Kjo vetem per tropojanja. Do u lutesha shume te tjereve mos te komentojne ose kopjojne sidomos ti drejtoresh El@ duhet ta kesh shume kujdes kete shpalosje dashurie.
"Tropojanja, o ydh i bukur i forumit. Qekur drita jote vendosi te ndriçoje nje dashuri tjeter, zija ra mbi Albforum. Lulet u thane, pemet u zverdhen e une u kerrusa ne guacken time qe e kisha hequr menjane qekur njoha driten tende. Ferri ngriu e hena po qan akoma nen perçen e zeze te ikjes tende. Numri i vizitave te mia tek tema me shkrimet e tua ka arritur shifra te pamatshme ne kufij forumore. Une qe pata fatin te te njoh, gjene e pare qe bej kur nje i ri lind ne forum, e shikoj si eklipsohet nga shkelqimi jot. Me qindra letra nisa neper galaktika me shpresen se ndonje do te te bjere rastesisht ne preher e do te te preke aq shume sa te kthehesh serish. Tropojanja: dashuria ime e pare virtuale ne albforum! Keto fjale te shkeputura nga thellesia e shpirtit do te benin te meditonte edhe shekspiri edhe mos ta titullonte vepren e tij Romeo e Xhulieta por thjeshte IL__SANTO e Tropojanja "
LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL