Vjehrrat!

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Vjehrrat!

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Pampers me barbie te ka ble vjehrra ty Beba? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
do mi bleje... s'kam vjerre akoma ... /pf/images/graemlins/laugh.gif tani per tani do marr mend nga ju :devil:

AnaBlue

Forumium maestatis

Nje dite babai merr djalin e vogel per ta cuar ne Kopshtin Zollogjik. Hyjne tek Kopshti dhe babai fillon ti tregoje nje nga nje emrat e kafsheve. Kur arrijne tek majmuni, djali i thote: kete e di baba, quhet vjehrre! Kush ta tha i thote i ati, e djali i pergjigjet qe ma tha mami se isha me te ne kopshtin zollogjik javes qe shkoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kjo eshte barcalete e huaj. Mesa duket dhe te huajt paskan keto probleme, e jo me ne shqipetaret qe kemi lind me probleme ne brez /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pupupu, me t'ardh keq me pas nënë /pf/images/graemlins/laugh.gif . S'i keni lon kusur vjehrrave të shkreta (shumicën e rasteve e meritojnë /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ladouce2005

Primus registratum

po t'a them se kush eshte eshte vjerra ime kondrapedalo, jam e sigurte qe do thush qe eshte gruja me e mire e lagjes tuaj /pf/images/graemlins/wink.gif

Kam nje pytje. Kam nje pale filxhan kafeje qe ,i kane derguar mga shqiperia me shume tenema per sebep fejese /pf/images/graemlins/laugh.gif , eshte ndonje faux pas e madhe me ja dergu vjehrres dhurate per krishtelindje? :lol: :lol:

ladouce2005

Primus registratum

:idea: Nelka, po i pelqyen, coja /pf/images/graemlins/laugh.gif
po kaq koprrace qeke ti?
bleji nje komplet te ri, meqe dashke patjeter me i dhene filxhane :devil:
:kiss:

Jo se du me i cu filxhane, po kane 1 vit e gjyse filxhanet ne shtepi dhe du me ja rras dikujt. kthhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vjehrra ime trajtohet si queen mother, sa here vjen per vizite orchestra seat tickets to the ballet. :devil:

AnaBlue

Forumium maestatis

Po te fusje nuset dhe vjehrrat ne nje thes cfare mund te behej valle? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur nje dite te jemi vjehrra vete, do vijme ketu te hapim temen: Nuset /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Po te fusje nuset dhe vjehrrat ne nje thes cfare mund te behej valle? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do ishte shpik noi energji e re /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Kondrapedali

Kondrapedali

Do ishte prodhu energji negative me kosto të lirë dhe qëndrueshmëri të lartë /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Isabelle

Valoris scriptorum

Tashi e ke kompliku icik se e lidhe vjehrren me Fizike ! E bone muhabetin mo t'sikletshem ska ku t'shkoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne fakt sipas ligjit 1 te Njutonit "cdo vjehrre i bie te mbese ne te njejtin pozicion deri ne momentin qe nje force (thashethem, nerv, sebep /pf/images/graemlins/laugh.gif ) i aplikohet mbi të !

Ligji 2 nuk ja vle me e apliku se te trego fiks ca force duhet perdor qe te jesh e suksesshme me e hudh vjehrren matane /pf/images/graemlins/laugh.gif ... ligji 3 te sqaron qe per cdo levizje te vjerres ka nji reagim te menjehershem stil troç pothuaj njekohesisht !

Shef kur hy shkenca !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] ...
Ne fakt sipas ligjit 1 te Njutonit "cdo vjehrre i bie te mbese ne te njejtin pozicion deri ne momentin qe nje force (thashethem, nerv, sebep /pf/images/graemlins/laugh.gif ) i aplikohet mbi të !
... Më lejo të shtoj edhe nusen tek forcat që ndërhyjnë nga jasht /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ligji 2 nuk ja vle me e apliku se te trego fiks ca force duhet perdor qe te jesh e suksesshme me e hudh vjehrren matane /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
...Edhe këtu më lejo një ndërhyrje të vogël. Sa më e madhe forca e përdorur për hedhjen matanë të vjehrrës aq më e madhe inercia e vjehrrës ndaj nuses /pf/images/graemlins/laugh.gif .
ligji 3 te sqaron qe per cdo levizje te vjerres ka nji reagim te menjehershem stil troç pothuaj njekohesisht !
...Dhe këtu nuk mund të mos i fus hundët: Për çdo lëvizje të vjehrrës ka një kundërreagim të nuses i cili sipas ligjit 2 të Njutonit provokon inercinë e vjehrrës që kjo e fundit çon në një kundërreagim të nuses sipas ligjit 3 të Njutonit. Pra kthehet në një reaksion zinxhir ku e gjithë energjia që prodhohet është negative dhe lejon udhëtimin në kohë nëpërmjet krimb-vrimave (ça termash) apo thjesht hulumtimit të natyrës njerëzore :confused: . Më duket se e komplikova më shumë se e sqarova /pf/images/graemlins/laugh.gif . Tipike mashkullore :tipsy:

Shef kur hy shkenca !

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

Verizion

Primus registratum

Kesaj i thone t'ja marresh menjen vjerres me shkence :lol:

Ka lindur nje fushe e re e fizikes qe quhet Vjerrofizikologjia :devil:

Tani le te flasim per kunatat ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Skampa:
[qb] Vajza, thjesht ma keni rregulluar pak diten sot.
Komente te sinqerta nga ana juaj!! :thumbsup: [/qb]
Kujdes Elbasoni se ka ne çuna thashethemexhij ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif .