Re: Te kthehem ne Shqiperi????
ok degjo bej kete, mendo qe do e vendosesh te kthehesh, pyetja e pare eshte cfare do besh atje, miqesine s'e ke me, se te gjithe kane ikur, prinderit, do jene por as ata s'te ndihmojne dot, motrat apo vellezerit kane jeten e tyre, me familje apo ku e di une, kshu qe i bie te jesh i vetem ne nje vend "te huaj" sepse tashme tirana, apo qyteti nga mund te jesh ti eshte i huaj, sepse edhe pse eshte folur ndoshta pak ka ndryshuar, cdo gje ka ndryshuar, perderisa i bie qe te jesh si ne nje vend "te huaj" me mire rri aty ku je qe ia ke marre doren jetes, edhe kthehu sa per nje periudhe te shkurter, sesa te marresh vendime te nxituara. te gjithe kshu themi do kthehemi per momentin se jemi te merzitur me jeten e ketushme, jete me"vrap", por u mesuam tani apo jo?!!, kshu qe do jete me e veshtire per tu adaptuar me jeten e shqiperise sidomos pas kesaj periudhe te gjate kohe qe s'ke shkuar. une kam 4 vjet, dhe te betohem qe i kam harruar njerezit, iu kam harruar fytyrat, dhe me thene te drejten i dua me shpirt, por do doja me shume qe ata te vinin ketu sesa une te kthehesha atje. te gjithe neve qe kemi ikur me kohe, s'kemi te ardhme ne shqiperi. pse-ne, gjeje brenda vetes!!!.