Testime te ndryshme

edda

Primus registratum
Re: Testime te ndryshme

Fillimisht postuar nga Anna O.:
[qb]
Fillimisht postuar nga smile:
[qb] Une dalloj nje njeri super te shendoshe qe eshte duke kercyer :confused:

p.s. x Dua
:thumbsup: [/qb]
:rolleyes:
Mundet qe nje deshira jote te kete hasur ne pengesa dhe realizimi i saj tani per tani eshte i veshtire?

:lol: [/qb]
boohh..po mendohem per ndonje deshire qe kam shprehur keto dite e qe s'me eshte realizuar por s'me kujtohet ndonje :rolleyes:
flm Anna O. :wave:

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dallendyshe:
[qb] Mua me eshte dukur si ato fotografite qe bene astronautet ne hene. C'te jete valle?

Anna O. pres pergjigje. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Rendesi ka c'eshte per ty, si te duket ty :rolleyes: Mund te jete edhe fotografia ime aty po deshe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

ana karenina

Primus registratum

PS: Kush e ka marre seriozisht kete lojen te ngreje doren (qe te kuptoj me ke duhet te punoj seriozisht /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Gjeja e pare qe te thone ne nje kurs Psikologjie eshte se teste te tilla te ngjashme me ato te gazetave e revistave NUK JANE TESTE PSIKOLOGJIKE :smash: . Testet psikologjike mund te perngjasin nga forma me keto te mesipermet po kane nje proces analizimi krejt tjeter, vlefshmeria e te cilit eshte provuar me pare shkencerisht. Interpretimi i rezultatit nuk eshte nje interpretim subjektiv (si keto qe kam bere me shumice une me siper) po nje interpretim objektiv!Kjo loja ime i perket rrymes psiko-analitike me ane te te ciles synohet te zhbirohen thellesite e psiqikes njerezore, mendimet me te thella ose ndryshe 'te pandergjegjshme' sepse 'asgje nuk behet - perfshi thuhet - pa nje qellim, qofte edhe kur qellimi eshte i panjohur nga vete personi'. Gjithsesi testet psikoanalitike kane nje interpretim preciz, nje tip 'fjalori ckodues' qe une nuk e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo sa per te paralajmeruar ata/ato qe e kane seriozisht situaten :shrug:

CoolAngel

Primus registratum

Shume flm trim. Jam mese e sigurt qe s'e shof fotografine tende aty. Atje s'ka asnje gjysem kacurreli. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ej po hajt me trego tani, pse m'u duk si ato gjurmet e bera ne hene mua, he? Nuk e kam marre seriozisht, thjesht make up something for me, se me duket sikur kam ardhur tek ato qe lexojne doren. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Moj dallendyshke urte ti se te editova /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe mos me nxirr sekrete profesionale lart e poshte :smash:

Meqe po i bie murit me koke: Ti sheh me shume sec duhet dhe ato qe nuk duhet e i lodh shqisat deri ne shfrytezim :devil:

:kiss:

epremte

Primus registratum

shtambe?? e rrezuar. dhe nje buburrec i sh. i madh i zi qe po i ngjitet nga poshte (majtas lart, pjerrtas).
Shtamba do kete patur nje leng te erret brenda (vere psh) dhe kur eshte rrezuar vera eshte derdhur gjithandej

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Poppins:
[qb] shtambe?? e rrezuar. dhe nje buburrec i sh. i madh i zi qe po i ngjitet nga poshte (majtas lart, pjerrtas).
Shtamba do kete patur nje leng te erret brenda (vere psh) dhe kur eshte rrezuar vera eshte derdhur gjithandej [/qb]
Ke frike nga nje deshtim (ndoshta i perfytyruar, pa baza reale) :smash: Mendon se pasojat do vene ne rrezik gjithe aspektet e jetes tende dhe kur fillon te mendosh per te keqijat qe te presin nuk mund tu vendosesh kufij, gjithcka do permyset dhe gjithcka do marre fund :smash: Gjithsesi ka nje dicka te vogel djallezore ne gjithe kete apokalips qe te ben ta deshirosh, te deh edhe vetem kur e mendon /pf/images/graemlins/wink.gif

:tipsy: :tipsy:

qeshem

Primus registratum

mu me ngjan me negativin e nje filmi, ku eshte fotografuar nje ortek bore ne renie /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga iren:
[qb] mu me ngjan me negativin e nje filmi, ku eshte fotografuar nje ortek bore ne renie /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Rrezikon permbysje ne karriere ose e ke perjetuar tashme. Megjithate e konsideron si nje deshtim qe nuk ka lidhje te drejtperdrejte me ty, ndjehesh vezhguese me teper se pjesmarrese. Ec mos u merzit /pf/images/graemlins/tongue.gif

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] dicka qe ka marre flake dhe tashme ka ngelur vetem nje siperfaqe e lehte bloze ne te cilen dikush ka luajtur me gishta dhe ka vizatuar gjera pa kuptim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E shkuara per ty mbetet e shkuar, e mban larg nga vetja ne menyre te tille qe nuk je me ne gjendje as te vesh re pasojat qe ka lene :sleep:

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Anna O.:
[qb]
[qb] mu me ngjan me negativin e nje filmi, ku eshte fotografuar nje ortek bore ne renie /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Rrezikon permbysje ne karriere ose e ke perjetuar tashme. Megjithate e konsideron si nje deshtim qe nuk ka lidhje te drejtperdrejte me ty, ndjehesh vezhguese me teper se pjesmarrese. Ec mos u merzit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e sig qe eshte ne karriere ??? :confused: :confused:

CoolAngel

Primus registratum

Moj kacurrelse, po i ben njerezit me fiksime me keto teorite e tua. Keto te mesuan andej nga psikologjia ty, he? Edhe mos kerceno qe ke per te me edituar se mbase e shef biografine ne faqe te pare. (Mos ki merak jam duke e shkruar, e mbaj fjalen une /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Tani me informo pak seriozisht te lutem, si i pergatitin keto testimet psikologjike? Si zgjidhen njerezit qe testohen randomly, apo jane persona te caktuar?

:kiss:

qeshem

Primus registratum

po pse te karriera mi ... :smash: :smash:

se ju psikolloget keni dhe nje force suxhestionuse dhe na e ben fiksim kot pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave:

ana karenina

Primus registratum

Dallendyshe sektretet profesionale mbeten sekrete, ketu ke psikologjia edhe pak edhe do ju japim diplome albforumistave se nuk po dime me cfare teme te hapim, s'ka mbetur info profesionale pa nxjerre sheshit :smash:

PS: Ky testimi eshte LOJE :tipsy: (do ta postoj kete pas cdo pergjigjeje se me duket se nuk me beson me njeri :confused: )

ana karenina

Primus registratum

[qb] po pse te karriera mi ... :smash: :smash:

se ju psikolloget keni dhe nje force suxhestionuse dhe na e ben fiksim kot pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave: [/qb]
Iren po deshe hapim nje teme per fiksimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

I hodha nje sy asaj fotos megjithse sa here e shoh truri kaledoskopik formon figura nga me te habitshmet.

Duken perhimet aty disa figura qe sillen verdalle si "bullica qorre"(shprehje qe e perdorja shume "dikur") me nje aftesi te tmerrshme per te kthyer gjithcka jetesore ne plurin marsian te asaj fotoje. Aftesia e habitshme e tyre per te mbjellur me lehtsine e frymemarrjes qe nxjerr CO2 asfiksuese ne nje ambient te mbyllur.
Duar te shtrira ne forme miqesore po "rejected" nga kyenecesia apo "sqima" e kote qe preferon me shume efektin dehes te nje medikamenti sesa ngrohtesine te shprehjes njerzore. I feel sad for them por vetem per nje cast kalimtar.

nje shkundje kaledoskopit.............. /pf/images/graemlins/tongue.gif

kete rradhe ngjan me fundit e filxhani kafe me kode te vecanta per "ti lexuar" dhe une ndihem i qete si tip ngaqe nuk e pi kafen asnjehere.

ana karenina

Primus registratum

Ehhh shyqyr o ximo qe e shkunde kaledoskopin se me bere me zemer edhe mua, po cohesha te merrja enciklopedine qe te kuptoja ca po thoje :smash: