scadarsko
Locus omnem
Per ni gjiro...... masanej shohim ja vlen marka apo jo!Keshtu themi kur don me u martu ... ti i dashke per one stand mor lal
Per ni gjiro...... masanej shohim ja vlen marka apo jo!Keshtu themi kur don me u martu ... ti i dashke per one stand mor lal
Po po ashtu lene fare ... se sia prish mendjen kerkujt ... vazhdo prish kepucet ...Per ni gjiro...... masanej shohim ja vlen marka apo jo!
Gjej noj zastava kund shtyn dhe ajo.....Po po ashtu lene fare ... se sia prish mendjen kerkujt ... vazhdo prish kepucet ...
Po ca pret ... ti per one night stand ke , per te tjerat ndrroje temen nga shkusine ne zyre eskorte ...Gjej noj zastava kund shtyn dhe ajo.....
Hahahaha table dance......Po ca pret ... ti per one night stand ke , per te tjerat ndrroje temen nga shkusine ne zyre eskorte ...
Skuptova ?si me smartphone shpuze je sma ha mendja kaq i shpejte ne smartphone ... table dance kollone shife vete masandej .. po tema nuk vete ...
Hahahaha Android shoku.... nuk jam CIA !Nejse varia shif pjesen e dyte te fjalise ... na bllokove PC aq shpejte i nis postimet sma ha mendja me smartphone qe ke thene se je ... edhe per gjera te tjera apo ke harrru , nejse naten nga une ... klm
Po nuk e dija mo PSE même nerva sonte ?android smartphone njelloj jane skane ndryshim vetem emri ndryshon ... hajt klm ...
E vertet kjo!Jo me nerva po gati per pune ti ne terezi e ke kur je me detyre kerkon te shtysh kohen , kur je pushim as nuk dukesh ...
android smartphone njelloj jane skane ndryshim vetem emri ndryshon ... hajt klm ...
e mo e 4g atje ... edhe kur esht e4g ka shume opsione po jo fut spica e kercet matane ...eshte rrjet i shpejte atje..se edhe une android kam po 3Gktu cope cope
skerceva fare se mban hic kunjin ke vetja ...edhe ti kercen shpejt..
vertet e do ta dish .. se seshte ora e pershtateshme ka kalamaj rrotullCa eshte table dance mo..?..mos me lini me vdek injorante!
Hajt e burr tregoja se nuk te tha svishu ti..... po table dance..... hahahaha ska femij ktu kan ik Plazhvertet e do ta dish .. se seshte ora e pershtatei
me ka kalamaj rrotull![]()