Ve re se me ka marre malli per ty!Fillimisht postuar nga fujiko:
[qb] I kisha thene nje here: "Jam gati te kthej edhe faqen tjeter, nje here te vetme, sepse dy faqe kam"...
Verej se jam njeriu me kot ne kete bote! :shrug: [/qb]
...Thoje dikur te mos ndalem,se s'na eshte dhene ende leja per tu ulur.Koha nuk ekziston lal,kohen e bejme ne.Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] ve re sesi koha kalon e une jo! [/qb]
Budalliku me i madh qe kam degjuar! :smash:Fillimisht postuar nga fujiko:
[qb]
vrojtimi im ishte mbi perhumbjen ne hiç te disa vlerave si koha qe absolutisht s'i krijojme ne dhe mbetjen ne momentin e tashem tete vetmes diçka me vlere qe une posedoj...koshiencen per veten.Fillimisht postuar nga MioSotis:
[qb]...Thoje dikur te mos ndalem,se s'na eshte dhene ende leja per tu ulur.Koha nuk ekziston lal,kohen e bejme ne. [/qb]Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] ve re sesi koha kalon e une jo! [/qb]
s'mund te te ngushelloj momentet e te kuptuarit te dobesise, vetmise, paaftesise apo nje mal te tere te mangesive personale eshte i shenjte tek çdo kush.Fillimisht postuar nga fujiko:
[qb]
Per ty ishte mer shpirto, mos ma prit hovin keshtu... /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] Tradhetare!!! Prove tradhetie e pakundershtueshme [/qb]
Vrojtoj qe Diku qeka tip xhelozi... /pf/images/graemlins/wink.gif dhe melankoniku kur i do qefi... /pf/images/graemlins/wink.gif Pak nga pak po e zbuloj ... :devil:Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] Sa here thosha qe diten qe do t'a marre seriozisht forumin my life will not be the same again! [/qb]
Po jo shume ama , se i hiken lezeti... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] prit prit hiq dhe ca peta /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ke do me ne fund nga te gjithe ata qe perbejne ushtrine e atyre qe pohon ne versionet e tua me njerez te ndryshem ?????????Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] menyra absurde per te dashur,une edhe ti,i vetmi qe mendoj te me kuptoje je ti,e vetmja qe mund te te kuptoje jam une,e ne te dy jemi kaq te pakuptueshem njelloj duke vene ne pyetje gjithmone:thua ndonjehere kemi dashur??
Une e kam gjete pergjigjen.
Une dua! [/qb]