Vjehrrat!

ladouce2005

Primus registratum
Re: Vjehrrat!

une s'kam qene tek 7 marsi jo /pf/images/graemlins/wink.gif
flasim neser, po ik merru me cunin :wave:

Isabelle

Valoris scriptorum

Pse rrote osht ai ta haj ate kokerr ullini dhe te te coje PM ty ai : tashi qe ka mundsi qe ti je nusja e shokut t'ngushte ! Ti dali dhe nomi qe njet nuset e shokve !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos i co se edhe ky osht kurth /pf/images/graemlins/laugh.gif ! PSe dashkan me ta fut t'gjitha ty sot /pf/images/graemlins/laugh.gif !

bebi

Primus registratum

Un tham se kan me ju dal vjehrrat shoqe t'ngushta! /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Nje urim per ata qe s'kane vjerre.

ju dalte e hajrit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bona

Primus registratum

yes ka plot. vjerrat kur i trajton keq kam pa une te rrespektojne. sidomos kur sia var.

une per vete ia var se mi ben nervat kacurrel dhe i kthej pergjigje, ajo kenaqet dhe i thot te birit ua po ajo bona c'pati une se kisha me te keq kur i thashe ke pas fat qe ke ardhe ne familjen tone as kur i thashe se nusja tjeter esthe me e mire se ty. se kisha me te keqe.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga D*:
[qb] Vjehrra ime ngjan me Merlin Monroe....tani ne fakt i ka lu floket e zeza se ashtu ka dal moda ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku banon kjo vjerra jote /pf/images/graemlins/wink.gif kisha me ja thon dy llafe..

bob

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Ketu dallohet mire se kush do boje tamam grusht me vjerren /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

sju kuptoj hic ... bukuroshe ... burrin qe do marresh mos e ka lindur komshia gje e jo vjerra :eek: kur sje martu na i her cna jep mend ... se ke idene fare ... si mundesh nenen e atij qe dashuron ta nxjerresh nga dera ... :rolleyes:

:shrug: [/qb]
ja pra edhe vete ju vajzat apo shoqet e tuaja ne forum nuk e duan vjehrren :shrug:
tani me thuaj i kujt eshte faji,ekziston edhe gjelozia.sidomos kur nena e djalit ben levdata atij para nuses :shrug:
une nuk po bej lufte ketu,dua te di konceptin e vajzave mbi kete "dileme"
e ti mos u hidh ashtu se po vret bulen e veshit,nuk ta shava vjerren tende.
mos bej zhurme per asgje! /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Putu mu ke rruga Bardhyl e ke...bie ne sy ajo kur del per te psonisur /pf/images/graemlins/laugh.gif ....po kujdes she bites :goofy:

Vals

Primus registratum

Kam degjuar histori per nena djemsh qe besonin me teremend qe asnji femer nuk ishte good enough per djalin e tyre edhe kur djali ishte me i therrit qametit. Djem te tille zakonisht jane te pazote per te ndihmuar nuset e tyre te ndertojne nje marredhenie te mire me nenen dhe plasin sherret pastaj.

Mua me ka rene bingoja, sic thote nje shoku im, dhe e kam vjerren si shpirt se vertet me do shume dhe ne 8 vjet martese, nuk kemi kembyer nje gjysem llafi te keq. Ama, gjuha dhe komentet nuk leshohen me vjerren sic mund ti leshosh me mamin tend kur je me nerva sepse me nenen pajtohesh 10 here ne dite, me vjerren fjala e thene nuk merret mbrapsht. Do diplomaci ceshtja.

Ne pergjithesi ne familjet shqiptare kur nje cift i ri martohet, te tere turren t'ju japin "keshilla" dhe ju nderhyjne ne shume pune te brendshme qe nje cift duhet ti zgjidhi vete. Kjo ndodh nga te dyja palet qofte prinderit e nuses apo te djalit. Shume cifte ju mungon pavaresia dhe vete-vendosja qe ti perballen nderhyrjeve si front i bashkuar dhe pa u zene t'ju tregojne njerezve vendin e tyre. Po ta besh kete gje qe ne fillim, njerezit nuk nderhyjne me, ka me pak konflikte dhe lidhja e ciftit eshte shume me e forte.

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] dhe pse te duket kaq heret ty? :cool:
hajde aty, se mbush nja ca si 29 se shpejti :devil: [/qb]
La Douce, së shpejti im bir mbush 5 vjeç /pf/images/graemlins/laugh.gif . Bëj llogarit dhe i bie që së shpejti të loz futboll me çunin un /pf/images/graemlins/wink.gif . Kushurinj s'e besoj të dalim se nuk kam pas aty ke ajo lagja /pf/images/graemlins/laugh.gif .
La Douce, ti the që e ke shpin ke treni apo ke treni i vjetër? Po dua vetëm të lokalizoj që të kujtoj gjith femrat e asaj zone /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Meqë s'e ke bërë 8-vjeçaren tek 7 Marsi a mund të dij se ku e ke bërë?
Pres gjithmonë PM tënd dhe mos dëgjo se ç'thotë Belle se ajo e ka menien veç me ngatarru /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Vjehrra e "njeres" i thote njehere nuses , cfare te ka blere im bir per Shen Valentin , Tanga ? :lol: :shrug:
Sa te rrezikshme jane vjehrrat e :tipsy:

Dolores

Primus registratum

C te keqe ka :rolleyes: mua vjehrra me ka blere disa here v-strings /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

dats cool :thumbsup:
duhet ta kesh vjerren te re ti se kur thon keto te vjetrat se si te duket , te vjen turp :goofy:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga D*:
[qb] C te keqe ka :rolleyes: mua vjehrra me ka blere disa here v-strings /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ene mu vjerra ka me mi ble ... D ... po prit sa ta takoj :devil: :kiss:

109UV

Primus registratum

ju paska rene bingoja te gjithave ktu me vjerren, looool. edhe ketu ne forum keni frike me i shajt vjerrat? ahahaha