Sugjerimet

Status
Not open for further replies.

tushi

Valoris scriptorum
Re: Sugjerimet

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: regele</div><div class="ubbcode-body">

Per te sqaruar pozicionin e Beut ketu.. e di pse nuk behet ban dhe nuk ma ndjen fare per kete gje, </div></div>

dakord regele por problemi asht se me ofendimet q1 ka ba ne rang krahinet e fejet di shume njerez q1 jo vetem prej forumit por edhe prej toket i kishin ba ban /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

fat q1 se kam origjinen prej mirditet psh se ndoshta isha tundu edhe une per mu taku me te

kurse drejtusit e af-se e mbajne ktu si fosile shkerdhatozaurit

normalisht kane arsyet e tyne
kjo me kujton filmin "Tomka e shoket e tij" topi asht i imi penalltine do ta gjuaj vete

dakord more djema se penalltine doni me e gjujte vete po me lujt a doni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

me gjujt nji penallti mjaftoine dy vete po me lujt duhen 22 plus rezervat
pra bini lapsit per vedi per asnjeri tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

mu ky forum deri sa te shoh ata anetare te ripranum do te me duket si gjys forumit

ndoshta edhe kshtu do te vazhdoj me shkru por kurre me deshiren e maperparshme
jam i bindun se kshtu mendojne shumica e atyne q1 i kane lexu personat ne fjale

shndet e te mira e me falni per shqetsimin

personazh

Valoris scriptorum

un maroj nga te qeshmet kur robt thojne "filani ben reklame forumin e vet dhe perçan kte tonin". sidomos llafi perçan iher eshte maksimumi.

me e shpjegu si e kuptoj une komunikimin neper forume dhe reklamimi ne to (personazhet dhe faqet web):

interneti ka nji mekanizem shume te thjeshte; un ndez kompjuterin, shkoj ke nje faqe qe njoh ku zakonisht ka dhe nje forum dhe po mu duk interesant marr lexoj, ne mos kaloj diku tjeter pa pishman fare. shyqyr zotit larmia ne web nuk mungon kurre dhe nuk ka njeri qe te me detyroje ti flas filanit ose te shoh filan gje. shoh ate qe me intereson mua, ne egoizmin me forme e tij me puro qe mund te egzistoje.

ne rastin specifik, Af-ja nuk mund te me ndaloje mua te shkoj e te vizitoj forumin e Zogut, ose ato shume faqe qe siç tha Mozaik ka neper firma. biles eshte kunderprodhuese qe te vendose te tilla rregulla, dhe eshte patetike te thote "filani perçan". ne mos nga Af-ja une e marr informacjonin ne menyra te pafundme te tjera.

do ishte mire biles qe AF-ja te kishte lidhje me blog-et personale te shqiptareve kudo ne bote dhe mundesisht edhe me ato te huaj. interneti ka si princip zgjerim hapsirash dhe jo e kunderta.

antip

Primus registratum

Sa per info ke blogu i Zogut eshte vendosur linku i Albforumit, keshtuqe keto budalliqet per percarje, marrje anetaresh apo kunderreklame nuk pijne uje hic!

Po nuk u be ban-i me votim forumi mbetet diktatorial.

regele

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bey_Frasheri</div><div class="ubbcode-body">un paralajmerimin e mora...
Sa qejf kam kur behen ndonjeher gjerat te pa-arrira. vertet per te vra veten </div></div>

Lubardh, po te pergjigjem me nje thenie te madhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

ishte per ty ajo Regele, ishte ironi. po se kape.
Sa per punen e Zog, ajo ka qen mendimi im, dhe e di shum mire qe nuk u be ban nga administrata per ate pune, por per gjera te tjera, ai ka qen bere ban edhe para se un te postoja ne forum.

i_own_u

Primus registratum

notorious jam...

tani për t'shkruajtur n'ktë forum smë ndalon as kush

thjeshtë respektoj regullat e atyre që kan mar k'të vendim për ban.

ku për mendimin tim... para se t'moderojn... t'msojn t'argetojn.

nejse,

muhabete koti e të konsumuara... ku ju u lodhët duke më kritikuar... po gjithashtu dhe un me seriozitetin koti që u ipni budalliqeve

ndërsa ty veshllapushi vogël, Cufi_i_Gjyshes... po t'përgjigjem tek tema e Brunei-t meqë t'paska ngel fiksim.

gjith t'mirat e suksese t'gjithve n'jetë... ju a them sinqerisht.

tola77

Primus registratum

Luboja ka te drejte, te behen votime per ban-et qe vene,tani te gjithe perdorim fjaletepa pershtatshme ndonjehere po kur ta bejne borxh dhe ne jeten e perditshme inatosemi dhe fyemi dhe e prishim gojen, ama ka dhe nga ata qe te prishin gojen e kane si buke me djathe dhe nuk e prishin se i fyen por qe te shohin se si reagojne te tjeret dhe pastaj te kenaqen dhe te spiunojne qe filani shan.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Si kisha lexuar faqet e fundit...e kam pare qe Zog dhe Notorius nuk shkruajne me dhe e mendova qe jane bere Ban...me vjen shume çudi dhe nuk e kuptoj se si Salvatore jep mendime dhe flet kodra pas bregut dhe gjykon anetare si Zogu qe kishte vite me sa kam pare une qe aktivizohej ne Af...Zogu nuk me eshte dukur aspak perçares...ndoshta provokues...por jo ne sensin negativ...thjesht per te ndezur debatet...ne fund te fundit forumi per kete eshte...ndersa ti Salvatore do thoja me shume per ty qe je perçares e qe ndez gjakra qe kalojne ne ofendime individuale, duke fillu qe nga temat per fene e duke dale te historia e shqiperise.

me vjen keq po ti nuk e ke nivelin e Zogut...dhe kam pershtypjen se te vjen mire qe e kane bere ban...meqe je vullnetar per Ban...banizohu vete...apo nderkohe je banizu dhe une prape s'paskam marre vesh gje?

Une jam shume dakort me Mozin dhe Absin...

S

Scorpion

Guest

Kisha nje sugjerim: Te gjitha temat e vjetruara dhe qe u ka dale boja me diskutime dhe jane prapa kohe, te mbyllen e te cohen ne ARKIV. Shoh qe ka nje zbehje te interesit per te shkruar, pasi nuk ke c'diskuton me ne tema ku ke shkruar e stershkruar. Te pyesim dhe antaret e tjere c'mendojne...

antip

Primus registratum

Mendoj se interesi nuk ka rene per shkak te perseritjes se temave por per nje arsye shume te thjeshte. Forumit i ka rene cilesia si pasoje direkte e eleminimit ose mosrespektimit te anetareve cilesore. Njesoj si me PPSH-ne e dikurshme ku filluan te bejne ministra kooperativistet e devotshem dhe pushkatuan partizanet e luftes.

S

Scorpion

Guest

O Lubo djali, anetaret nuk ndahen ne budallenj, cilesore apo dhe gjeniale etj. Secili eshte i lire te shkruaje ne kete forum, dhe te debatoje e diskutoje per temat qe shtrohen.

Ne forum perplasen nje numer i madh anetaresh qe vijne nga eksperienca te ndryshme ne jete, me grupmosha te ndryshme, nga klasa te ndryshme te shoqerise, me nivel arsimor te larmishem ndaj dhe ndarja apo dallimi yt eshte i gabuar. Interesi mund te kete rene per shume faktore te tjere, por jo per mosrespektim apo eliminimin e disave.

Pushime te mbara te gjitheve! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

antip

Primus registratum

Une nuk ja kufizova te drejtat asnjerit o Pjono! Thjesht vura ne pah nje nga faktoret kyesore qe ndikon ne humbjen e interesit per te shkruar ne forum. Ajo qe thua ti (puna e temave te perseritura) mund te ndikoje estetikisht ne forum por s'besoj se eshte faktor percaktues per nivelin e frekuentueshmerise se forumit.

Ja ty psh a nuk te iken deshira per te shkruar kur lexon shkrime te anetareve qe duan vetem te rrisin numrin e postimeve apo anetare qe te shajne nga fisi e nga robt vetem sepse i kundershton apo editon?! Mua PO! Me iken komplet entuziazmi per te shkruar. Pale pastaj kur sheh qe anetare te vjeter dhe me bagazh nuk vleresohen sa duhet, e ne mos me keq, flaken tutje!

Jo se sugjerimi yt nuk eshte me vend, eshte tejet i goditur, por thjesht nuk ka lidhje me frekuentueshmerine e forumit. Ndikon vetem ne kompaktezimin e tij. Humbja e interesit i ka rrenjet shume, shuuuume me te thella se kaq! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

regele

Forumium maestatis

Scorpion dhe une jam shume dakord me ty! Antaret nuk ndahen ne budallenj, te zgjuar apo me epitete te tjere! Duke qene te gjithe te barabarte, nuk ndahen as ne shoke te moderatoreve apo administratoreve dhe ne as miq te tyre! Ne kete kontekst te gjithe duhet te respektojne rregulloren e forumit, per te cilen ti si moderator duhet te jesh nje mbrojtes i flakte! Pra, nje antar qe ofendon, shan apo nuk respekton rregulloren e forumit, pavarsisht se eshte mik i yti apo i imi duhet trajtuar me te njejten monedhe sic trajtohet dhe ai qe nuk eshte mik apo shok i yne. Nese ne si moderatore apo adminsitratore tolerojme te sharat e ofendimet e nje antari, per te cilin ka ankesa nga shume moderatore dhe antare te tjere dhe abuzojme duke edituar nje antar tjeter, me te cilin nuk ndajme te njejtat mendime, atehere kemi te bejme me nje problem te cilin Lubardhi ta sqaroji shume mire! Duke patur antare ne forum qe kane kapacitetin te ofrojne lashmeri temash ne fusha te ndryshme, eshte detyra jote si moderator ta mbeshtetesh kete antar duke u pepjekur ta mbash temen me sa me pak ofendime, sharje apo provokime ndaj antareve te tjere! Nese nje antar tjeter poston per te provokuar, per te mbrojtuar vetem idete e tij (fetare apo politike) dhe i mbron idete e tij me ofendime dhe provokime eshte ne interes te forumit (pikerisht kete problem ngre dhe ti) qe kete antar ta keshillosh nje-dy here, dhe nese arrin qe ne emer te miqesise qe ka me ty si moderator apo administrator te shaje dhe te ofendoje ne shout box apo neper tema te ndryshme, atehere duhet te mbash te njejtin qendrim si me cdo antar tjeter, madje duke e bere shembull dhe per antaret e tjere.

Ketu shume veta permendin qe ky forum eshte privat dhe per kete arsye problemet do te zgjidhen sic e mendojne ata qe merren me kete pune. Nese antaret duan te ndihmojne me sygjerime le ta bejne nese vertet kane nje pikepamje, jo thjesht per te hyre ne muahbet apo per te mbeshtetur nje grup te ngushte interesi.

Besoj Scorpiono dhe Lubardh qe e kuptoni qe nuk kam asnje gje me ju apo me mendimet tuaja, te cilat i kam respektuar dhe respektoj, pavarsisht se me pelqejne apo jo.

Hellena

Primus registratum

Ne fakt forumi nuk ka qene ndonjehere kurre kaq i lire se sa sot e habitshme ...(me para me miqsira beheshin te gjitha secili kerkonte ndihme per te zgjidh punet e veta) , pasi u thartun me njeri tjetrin per pun hatresh u vendos liri e plote dmth tani , po kjo e "plote" duhet vene ne thonjeza se nuk esh ne fakt ashtu po ngaqe <span style='font-family: Arial Black'>thjesh</span>t se ata qe e drejtojne forumin skane me asnje interes ketu dhe nuk u behet vone shume se c'ndodh si te thuash ja kan lene ne dore te tjereve .

Al-Punk

Still here

Ne fakt, gjithmone ka te merzitur! Lubardh, te gjithe anetaret qe rrespektojne anetaret e tjere jane rrespektuar dhe jane te mirepritur ne kete forum! Nga ana tjeter, anetare qe banalizojne gjithcka, sado te vjeter te jene jane fillimisht
1. lutur te mos e bejne kete gje miqesisht
2. aplikuar nje ban afatshkurter per te terhequr vemendjen qe ketu ka rregull
3. lutur serish qe te mos banalizojne cdo teme e te hedhin dhe mbi cdo anetar
4. ban permanent per te cliruar pjesen tjeter te forumi qe te marre fryme lirisht.

Qerratai

Primus registratum

Ore Mandi, seriozisht po flet ti ?

Shkrim me banal dhe me te shtrember se ky qe ke shkruar ti me lart, rralle here kam pare ne AF.

Qerratai

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Sharje per anetaret e AF ?

tola77

Primus registratum

Regele ka shume te drejte, ka raste qe nuk te behet te shkruash ne tema te ndryshme, edhe se ka tema interesante e shikon qe pas pak postimesh tema banalizohet,ose ka antare qe shkruajne per te irituar njerin apo tjetrin ne te gjitha temat.Per mendimin tim moderatoret duhet te jene me te pranishem ne tema duke edituar mundesisht menjehere postimet provokuese, ndoshta duhen dhe me shume se 2 moderatore per sektor pasi jo gjithmone ka moderatore ne linje.Dhe per mendimin tim duhet te zgjidhen moderatore qe kalojne sa me shume kohe ne af sepse keshtu do te jene me te pranishem, dhe nqs moderatoret vendosin qe per nje periudhe kohe te mos jene te pranishem te zevendesohen me te tjere qe keshtu sektori perkates te mos mbetet bosh.

atman

Forumium maestatis

Dikur, kur hidhje nje shkrim ne forum, ne çdo teme, ai nuk dilte si rrjedhjoje e shkrimit me siper. Ne nje fare menyre, ose direkt e thene, del si vijim i mendimit te mesiperm, qofte edhe kur nuk eshte ashtu dhe nuk eshte ashtu ne shumicen absolute te rasteve.
- Duke respektuar edhe individualitetin e çdo forumisti, si dhe per hir te asj qe quhet gazetari e cila i lejon çdokujt te shprehe nje mendim te pavarur, madje edhe duke i vene mendimit te tij nje titull, mendoj se duhet rikthyer pikerisht tek ajo dikur kur funksiononte keshtu. Nese do te marr nje shembull. Tek dhoma letrare, e cila eshte nje hapesire mjaft e gjere, ku mund te rrihen mendime te ndryshme sikunder eshte thene edhe nga hapesja e temes dhe sikunder eshte vepruar, tashme nese une dua te shkruaj diçka per letersine, si titull del muzika, dmth del si nje lloj pergjigje ndaj atij te mesipermit. Nuk di se cila mendje e ka bere kete gje, por do te ishte me vend te ndryshohej, te lihet e lire dhe pa nderhyrje, sepse keshtu respektohet çdo personalitet.
Flm.

Status
Not open for further replies.