What is on my mind...

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
tumblr_m5siu6UwU71r4s9r5o1_1280.png

Thamina

Papirus rex
Po mendoj se sa me fat jemi qe jetojme ne toke te lire.Te marresh fryme lirisht e te shijosh fiks lirine!E sa gjak u derdh per kete liri.
Sapo mbarova nje nder filmat me te bukur qe tregon per jewish,3 ore e gjysem film.
"SCHINDLER'S LIST"
Eshte e cuditshme se si jeta na merr ne valet e saja e harrojme se kush jane gjerat me me vlere ne jete...e ankojm per gjera qe ne fakt sna ngrejn asnje peshe ne jete...

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
C'ndodh me dy te dashuruar ,pasi ata ndahen ?
Ku humbin ato ndjenja ?!...:( Pse behen kaq te huaj ndaj njeri - tjetrit..?Pse flasin kaq fort me mendje e heshtin me ze..? :(
E dini perse ? Sepse gjerat e bukura gjithmone mbarojn...:(

Hope

dans ton coeur
Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something

Ermiraal

Forumium maestatis
Shtrire ne shtrat jam dhe rri e mendoj,
perse jeta eshte kaq e veshtire,
perse duhet te jetojme,
perse ka kaq dhimbje dhe shume pak gezime, ,
perse jam larg prehrit te nenes sime,
se di perse duart e saj me mungojne
do doja ta kisha prane dhe tme ledhatoj,
do doja tme puthte ajo tek syte e mi,
ne shtratin ku une jam tme thote naten e mire

hareid

Papirus rex
Mendoj per ate se cfare me ndodhi sot rreth ores 10.00! Ne rruge me hodh ne qafe nje vajze duke me thene: Ku ke qene qe nuk te kam pare aq gjate? I habitur nga qe nuk e njihja fare i thash: Nuk jam ai qe mendon ti...Pasi qe e pash se nuk me besonte, isha i detyruar t'ja tregoj leternjoftimin....Kerkoi falje duke me thene se ne pamje dhe trup i dukem krejt si personi qe ajo e njeh...

Ermiraal

Forumium maestatis
Shtrire jam ne krevat
dhe do flej besoj rehat
po ju them naten e mire
edhe neser nje dite te mire

NATEN E MIRE TE GJTHEVE

Hope

dans ton coeur
“She’s the type of girl that can be so hurt but can still look at you and smile.”
— Marilyn Monroe

-Zana-

e...Thjeshte
Me cmendi, nje komshie e re qe ka ardhur poshte ... kur gatuan. nuk hap dot dritaren, nga era e ushqimit. Acaruese.. po pres edhe pak e ti trokas ne dere.