Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Te nderuar diskutues!

Dua te dij mendimin tuaj per permiresimin e gjendjes ne kufi.Juve si individe,cfare zgjidhje jepni per kete problem.Mendoj se eshte detyre morale te diskutojme edhe per vellezerit dhe motrat tona qe vuajne per nje firme dhe nje vule dhe gdhijne netet para ambasades greke dhe ne kufi!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Po ç'farë të sharash kishte o Lr. Realiteti po qe i shëmtuar nuk është faji im! Pastaj unë nuk e kam zakon të shaj të tjerët me lloj-lloj fjalësh!

OROSHI

Primus registratum

O Male,mos shaj vlla,se ta gjej shpellen ku je fut /pf/images/graemlins/wink.gif ,as fisin tend mos e shaj per ca palo Greke,te gjithe jemi kunder Grekut,ndersa opinionet tona politike nuk kane te bejne me kete problem,ti rri komunist,une rri ashtu sic jam.per te share ketu eshte kollaj :wink:

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Renea88:
[qb] o lr MOS NA I FSHIJ MESAZHET [/qb]
LR,mos pengo fjalen e lire te filozofit te shekullit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush ka b*ythe ti fusi nje plum Presidentit Grek kur te vije ne Tirane me 18 Tetor ? /pf/images/graemlins/wink.gif

Erion Kotti

Primus registratum

Komunista të ndyrë! :smash: :smash: Na latë 50vjet mrapa.
Për hir tuaj ngelëm refugjat në Greqi! :mad: :mad:

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lykos21:
[qb] Komunista të ndyrë! :smash: :smash: Na latë 50vjet mrapa.
Për hir tuaj ngelëm refugjat në Greqi! :mad: :mad: [/qb]
e forte kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif se kisha degjuar ndonje here /pf/images/graemlins/laugh.gif po mire o vlla,fabriken qe po punon atje nuk e kishe edhe ne shqiperi apo si eshte pune? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] O Male,mos shaj vlla,se ta gjej shpellen ku je fut /pf/images/graemlins/wink.gif ,as fisin tend mos e shaj per ca palo Greke,te gjithe jemi kunder Grekut,ndersa opinionet tona politike nuk kane te bejne me kete problem,ti rri komunist,une rri ashtu sic jam.per te share ketu eshte kollaj :wink: [/qb]
Orosh nganjehere bejne mire edhe te sharat (por jo kercenimet siç po e bene ti ne kete mesazh). Per ti share do ti shaj, sepse per hire te disa parave, po shesin edhe vendin ku kane lindur. A ke vene re ti qe te gjithe te jugut tashme quhen VORIO EPIRIOTA? A ke vene re, dhe ndoshta e di mire edhe vete, se nga Vlora e poshte flasin vetem GREQISHTE? A ke vene re se si SHKENCARJA E MADHE GREKE LA KONFERENZEN MBI GJUHEN SHQIPE?
Dhe se fundi, JAM SHUME DARKORT ME TY KUR THUA "TI RRI KOMUNIST, UNE RRI ASHTU SIC JAME" por do te lutesha te bashkohemi te pakten per nje qellim te vetem:
DINJITETIN E SHQIPERISE DHE TE SHQIPETAREVE SI BRENDA POR EDHE JASHTE, KUDO KU ATO PUNOJNE, DHE PAVARSISHTE NGA IDETE APO GJYKIMET E TYRE
Ne qofte se arrijem te bejme kete, kemi bere per te gjithe, por sidomos kemi bere per femijet tane, dhe askush nuk do te guxoj te na talli apo te na pershteroj QOFSHIN GREKE, QOFSHIN ITALIAN, QOFSHIN SLLAVE, QOFSHIN AMERIKANE.
Pastaj, per idete komunisto o jo, le tia leme kohes se kush kishte te drejte /pf/images/graemlins/smile.gif .
Pershendetje

Renea88

Primus registratum

pse s ja hudhni grekve makinat ne ere ne mes te omonias e ta shohin????? Masi vrane ate shqiptarin duhej dhe te vrisnin ndonje grek .....akoma flasim e nuk bejme gje....per te vrare njeri tjetrin e per te share nga motrat jemi te vetmit...rrace legenash

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Renea88:
[qb] pse s ja hudhni grekve makinat ne ere ne mes te omonias e ta shohin????? Masi vrane ate shqiptarin duhej dhe te vrisnin ndonje grek .....akoma flasim e nuk bejme gje....per te vrare njeri tjetrin e per te share nga motrat jemi te vetmit...rrace legenash [/qb]
Sa shpejt qe e njeh racen tende????

Kondrapedali

Kondrapedali

Rrinë patallonat e varme mrapa o Renea pranej s'o vra nai grek hala! Çuditem edhe me malcorët që zakonisht nuk falin të tilla ngjarje! Le të shohim se hakun i takon në radhë të parë familjes t'ia marri Gramozit! /pf/images/graemlins/wink.gif

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Rrinë patallonat e varme mrapa o Renea pranej s'o vra nai grek hala! Çuditem edhe me malcorët që zakonisht nuk falin të tilla ngjarje! Le të shohim se hakun i takon në radhë të parë familjes t'ia marri Gramozit! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po mesa di une,kryeministrin grek METAXA e vrau organizata "17 Nentori" /pf/images/graemlins/wink.gif

o Renea,une kam dhene doreheqjen nga politika me injorantet pranej sdu me u mor me ty fort,po ne sjemi kriminel qe te hedhim ne ere makinat greke dhe as terroriste /pf/images/graemlins/wink.gif ti qe ja ke mor doren duke fillu qe nga shkurti i 90 e duke vazhduar me Maj 1996 per zgjedhje,Mars-Dhjetor 1997 dhe se fundmi me 14 shtator 1998 qe dogjet kryeministrine dhe makinat rrugeve,ik veja flaken edhe Omonias /pf/images/graemlins/wink.gif
e kuptove pse duhej Enver HOxha? qe mos te digjje ti as edhe 1 peme ne xhungel,edhe jo te digjje shtetin /pf/images/graemlins/wink.gif po injoranca ska mbarim ne kete popull...te tille rob kane ekzistu edhe do vazhdojne 4ever /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Tani ne qofte se nuk arrini te diskutoni pa u share me njeri tjetrin ateher me mire qe tema te mbyllet fare! Po te kishit dal nga tema duke bo gallata me njoni tjetrin ateher nuk do harxhoja kohe duke fshire mesazhet.

Dhe mos u merni me periudha e rob te vdekur se nuk ja vlen, kush ka ikur nuk vjen me e cfare eshte bere eshte bere, tani ceshtja qendron se c'fare te bejme me greqine dhe grekerit.

Erion Kotti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]
Fillimisht postuar nga lykos21:
[qb] Komunista të ndyrë! :smash: :smash: Na latë 50vjet mrapa.
Për hir tuaj ngelëm refugjat në Greqi! :mad: :mad: [/qb]
e forte kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif se kisha degjuar ndonje here /pf/images/graemlins/laugh.gif po mire o vlla,fabriken qe po punon atje nuk e kishe edhe ne shqiperi apo si eshte pune? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

Erion Kotti

Primus registratum

Vërtet,fabrikën që kisha aty mbase se kam këtu(flas në kohën<<tuj>>)por ama fukarallikun që kishim atje nuk kishte në asnjë vend të botës. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Renea88

Primus registratum

Gjenerali se njeh fukarallekun se ushqimin e hante ke klubi MPB-se dhe i jati kishte ARO me perde....o Gjeo hsko e futi i plumb vete kryeministrit grek po ta mbajti po se ben ti se ju komunistet jeni te lidh me greket....pse ishte Ramizi para trazirave te 97 tes e Greqi?

Erion Kotti

Primus registratum

Pse s'thu ti qenka no nji nga ata të ish-Birosë ky!!! :shrug:
E po më fal mo shoku Gjeneral!! /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif