zyra e shkusinave ne forum

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Si gjithkund économie tregu, njerezit nga nuk i shikjojme Duke vrapu sa nje zyre n tjetren,sa te nje redaksi gazete n tjetren e fundi bosh se bosh !menduam qe te ofrojm ket munci gratis te gjithve atyre que kan besim tek zyra e jone per bashkim ne jet en bashkshortore....stafi i Saj perbehet me keshilltare znj :de love dhe ndihmes psicologun Hector..... ndersa per celebrim zyrtar me vula qeverije znj:Dahlia..... ju mirpresim kerkesat tuaja!

flm per postin po une kerkoj ca kushte :)

te kem nje shofer personal...te kem 3 jave pushime ne muaj...te kem nje apartament funksioni...(qe mos ta paguj une)...carta crediti majtas djathtas...dhe te vendosni disa rregulla...une jam per martesen gay :) sepse per mua njerezit jane te barabarte e nuk mund te pranoj qe ca te martohen e ca te mos ta kene mundesi!!!

PS: Une personalisht jam kunder marteses por te martoj te tjeret e bej me qejf!

hajde Bok!:D

dr love

Locus omnem
Ooo ekipi i zyres tregohuni pak businessman ma se kshtu ta po rrezikoheni me kthim malli.....

Sa kerkesa paskan kta...te kerkoj njeri ndonje bandit..a ..kriminel..kollaj..po i duan te mire..ku ka sot..po e gjeta do ta mar per vete..mos tiu ngele hatri