Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Te nderuar diskutues!

Dua te dij mendimin tuaj per permiresimin e gjendjes ne kufi.Juve si individe,cfare zgjidhje jepni per kete problem.Mendoj se eshte detyre morale te diskutojme edhe per vellezerit dhe motrat tona qe vuajne per nje firme dhe nje vule dhe gdhijne netet para ambasades greke dhe ne kufi!

Male850

Primus registratum
Re: Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Fillimisht postuar nga lykos21:
[qb] Komunista të ndyrë! :smash: :smash: Na latë 50vjet mrapa.
Për hir tuaj ngelëm refugjat në Greqi! :mad: :mad: [/qb]
Mos vall e keni harruar kengen qe thoshte
Sa te rroj lala Gjoni,
hani pini dhe kendoni
Kur te vdes lala Gjoni
merrni torbat e kerkoni

GJENERALI

Primus registratum

[qb] Vërtet,fabrikën që kisha aty mbase se kam këtu(flas në kohën<<tuj>>)por ama fukarallikun që kishim atje nuk kishte në asnjë vend të botës. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po mire or plak,kur u pasurove tani,pse e hap llapen 5 metra? /pf/images/graemlins/wink.gif

Renea88..no more coment with you /pf/images/graemlins/wink.gif

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Male850:
[qb]
Fillimisht postuar nga to57:
[qb]
Fillimisht postuar nga Male850:
[qb] He me te lumte dora mor Gjeneral
Dhe Ju Oroshet dhe Reneat shkoni e flisni me ato qe nuk duan Dullen por ju sh*ker*dhejne familjen (si greku, slavi, italiani, Nano, Berisha, etj etj) [/qb]
o male ne af perdoren replikat pa kaluar nga sharjet e familjes

apo te duket vetja trim [/qb]
E ke gabim. Me kete peremrin JU permblidhemi NE (edhe farefisi im ne mes)
Prandaj nuk eshte sharje ndaj families se nje apo disa personave. [/qb]
ju nuk permblidhet askush vetem ti por ne shqiptaret jemi te parrespektushem dhe sdime te perdorim ju dhe ti nje nuance repekti qe ne sdime _fare eshte por ti megjithese e kutpove pse te thashe mos shaj prape i shkave pergjigjes ktu vihet vetem e jo me fare e fis sa per malcort =malsort shqip mos u merzit se do tja marrin hakun mos u merzit.

çte bejme me greqine , shum gjera me mire ti veme ne nje liste dhe te kerkojme nga perfaqsuesit tone ta zbatojne dhe ti detyrojme sepse kshu nuk mban me pilafi uje .

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]
[qb] Vërtet,fabrikën që kisha aty mbase se kam këtu(flas në kohën<<tuj>>)por ama fukarallikun që kishim atje nuk kishte në asnjë vend të botës. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po mire or plak,kur u pasurove tani,pse e hap llapen 5 metra? /pf/images/graemlins/wink.gif

Renea88..no more coment with you /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
gjeneral nuk te njoh dhe as nuk dua te njohj por po behesh si disa qe ne çdo teme fusin fene ti ne çdo teme fut komunizmin pse o huri pak kane vuajtur njerezit nga kjo apo ste hy ne sy hik e boji propagande ndonjerit qe ka bere burg per agjitacion e propagande dhe do ta marresh pergjigjen .
ke fat se forumistat jane te rinj ne moshe e sju ka rene ta vuajne ate kohe se do te kishe marre nje pergjigje tamam per ty .
pse vje duke thene xhaxhi ti po sheh ndonje tjeter duke thon sala .
ene ktu politike vesi me i keç i shqiptarit .

gentilushi

Primus registratum

o to 57 ti shef vetem anet e keqija te komunizmit.
ato te mira qe ka pasur ne i diskutojme shume ne forum pa e ditur qe i kemi pasur dhe i kemi humbur
kur dilje jashteshtetit nuk te shante njeri tashi te peshtyjne ne surrat.

enveri perkundazi e la shqiperine me fabrika,uzina se kush i shkaterroi pastaj eshte pune tjeter.

ai na la qytete te pastra,turistike dhe pa nderime pa leje.shiko si i ke sot

keto jane arsyet pse shqiptaret nuk e duan shqiperine
sepse e shakterruan demokratet.

me parrullen "te zhdukim cdo gjurme te komunizmit"

po mire mo vlla po me fabrikat,minierat,uzinat,administraten keto pse i shkaterruan?

Kondrapedali

Kondrapedali

O Lyncestian, ajo më lart të përshtatet shumë! Po kush dilte përpara jashtë shtetit o tutkun. Për çfarë fabrikash po flet ti se me ç'di unë nuk janë hedhur para të mjaftueshme për mirëmbajtjen e tyre gjatë komunizmit. Për çfarë turizmi e ke fjalën ti se me aq hotele sa ka pas Shqipria nuk i dilte as lagjes së Brrakës sot me bo pushime!
Si thotë dikush ktu në AF "Hik e futi i tas me grosh, e pastaj hajde e diskuto"!

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Për çfarë turizmi e ke fjalën ti se me aq hotele sa ka pas Shqipria nuk i dilte as lagjes së Brrakës sot me bo pushime.....[/qb]
ik o Biçiklete mos na çaj bithën /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se ka pas cdo qytet Turizmin e vet /pf/images/graemlins/wink.gif ISha para 2 ditesh ne Kukes per qejf edhe kishte alamet godine Turizmi.
Te pakte ne 1970 numeroje me shume turist ti si shqiperi sesa Greqia /pf/images/graemlins/wink.gif Po ju jeni njerez qe sdoni te shikoni se ju duket hata USA me shoqe /pf/images/graemlins/frown.gif Kur tju vije edhe juve veza tek b*ytha do e kendoni mire labçen pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O Gjeno, po e pranojmë që në 1970 kishte më shumë turistë Shqipëria se Greqia po më mbrapa o Gjeno nuk e kishte xhaxhi pushtetin? Apo xhaxhi ka bërë vetëm të mirat në Shqipëri (edhe ato të mirat janë shumë relative).
Gjeno, të kishe qenë më i madh do kisha replikuar si duhet me ty por ti historinë e njeh nëpërmjet librave dhe fatkeqësisht librat e historisë edhe sot janë shkruar po nga të njëjtët plehra!

GJENERALI

Primus registratum

mire Kontre ashtu e lejme meqe thu se di me shume se je mo i modh /pf/images/graemlins/wink.gif

Renea88

Primus registratum

o Kondra Gjenerali kur thote tusizem eka llafin per ato grupen lapanjose M-L qe vinin dhe per Konvaleshencen qe ruhej me gardista se per te tjeret kishte kabina druri ku per dy jave merrnim gjysmen e shpise me vete qe nga frigoriferi deri te dysheket....ik o gjeneral lexo noj veper me rrena te Arqitektit te madh te PPSH se

GJENERALI

Primus registratum

po ca do bejme me greqine neve /pf/images/graemlins/laugh.gif kot pyes edhe une /pf/images/graemlins/frown.gif

pyetja shtrohet: CA DO BEJME ME Renea88 QE FUT ENVERIN KUDO /pf/images/graemlins/frown.gif

OROSHI

Primus registratum

Pse Velo,plehun qe mbolli Xhaxhi per 50 vjet,ne do e pastrojme tani??,E cfar do besh ti kunder Greqise,sepse Xhaxhi i pat cilesuar si "dy popuj miq",apo nuk e ke lexuar librin???

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Pse Velo,plehun qe mbolli Xhaxhi per 50 vjet,ne do e pastrojme tani??,E cfar do besh ti kunder Greqise,sepse Xhaxhi i pat cilesuar si "dy popuj miq",apo nuk e ke lexuar librin??? [/qb]
une e kam lexuar librin po ti sikur se paske marr vesh fare /pf/images/graemlins/wink.gif
kjo ishte puna e xhaxhit se i bente miq edhe jo armiq /pf/images/graemlins/wink.gif si sot qe po na shkerdhen brinjet edhe nje cope Maqedoni :mad:

Kondrapedali

Kondrapedali

kjo ishte puna e xhaxhit se i bente miq edhe jo armiq si sot qe po na shkerdhen brinjet edhe nje cope Maqedoni

Epo si i thonë o Gjeneral, armikun duhet ta mbash afër! Xhaxhi e dinte, e din edhe Fatosi veçse si njëri ashtu edhe tjetri mu.tin i bënë Shqipërisë!

Male850

Primus registratum

[qb] "kjo ishte puna e xhaxhit se i bente miq edhe jo armiq si sot qe po na shkerdhen brinjet edhe nje cope Maqedoni"

Epo si i thonë o Gjeneral, armikun duhet ta mbash afër! Xhaxhi e dinte, e din edhe Fatosi veçse si njëri ashtu edhe tjetri mu.tin i bënë Shqipërisë! [/qb]
Kontrapedal perpara se te shkruash mundohu te kuptosh ndonjeçik se çfare kane thene te tjeret. Ne rradh te pare askush nuk ka pranuar qe grekofonet dhe shovinistat jane miqte tane, dhe sidomos ne kohen e Xhaxhit (soç thua ti) ja treguam vendin mire.
Te veshe shenje barazimi midis politikaneve grek dhe popullit grek, eshte njesoj sikur te te krahasojme ty me Salen apo me Fatosin apo me Aliaj, ose ndonje tjeter te te njejtit livel.
Mundohem te te beje te qarte edhe njehere se diskutimet e tua tregojne se sa i siperfaqshem dhe i pa pjekur je ne gjykim e ne diskutim. Domosdo si student qe je per ty, ç'do gje qe fluturon hahet

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga to57:
[qb]
Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]

Renea88..no more coment with you /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
gjeneral nuk te njoh dhe as nuk dua te njohj por po behesh si disa qe ne çdo teme fusin fene ti ne çdo teme fut komunizmin pse o huri pak kane vuajtur njerezit nga kjo apo ste hy ne sy hik e boji propagande ndonjerit qe ka bere burg per agjitacion e propagande dhe do ta marresh pergjigjen .
ke fat se forumistat jane te rinj ne moshe e sju ka rene ta vuajne ate kohe se do te kishe marre nje pergjigje tamam per ty .
pse vje duke thene xhaxhi ti po sheh ndonje tjeter duke thon sala .
ene ktu politike vesi me i keç i shqiptarit . [/qb]
Mund ta di se kush jeni qe perdorni keto keshilla ne nje quhe te shkrojtur me fjale shqipe po pa asnje kuptim???
Ndoshta duhet te te njohim si nje njeri te pa diskutueshem dhe je e verteta ne kete forum?
KETO QENDRIME I KAM NJOHUR VETEM MIDIS ATYRE HORRAVE TE '91
Sa per dijeni, nqs do te thuash ndonje gje te re thuaje, PERNDRYSHE HESHTJA ESHTE FLORI TUNXH OR BIR
Haj TUNG

OROSHI

Primus registratum

Male thote(ne fakt kurre nuk thote asgje)/ua treguam vendin Grekeve??Pa me trego nje rast???
O Veterinero,shume kollaj zbulohesh qe i perket atij brezi qe beri fajet me te medha dhe me te pa skrupullta kunder popullit te tij!!!!!

Kondrapedali

Kondrapedali

O Male, e di ti që ka rrezik që ne të njihemi? Kam pasë 'i axhë n'fakultet t'veterinarisë, pedagog dhe antikomunist. Po nejse, shoh që ke marrë jo vetëm mësime në Kodër Kamëz por edhe formim ideologjik!

Përderisa ke edhe titull (e pashë tek profili yt) ma merr mendja se e di se kush je dhe e njoh gjithashtu edhe historinë tënde prandaj nuk do denjoj më të të kthej përgjigje pasi nuk ia vlen.

P.S. Mos u trego komunist i moderuar por mund të ofendosh e të kërcënosh sipas zakonit! /pf/images/graemlins/wink.gif

Male850

Primus registratum

[qb] O Male, e di ti që ka rrezik që ne të njihemi? Kam pasë 'i axhë n'fakultet t'veterinarisë, pedagog dhe antikomunist. Po nejse, shoh që ke marrë jo vetëm mësime në Kodër Kamëz por edhe formim ideologjik!

Përderisa ke edhe titull (e pashë tek profili yt) ma merr mendja se e di se kush je dhe e njoh gjithashtu edhe historinë tënde prandaj nuk do denjoj më të të kthej përgjigje pasi nuk ia vlen.

P.S. Mos u trego komunist i moderuar por mund të ofendosh e të kërcënosh sipas zakonit! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mos u be merrak, se axhen tend e njoh shume mire, dhe e di kush eshte. Ndoshta quhet Burim. Por nje gje me habit qekur eshte bere antikomunist??