ate profilin tim /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

GJENERALI

Primus registratum

Shokë kemi në mest tënë,
Shumë armik` e trathëtor,
Po po mos u qoftë thënë,
Veç se s'kanë gjë në dorë...
............................
Qysh u bënë Efialtë,
Dhe se njohinë të mirnë,
Uthullën pandehin mjaltë,
Edhe dritë errësirën!

GJENERALI

Primus registratum

po cmund te presesh nga nje Berishe qe gruane ka Malazeze dhe nje Nano qe ja dha gruan me zorr greqia ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

puna e ENver Hoxhes o çuna eshte si puna SKenderbeut.Duhet te kalojne nja 50 vjet qe te lartesohet figura e tij /pf/images/graemlins/wink.gif ...and the time is going...

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] po cmund te presesh nga nje Berishe qe gruane ka Malazeze dhe nje Nano qe ja dha gruan me zorr greqia ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Por pse sflete mor Gjeneral?! Tashti e kuptova se pse njeri nuk flet shqip dhe tjetri rri ne Greqi!!!
Po fol o derka i derkes!

@d@

Primus registratum

Une e kam nje zgjidhje ca duhet bere me greqine, por si fillim duhet te gjejme nje zgjidhje si ti marrim mbrapsht gjithe shqiptaret qe jetojne atje..... :idea: :shrug:

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga @d@:
[qb] Une e kam nje zgjidhje ca duhet bere me greqine, por si fillim duhet te gjejme nje zgjidhje si ti marrim mbrapsht gjithe shqiptaret qe jetojne atje..... :idea: :shrug: [/qb]
He si do tja bejme? Jo vetem ato te greqise por edhe te tjeret mund te vijne.
Kujt i kujtohet vjersha e çajupit Memedheu???

gentilushi

Primus registratum

zhvillimi ekonomik i shqiperise eshte e vetjmja menyre qe shqiptaret te kthehen dhe te punojne ne shqiperi te ndertojne shqiperine.

e dyta e punes te shporren anti-shqiptaret si nano dhe dule apo injorantet qe se kane haberin fare nga politika si pune e berishes.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
pastaj behen punet ndryshe me grekun