Sugjerimet

Status
Not open for further replies.

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Sugjerimet

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LiPS</div><div class="ubbcode-body">Aman se mu ngjeth mishi kur shof se si na i ben realitet sugjerimet
laugh.gif
Premtoj qe do jem me e devotshme per AF-ne pas kesaj dhe kam nje ndjesi qe dhe Kondre do e premtoj kte gje :p </div></div>

Jap fjalën e pionierit.

Salut Lips.
kiss.gif
kiss.gif

naishnjehere

Primus registratum

nc nc nc. ti thu: shko ne dyqan me ble marauzhga se masnej i shpikim ne leket. jo re. du mod qe t'boj dem. nryshe s'bohet.

atman

Forumium maestatis

Ka ndonje qe mund te shpjegoje se ku qendron humori dhe barcaletat te tema perkatese e cila realisht eshte nje perzierje pse jo shumica dermuese jane tema te ndryshme? Vetem nese kjo perzierje &quot;gjeniale&quot; nuk perben ndonje humor kaq te holle sa eshte e veshtire ta kuptojme ne te trashet.

Problemi i dyte i cili eshte po kaq antagonist dhe i paargumentuar, lidhet me ikonat. Jane te gjitha ne anglisht. Perse? Sa antare angleze ka ne forum? Edhe nje ruse qe hyri, shkruante shqip. Shikoni forumet e vendeve te tjera, i kane ikonat ne gjuhen e tyre. Perse ne AF ndodh diçka kaq e palogjikeshme dhe qe nuk merr mundimin askush ta shikoje, apo edhe kjo eshte nga ato shpikjet &quot;gjeniale&quot; qe ndonje i ledhaton si macen ne kurriz duke e mbajtur ne preher, e qe shtriqet nga kenaqesia, nderkohe qe çfare i mbetet ne dore apo ne rroba jane disa qime qe duhen hequr qafe, por qe te ndodhe duhet edhe t'i shikosh.

S

Scorpion

Guest

Po kete faqen e Portalit pse nuk e mbushni dhe me lajme kulturore dhe shoqerore etj. etj. Se mesa shoh e keni &quot;bombardu&quot; me teknologjine.

Wii

Grupi i të moçmëve!
shoh ne shume tema, citime te shkrimeve nga anetare qe dalin me ngjyre te zeze! Menyre per me rikthy ne jete shkrimet apo cfare?

Al-Punk

Still here
Jane thjesht usera anonime qe duan te shkruajne dicka dhe nuk dine, ose e shkruajne brenda QUOTE

Wii

Grupi i të moçmëve!
Shoh qe hapen shume tema njekohesisht! Per mendimin tim do ishte mire te grupoheshin aty ku eshte e mundur. Psh nese jane lajme qe kane te bejne me gazeta atehere mund te permblidhen nen nje teme te vetme ku mund te vendosen ato lajme por gjithashtu edhe te behet i mundur komenti! Ne kete menyre grupohen me mire dhe ka mundesi qe te rilexohen ato shkrime.
Ose lajme te tjera te tipit te Yahoo-s qe jane diku me teper drejt kuriozitetit se sa fakteve, mund te permblidhen nen nje teme tjeter, etj etj!
Hapja e shume temave me nga nje postim te vetem, personalisht se shoh si pozitive, te pakten sipas mendimit tim :)

Sweety el

Locus omnem
Hapja e shume temave me nga nje postim te vetem, personalisht se shoh si pozitive, te pakten sipas mendimit tim :)
mendimi yt per postimin e shume temave vetem nga nje postim eshte sepse mesa duket anetaret e tjere sduan te komentojne ne ato shkrime ose nuk kane mendim per ate teme prandaj eshte teme me nje postim.

Wii

Grupi i të moçmëve!
Meqenese ky problem qendron po e hedh ketu si ide alternative per zgjidhje! Dmth duke qene se shihet qe pjesa me e madhe e temave mbeten te tilla pa asnje koment, atehere per ti shmang mund te mblidhen ne nje te vetme nen nje titull qe ti perfshije edhe postimet e tjera ne te ardhmen! Nese personat pastaj kane komente mbi postimin e bere e bejne po aty brenda!

Al-Punk

Still here
Shume e drejte ky sugjerim nga Wii. Sweety besoj e lexoji temen pasi eshte ajo nje nder kontribueset me te medha me tema te reja. Po ashtu duhet te njoftojme dhe Megg

P.N.SH

Forumium maestatis
Sugjerimet

(Teme e re)
Ju lutem sugjeroni vetem per ndryshime ne forum. Ankesat ju lutem drejtojini tek nje teme tjeter. Cdo Chit Chat do bllokohet dhe do kete deri dhe BANe!

Pershendetje.
Une sugjeroj qe te rregullohet pak me mire ky forum,te behet me i avancuar se forumet e tjera dhe gjithashtu une do doja te kontriboja ne kete rruge.
Besoj se tek profilet e cdo anetari duhen rregulluar,te vihen sa me shume opsione si te facebook,ku ka lindur,nga eshte,gjendja civile pastaj edhe per fotot,te behet pak me i forte ne kuptimin te shtohen opsione te reja foto(nese e mban mend facebook e vitit 2009,si ai tip te ishte profili),gjithashtu te shtohen me shume opsione,te hapet faqe ose ndonje gje tjeter.
Gjithashtu edhe une dua te kontriboj me menyren time duke zgjedhur ate me pagese qe ky forum te rregullohet dhe te behet me i pershtatshem,me me shume anetare,me i bukur dhe qe te te terheqi me shume anetare shqiptare.

Ky eshte sugjerimi im.

scadarsko

Locus omnem
Sugjeroj que antaret ketu te mos perdorin simbole fashiste apo naziste,fetare apo partiake thjesht te rrinj naturel anonim ose te vendosin foto tijen apo imazhe jetike..... moderatoret te bejn pune si duhett e jo te loin rrolin e policit rrugor pa diplôme !tjetra kam verejt kudo née forume shqiptare kur nje aantar behet me postin e rojes mbikqyrsit moderator,terhiqet NBA pjesmarrja ne dialogue e tema gje qe direkt la dashur zvogelon interesin e gjallerise ne forum.shkurt edhe PSE je moderator mos kujto se je bâ pronar fabrike,po rrini thjesht e mundohuni te beheni pjes e dikurshme e shoqnis virtuale.... fajin e la saliu hahahz

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Pershendetje.
Une sugjeroj qe te rregullohet pak me mire ky forum,te behet me i avancuar se forumet e tjera dhe gjithashtu une do doja te kontriboja ne kete rruge.
Besoj se tek profilet e cdo anetari duhen rregulluar,te vihen sa me shume opsione si te facebook,ku ka lindur,nga eshte,gjendja civile pastaj edhe per fotot,te behet pak me i forte ne kuptimin te shtohen opsione te reja foto(nese e mban mend facebook e vitit 2009,si ai tip te ishte profili),gjithashtu te shtohen me shume opsione,te hapet faqe ose ndonje gje tjeter.
Gjithashtu edhe une dua te kontriboj me menyren time duke zgjedhur ate me pagese qe ky forum te rregullohet dhe te behet me i pershtatshem,me me shume anetare,me i bukur dhe qe te te terheqi me shume anetare shqiptare.

Ky eshte sugjerimi im.

po nese anetaret s 'kane deshire te japin te dhena mbi vetveten si i behet hallit?

prandaj eshte forum...ndryshe shko ne Facebook!!

na mbyten anglezt e gjermont ketu...se shikon ti qe te gjithe shqiptare jemi?

Status
Not open for further replies.