Lumturia nuk varet nga kushte te jashtme,por nga faktore te brendshem. Ajo qe na ben te lumtur ose jo te lumtur nuk eshte ajo qe kemi,ajo qe bejme apo ajo qe jemi,por eshte ajo qe mendojme
“Unë besoj në rozë. Unë besoj se të qeshurit është djegësi më i mirë i kalorive. Unë besoj në puthje, shumë puthje. Unë besoj në të qenit i fortë, deri sa gjithçka shkon mbrapsht. Unë besoj se vajzat e lumtura janë vajza të bukura. Unë besoj se e nesërmja është ditë e re dhe Unë besoj në mrekulli.” ~Audrey Hepburn
“Frika jonë më e thellë nuk është frika se jemi të papërshtatshëm. Frika jonë më e thellë është se jemi të fuqishëm përtej mase. Është drita jonë, jo terri ynë që na frikëson më së shumti. Ne pyesim vetveten, ‘Kush janë unë që të jem briliant, i mrekullueshëm, i talentuar, i mahnitshëm?’ Vërtet, kush je ti që të mos jesh?” -Marianne Williamson
“Papërsosmëria është bukuri, marrëzia është gjenialitet dhe më mirë është të jesh absolutisht qesharak se sa absolutisht i mërzitshëm.” -Marilyn Monroe
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.