Vjehrrat!

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Vjehrrat!

Me leje ! Desha vetem te theksoj qe vjerra ime ha buke veç pra mas gjith ktyne qe lexoj ktu ! Vjerren time e kam shpirt njeriu dhe duket tamom sikur e kom fitu me konkurs /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Le qe osht kinge me verte iher /pf/images/graemlins/smile.gif !

Putraaaaaaaaaaku /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Edhe une e mendoj si Putraku /pf/images/graemlins/laugh.gif : ceshtja nuse-vjehrre eshte situate e ndersjelle : nuse e mir' - vjerr' e mir' /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Si me thon' nuk thu dot qe eshte nusja, pa eshte vjehrra... duhet me qen' te dyja priher /pf/images/graemlins/laugh.gif !

/pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kjo qeka teme per gocat! Cunat, sidmos ato qe i kon vjerrat tamom per ti knu ate kongen 'Ma mire e oma se e bija o usta Murat', duhet ti rrin larg nga kjo tema.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Per ato qe me njofin desha me shtu se vjehrra ime osht mo e mira ne Bote gjithashtu. Shyqyr qe i njofta te birin jo per gjo, por me pas nji fat kaq te madh qe me njoft vjehrren time te dashur. Jo, jo... nuk osht Sofia Loren se vjehrra ime osht mo e bukur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Edhe une qe thojsha me vete "me ke me ngjan Sofia Loren" !

Dolores

Primus registratum

Vjehrra ime ngjan me Merlin Monroe....tani ne fakt i ka lu floket e zeza se ashtu ka dal moda ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Ho mi ju te dyja... ma vodhen stilin priher eeeeeeeeeee :lol: ?

Putraku xhan xhan /pf/images/graemlins/smile.gif !

Epo kjo pike e zeze, njehere e nje kohe femrat ziheshin kush i kishte vjehrrat me te liga, tani zihen kush i ka me te bukura.

D ti skualifikohesh per arsyje teknike :lol: :lol:

AnaBlue

Forumium maestatis

Me marrshi te keqen e vjehrres! Mos u grricni me mu se po si thash vjehrres time qe t'ju gurgulloj qejfin me stilin e saj te vecante qe t'ju bej te mblidhni leckat te ikni ne Afganistan! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kaq te mire e kam! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Kane nderru kohet moj Nelke ! Femrat kane fillu ti hapin syte drejt diversitetit dhe kane fillu me i pranu vjehrrat si nonat e tyne kur jane me nerva /pf/images/graemlins/laugh.gif . Iku koha e mrapa shpine ke cepi sobes tu u marr neper goje. Ka ardh koha e:

une jam une
ti je ti
t'kom morr cunin me dashni
t'jom fut dhe mrena n'shpi
llafe mos bojm - bijm n'ujdi
se po desha t'shtohem dhe n'tapi /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Domethene, ukunumia dhe ndryshimet rrenjesore ne karakterin e robve kane ndryshu shume gjona. Ca per mire, ca per keqe po qe te themi ate qe osht ka fillu me punu linja vjehrre-nuse shume mo paster, pa miza, dhe pa jehona /pf/images/graemlins/laugh.gif . Domethene, kane fillu me fol kaicik te njejten gjuhe !

AnaBlue

Forumium maestatis

Me leje a e ka marre rripin e zi ne karate akoma vjehrra jote mi apo akoma tek i verdhi?
Nuk e di tamam. Bishti i fsheses qe me gju osht i verdhe, por vulat tek mishi im jan te zeza. Si quhet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: aman mi se me shkrite, ju marrte e mira te trejave :lol:

jam dakort me ujdine e Izit :devil:

Dolores

Primus registratum

Ana vjehrra jote paska rripin ylber..i rangut teper te larte ky /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

Kondrapedali

Kondrapedali

Puuuu, ç'i paskon bo vjerrave kto! Ta kisha pas dit kshu s'isha martu asiher /pf/images/graemlins/laugh.gif (jo përpara... :shrug: ).

Isabelle

Valoris scriptorum

Mos na akuzo kot po na jep ate qe na takon se te pakten kto dy faqet e fundit vetem na kane knu gishtat tu fol per vjehrrat. AnaBlue i kno gjithe diten i thote "ti je mo e mire se Sofia". D-ja kushedi ca konge i kno /pf/images/graemlins/laugh.gif po me siguri noi kong t'tipit "diten qe m'shkele n'der/m'celi kaktusi si n'pranvere..." /pf/images/graemlins/laugh.gif , Nelka po e po qe e do vjerren se osht goc me namuz dhe ajo ... LD ishte n'ujdi me i morr shpin /pf/images/graemlins/laugh.gif ... e kshu e kshu e kshu me rradhe !

Ku e pe tashi ti kte ligesine tone t'lutem shume ?

ladouce2005

Primus registratum

:smash: ujdi per me u marr vesh paqesisht e jo me i marr shpine :smash:

AnaBlue

Forumium maestatis

Rri urte ti se ka nji cun tjeter beqar ajo dhe po kerkon per nje nuse speciale si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Po pra : n'ujdi me u morr vesht me i mor shpin /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Mos u nxito mi ! Lexo shkoqur !

:lol: :lol:

Isabelle

Valoris scriptorum

Dakort e morrem vesh qe nuk paske asnji intenzione me i morr shpin' ! Nja dy rrenje karafili ke ballkoni ama me siguri te ka shku men'ja me ja zhduk !

ej pik e zez ! Mos ki fryk se nuk ta jep me zorr mi jo !