scadarsko
Locus omnem
Nuk e di, pour ti hap dossier per mû iher se t bana kerkes tash ni ore...ska probleme ajo se besoj , punon on line edhe nga shpia ...
Nuk e di, pour ti hap dossier per mû iher se t bana kerkes tash ni ore...ska probleme ajo se besoj , punon on line edhe nga shpia ...
Me poste électronique shoku HAP arkiven apo e keni kthy zyren mejhane?Kur me me bere mua keshtu ti se paskam pa
jo se kam pa per zotin ja ta shof .. me fal ngarkese e madheMe poste électronique shoku HAP arkiven apo e keni kthy zyren mejhane?
Dukeni sa te ngarkum po jeni..... na lat n rradhe per ni cop GRU !jo se kam pa per zotin ja ta shof .. me fal ngarkese e madhe
Qa t besoj?SPÖ ofroni gje!eee pse se beson ti eee ...
Po a eshte zyra jote ?ti mallin e ve n dyqan per kliente aa per vehte?po mua me kerkon te ofroj , une kerkoj per vete![]()
A esheh?direkt matrapazllik mundohesh te me japesh mall kinez..eee me te miren per vete... tashi vlersim malli bej vete ti, sa e ke oferten![]()
po jo kinez more ... japonez a don te ben puneA esheh?direkt matrapazllik mundohesh te me japesh mall kinez..
Te qelbun krejt le t jet e mar se ja vlen se dijn te serviren ne krevatsh te shofim katalogun ... si e do pak te perdorur apo fresk fare![]()
kaq keq te ka vajt mer shoku . ... bobo keq kshu puna hahahhahTe qelbun krejt le t jet e mar se ja vlen se dijn te serviren ne krevat
Po mo shoku me pelqejn alto femra se vec per at pune Jane....-kaq keq te ka vajt mer shoku . ... bobo keq kshu puna hahahhah
po hajde se paske seriozisht ... po nderroja emrin temes se per shkusi mendova se do me lidh kamet .
Po ti a je n keshillin teknik fabrique kepucesh aaaa?que kerkon me na lidh d'y kembet ne nje kepuc....po hajde se paske seriozisht ... po nderroja emrin temes se per shkusi mendova se do me lidh kamet .
Keshtu themi kur don me u martu ... ti i dashke per one stand mor lalPo ti a je n keshillin teknik fabrique kepucesh aaaa?que kerkon me na lidh d'y kembet ne nje kepuc....