Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Te nderuar diskutues!

Dua te dij mendimin tuaj per permiresimin e gjendjes ne kufi.Juve si individe,cfare zgjidhje jepni per kete problem.Mendoj se eshte detyre morale te diskutojme edhe per vellezerit dhe motrat tona qe vuajne per nje firme dhe nje vule dhe gdhijne netet para ambasades greke dhe ne kufi!

migena guxo

Primus registratum
Re: Ç'të bëjmë me Greqinë !?

Fillimisht postuar nga Male850:
[qb] Ke shume te drejte kur varferia te bene te dobet dhe ke gjithmon mendjen per tu kujdesur per veten dhe familien tende.
Por mos harro se shqiptari ka qene gjithmone i varfer por asnjehere s'ka thene se eshte grek apo sllave. Njeriu me se pari ka nje dinjitet dhe nje fytyre per te mbrojtur.
Ne kete rast, te me besosh, le menjane idete e mia pro Enverit, dhe e quaj ne rradhe te pare veten Shqipetare. [/qb]
kjo do te thote qe asnjhere se kemi pase ndjenjene atdhetarizmit por thjesht e kemi be nga frika.asnjehere skemi pase deshire te jemi shqiptare dhe me mundesine e pare qe na u dha e mohojme preardhjen tone.pra ngelemi te njejte.
megjithate une mendoj se ata qe e mohojne qe jane shqiptare jane vetem injorantet.
une per veten time edhe pse jam e neanshme shqiptare kur nuk kam the ne se sjam e tille.
ti ke te drejte ne kemi humbur identitetin dhe e paskemi shume te veshtire ta gjejme.gjithashtu ne vuajme nga ndjenja e infirioritetit karshi grekeve dhe nuk e di pse ndodh kjo vetem me greket sepse ne vendet e tjera nuk ndodh e njejta gje.
si thua tiu shpallim nje duel atyre per te fituar nderin sic benin ca shekuj me pare (se mbaj mend mire se kur) :wink:

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoxhoga:
[qb]si thua tiu shpallim nje duel atyre per te fituar nderin sic benin ca shekuj me pare (se mbaj mend mire se kur) :wink: [/qb]
Ne NUK KEMI HUMBRU NDERIN o injorante :mad: :mad: :mad: ne thjesht jemi te pa-mbrojtur! /pf/images/graemlins/frown.gif

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] :eek: uuaaaaaaaaaaaaaaaa......!!
nuk e besoj dot :confused:

njerez..... cfare ju duhet juve politika!!![/qb]
po ty cfare te duhet ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Dhet te heqim dore nga servilizmi.
Greku nuk na mban se jemi te bukur servile apo ku ta di une.Ata kane interes se shqipetaret PUNOJNE per te mbajtur frymen gjalle ngaqe ne shqiperi dihet sesi vene punet.
Shtetit grek refugjatet i sjellin miliona euro fitime ne vit.
Qeveria jone duhet te kerkoje me kembengulje respektimin e qytetareve shqipetare kudo qe jane.(sidomos ne greqi ku rracizmi eshte haptas)
Megjithse jam antienverist,do doja te lindte nje Enver me fryme perendimore.

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
Megjithse jam antienverist,do doja te lindte nje Enver me fryme perendimore. [/qb]
ore pa fryme fare te lindte,por vetem te lindte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

:lol:
Vallaj dhe memec te ishte, vetem te kishte ide kapitaliste /pf/images/graemlins/laugh.gif

GJENERALI

Primus registratum

[qb] :lol:
Vallaj dhe memec te ishte, vetem te kishte ide kapitaliste /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ore te ishte anti-grek se kapitalizmin po e shofim neve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Male850

Primus registratum

[qb] Dhet te heqim dore nga servilizmi.
Greku nuk na mban se jemi te bukur servile apo ku ta di une.Ata kane interes se shqipetaret PUNOJNE per te mbajtur frymen gjalle ngaqe ne shqiperi dihet sesi vene punet.
Shtetit grek refugjatet i sjellin miliona euro fitime ne vit.
Qeveria jone duhet te kerkoje me kembengulje respektimin e qytetareve shqipetare kudo qe jane.(sidomos ne greqi ku rracizmi eshte haptas)
Megjithse jam antienverist,do doja te lindte nje Enver me fryme perendimore. [/qb]
He me te lumte dora.
Ky eshte qendrim me te vertete patriot, pavarsisht se e do apo jo enverin. Per mua ne kete moment asqe me intereson fare. Por kur shohe se qysh shfrytezohen vllezerit e mi ne greqi (me keq se skllavet e amerikes), me vjen nje urretje, ne rradhe te pare me ato qe jane ne krye te partive, por edhe per vllezerit e mi emigrant ne greqi.
Pse nuk ngrihen dhe te bejne njehere greve nje javore? Apo mujore??, Pastaj te shohi greku se sa i vlene ekonomia e tyre dhe se si duhet ti respektojne shqiptaret. Te shohesh se si do te interesohet Qeveria greke per te dhene dokumentat te gjitheve.
ZGJOHUNI O TE MJERE DHE KERKONI TE DREJTAT TUAJA SEPSE AJO QE MUND TE HUMBISNI ESHTE VETEM VARFERIA DHE SKLLAVERIA

GJENERALI

Primus registratum

RAISE THE FIST FOR YOUR RIGHTS!
RAISE THE HEAD FOR YOUR PROUD!

/pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une mendoj se i duhet bere Peticjon FIFAs per te mara masa kunder federates greke te futbollit!!!! :mad:

gentilushi

Primus registratum

kush po ti pjerdh peticionet.o lal formo shtetin e forte dhe ligjor.
vetem kaq bej te tjerat vijne me rradhe.

migena guxo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]
[qb]si thua tiu shpallim nje duel atyre per te fituar nderin sic benin ca shekuj me pare (se mbaj mend mire se kur) :wink: [/qb]
Ne NUK KEMI HUMBRU NDERIN o injorante :mad: :mad: :mad: ne thjesht jemi te pa-mbrojtur! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
gjeneral je shume brutal sic .
sa per te shpjeguar ata e benin per nderin
megjithate une keshtu mendoj, dhe cdo njeri duhet ta respektosh per ato qe mendon, te pakten ne kohet e sotme jemi te lire te shprehim ate qe mendojme .pastaj mos i merr gjerat kallep se ajo ishte thjesht nje shaka
faleminderit per "komplimentin" :smash: :smash:
pastaj nuk zgjidhen gjerat me inat

andon

Primus registratum

Eh c'te bejme me greket ??
A ka ndonje nga ju te me thote se a ekziston ndonje site per Pirro Dhimen ku ta mbushem me mesazhe pushtin qe ti vije bota verdalle???

Ju pershendes te gjitheve dhe mos harroni:

TI SHQIPERI ME JEP NDER
ME JEP EMRIN SHQIPETAR !!!!

Ardian Likaj

Primus registratum

... ne Tirane shembem Olimpin ndersa ne 30 mars ne Athin le te shkaterrojm edhe Delfin ku mos te kene me vend qe ti drejtohen asnje perendije .

dimir

Forumium praecox

I mbyturi te mbyt.
Lerin greket te mbyten ne llumin dhe injorancen e tyre.
Do te vij serish koha qe do vijne te kerkojne buke ketu, sic kane kerkuar me pare.
Maska e tyre u gris, fytyra e tyre e peshtirosur u shfaq ne gjithe boten. Tani do te vij dhe pergjigja ............
Nuk ka komb ne bote, qe nenshtron dhe shpeftyros Shqiptaret. (perveç tradhetareve, dh maskarejve qe na qeverisin)

GJENERALI

Primus registratum

[qb]gjeneral je shume brutal sic .
sa per te shpjeguar ata e benin per nderin
megjithate une keshtu mendoj, dhe cdo njeri duhet ta respektosh per ato qe mendon, te pakten ne kohet e sotme jemi te lire te shprehim ate qe mendojme .pastaj mos i merr gjerat kallep se ajo ishte thjesht nje shaka
faleminderit per "komplimentin" :smash: :smash:
pastaj nuk zgjidhen gjerat me inat [/qb]
jo mer plak nuk jam brutal,po neve po na vjen mendja verdalle ajo tall sumatricen.
te jap nje keshille lali? mos rrespekto njerezit vetem nga nicku qe kane ne forum /pf/images/graemlins/wink.gifnjihi njehere...

andon,nuk ka web per Pirron por po deshe e hapim nje /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

FIFA ka nje code disiplinar dhe eshte ne gjendje te denoj nje ekip duke u bazuar ne reagimin brutal te tifozeve. Ne qoft se nuk i japin denim greqis te pakten federata futbollit Shqiptar duhet te kerkoj qe ndeshja kthimit te behet ne nje vend neutral me kusht qe te evitohen incidente te tjera. Federata futbollit grek eshte pergjegjse per incidentet dhe duhet te paguaj demshperblim per viktimat. Nuk ka nevoj qe keto gjera te kerkohen nga qeveria jon sahan-lepirse, dhe e korruptuar, por nga Ferderata Futbollit, e jan te drejta nderkombetare qe jan te pranuara nga te gjitha vendet duke perfshire dhe grekerit moter****!!!!

Pastaj, po te luajm kunder grekut ne fush neutrale do i bojm pistil prap! /pf/images/graemlins/laugh.gif

andon

Primus registratum

Mirembrema Gjeneral,
e hapim qe t'ia luajme zotin TRADHETARIT TE POSHTER !!!

Me ke gati per cdo ndihme do te te duhet. Duhet ta kalojme kete iniciative tek te gjithe po te jete e mundur.
Te pershendes dhe mos harro:

TI SHQIPERI ME JEP NDER
ME JEP EMRIN SHQIPETAR !

Male850

Primus registratum

Fillimisht postuar nga andon:
[qb] Mirembrema Gjeneral,
e hapim qe t'ia luajme zotin TRADHETARIT TE POSHTER !!!

Me ke gati per cdo ndihme do te te duhet. Duhet ta kalojme kete iniciative tek te gjithe po te jete e mundur.
Te pershendes dhe mos harro:

TI SHQIPERI ME JEP NDER
ME JEP EMRIN SHQIPETAR ! [/qb]
Me vine edhe mua ne liste (por jo prapa liste)