Programimi

/* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */

Rendi:
Titulli ↓
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. ludwig
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  1,080
 2. Scherzzi6
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,210
 3. gurax
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,845
 4. Rima
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  885
 5. cufi_bardhit
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  3,592
 6. SkErDi
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,223
 7. Anton
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,042
 8. ^SHIU^
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,035
 9. X-GoodBoy
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  3,053
 10. Al-Punk
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  2,299
 11. urijan
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  10,719
 12. jumpi
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  2,576
 13. The Helper
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  9,512
 14. qoska
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,224
 15. giapar
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  2,030

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...