Virtyti juaj me i mire??

SweetAngel

Primus registratum
Re: Virtyti juaj me i mire??

Kur ti e ke spontane , edhe une si ty, se ma ke imponuar dhe mua, te hahet ty , me hahet dhe mua. :lol:

xhoni

Primus registratum

Zeqo ,mos me prish pune lale.Une shy ne arat e tua :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sweety,apo spo vje dhe vera tani,frutat te shijojne qamet,dhe kur ha njeri, tjetrit i shko goja leng dhe i thote,bje ta lepi i cik akulloren.
:goofy: :goofy:
Tani e kuptova une pse doje akullore para dy ditesh ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Xhoni jo re ne bote une ne aret e tua /pf/images/graemlins/tongue.gif mua vet me kan qef si le dot te vuajn me pikon ne zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Dreqi vet je xhoni, kam nje vit ne kete af, dhe asnjeher nuk jam kenaqur kaq shume, gjithmon kam qene serioze( tipi qe jam) tani jam e lodhur, ka ardhur koha te dal pak nga natyra ime.

Nuk e dija se edhe ty te pelqente "te lepije akulloren" te shijon, te shijon? :lol: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

SweetAngel po ca fai kam une qe ste kam par me par ty /pf/images/graemlins/tongue.gif te kenaqte lali
jo per gje pos me pelqein ato seriozet se me duken sikur do me han /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Mire e ke zeqo,keshtu jam dhe une.Zemerbardhesia eshte virtyt. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sweety,une vdes per akullore me tas :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj marr nje krujtse dhembesh dhe elenisem :goofy:

helibak mucogllava

Primus registratum

xhoni skeni privat ju re per pjeshkat bananet dhe lepimet e akulloreve se na beni te ndihemi keq kshu ne beqaret /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Jemi esibizionista ne zeqo. :cool:

Kruj dhembet mos me ka ngel ndonje qime nga akullorja me tas. :lol:

SweetAngel

Primus registratum

ika se do ha buke, se po me vjen dhe per te vjell, po ju le me shijen e akullores ne goje pra :wink: :goofy: .

Xhoni shifemi te premten , neser shume busy.

Zeqo me vjen keq po te patem bere te shkoje goja leng. :devil:

bye guys. :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

AweetAngel po ti ata qe ke qef kshu i trajton e po ata qe si ke qef i trajton si xhoni /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Pse hudheni si gjela mi?Ose me mire ,si pula!!
:lol: Kur me cajn veshet i hy me shpulla no? :shrug:
Ti Rrapatushe mos beso po deshe :smash: .Vec po s'te kapa. :smash: