Vjehrrat!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Vjehrrat!

Kush ju shavi juve mi? Un nuk thash që juve jeni të liga me vjehrrat :shrug: . Juve i lexoni llafet e mia si ju a ka qefi. Un thash që ta kisha dit s'isha martu hiç :tipsy: .

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka ballkon ajo se ka shpi t'modhe private, mu ke shkencat /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

po meqe vjerrat tuaja disponojne keto "rripat" vejini te bejne nje ndeshje
te shohim nje cik si rrihen /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Halla, halla! Kur nusja shan vjehrren thone e ka fajin nusja. Kur nusja e lavdero vjehrren prap thone e ka fajin nusja. Dikush me siper kishte shkruar qe e ka fajin djali dhe Kondra po e verifikon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka ballkon ajo se ka shpi t'modhe private, mu ke shkencat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos i merr kullen e barit po merri oborrin /pf/images/graemlins/laugh.gif . T'lidh une me ca pallataxhi : i fusim nja 2-3 pallate - une morr 2 apartamente per sekserllikun /pf/images/graemlins/laugh.gif - ti boj dyqane katet e para dhe fut gjithe rracen tate neper katet e tjera !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

keto plane i ka bo vete ajo, se eshte e shkathet :devil:
une po pres rezultatin, pranej s'desha shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka ballkon ajo se ka shpi t'modhe private, mu ke shkencat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qyqa, paske mor komshiun tim ti mi? Kush o ky goce.
Belle, sa shpejt që del ne ti m'konkluzione mi? Nuk le me ra içik pluni m'tok! Megjithse m'pëlqeu ajo ideja e sekserllikut /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kom ne un ca toka po ata që po merren s'mushin. Me i gadit t'gjitha ti t'bi me mor i pallat m'vete /pf/images/graemlins/wink.gif . Ho si thu, bohet gjo :cool:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] NQSE ti xhaxhi kondrapedali je ish-mistreci, atehere e di se kush je :devil: [/qb]
I vogël mistrec kom qen po s'jom ai që meno ti :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] vetem po pyes :devil: pse u preke ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pyta un i pari po ti s'u përgjigje :shrug: . T'kom edhe nuse lagjeje /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mu s'më ngelet hatri për asigjo se vazhdoj t'jem mistrec /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

s'me ke vetem nuse lagje se une aty jom rrit, tek rrugica trenit /pf/images/graemlins/wink.gif ku beja dhe karroce me guzhinjeta tek pjerresia deri sa me beheshin gjunjet cope, po mos i thuj njeriu /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] s'me ke vetem nuse lagje se une aty jom rrit, tek rrugica trenit /pf/images/graemlins/wink.gif ku beja dhe karroce me guzhinjeta tek pjerresia deri sa me beheshin gjunjet cope, po mos i thuj njeriu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse s'thu ti rrezik t'paskom pas shty un ty, ose ti mu! Me sa guzhineta e bojshe ti karrocën me 3 apo me 4? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] p.s. po qe e vertete ditelindja jote, jemi nje moshe :devil: [/qb]
E vërtetë si çdo gjë tjetër që them e bëj, ose aty afër /pf/images/graemlins/laugh.gif . Javës tjetër pres dhuratat /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

me 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif i bente daja se ishte garip
une ja vidhsha kur flente ne dreke dhe beja xhiro me cunat e lagjes :lol:

ladouce2005

Primus registratum

kisha ca ide /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj pyeta

s'po te uroj para kohe se s'eshte mire, po pres deri te marten /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh, s'e di kush ka ngel mo ke ajo lagje! Un tamom tamom e kom mrapa shkencave po ene ate rrugën tate brazda, brazda e kom bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] me co nje pm mo i poshter :smash: te te them cili eshte e te me thuash cili je :devil: [/qb]
8-vjeçaren ke 7 Marsi e ke bo ti? PM nuk të çoj por pres prej teje /pf/images/graemlins/laugh.gif .
P.S. E vazhdojm nesër se sado që është shumë e këndshme si bisedë më duhet të hiki të marr çunin në kopësht (eh me përgjegjësi të mëdha qyah herët /pf/images/graemlins/laugh.gif ).