Sugjerimet

Status
Not open for further replies.

Al-Punk

Still here
Pergjigje Ataman

Ataman,
Nese e kthen pergjigjen duke klikuar ikonen REPLY nen shkrimin e fundit apo cdo shkrim, mund te caktosh vete nje titull tjeter.
nese perdor kutine poshte shkrimit, ke vetem nje pergjigje te shpejte duke ruajtur titullin e postimit me siper si subjekt!

atman

Forumium maestatis
Re: Pergjigje Ataman

Mandi, faleminderit per sqarimin.
Nuk e kisha te qarte diçka te tille.
Ciao!

bilderberg

Primus registratum
Re: Sugjerimet

NE LIDHJE ME FOTOGRAFITE E BSHKANGJITURA TE TEMAVE, UNE KISHA NJE SUGJERIM QE TE KRIJOHET MUNDESIA TE BEHET UPLOAD NGA KOMPJUTERI PASI PERSONALISHT E KONSIDEROJ ME TE THJESHTE SESA MENYRA AKTUALE QE ESHTE ME URL!
FALEMINDERIT!

GJYSHI

Gjyshi

A mund ta korigjoje dikush oren e forumit se nuk e dime kur jane bere postimet pasi ora nuk eshte e sakte
Faleminderit

2celjan-fr3

Primus registratum

bilderberg ka te drejte do te ishte mire qe te modernizohej pak kjo ku edhe photo por edhe video(you tube etj) te behet me upload dhe me opsion te vecante

qukapiku

Primus registratum

Ca versioni i Vbulletin esht ky se un spo orientohem dot esht pak si lemsh nuk shod dot as antaret online

olti

Neo

Mua faqja shume shpesh me karikohet ne pafundesi pa u hapur. Sidomos te kalosh nga faqja hyrese per tek indeksi i forumit eshte gati mision i pamundur.

@qukapiku, nuk eshte vB ky por nje skript qe quhet UBB.

albanianfr

Primus registratum

Ky forum ka nevoje per nje brez te ri, reklam, tani nuk eshte me ajo situata monopolistike ku ishin 2-3 forume te medha, sot cdo kanal tv-je ka nga nje si edhe owner-at qe duan te "investojne"(per qejf me shume) duke hap forume eshte i madhe, madje edhe une kam nje forum privat ke top-bordi ku komentoj me miqte e shkolles,lol

Reklam, te futet me vrull nje grup i ri albforumist-ash, sa here qe doje forum albforumi te vinte ndermend hajde dhe forumi-shqiptar

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kto ngjyrat e forumit te verdha qenkan skandal .Te shkaterrokan syte..shifni mos i ndroni.Sugjerim ky
smile.gif

atman

Forumium maestatis

Ngjyra roze eshte femrash, ngjyre buduari. Ndersa fakti qe ekziston nje mundesi ta shikosh edhe ne variant tjeter nuk me duket aq joshes, per faktin se kur hyn ne forum nuk rri te merrsh me ndryshimin e ngjyrave.
Per mua? te jem i sinqerte, AF ishte mire sikunder ishte.

^^MIA^^

Forumium maestatis

nejse,ndryshimet gjithmone me zor pranohen.Mbaj mend qe kur kaloi forumi ne kte format pati goxha kontestime,por tani eshte bere i pranueshem nga te gjithe.Njesoj do jete edhe me kte versionin e ri besoj.

atman

Forumium maestatis

Ketu nuk behet fjale per pranim ose jo ndryshimesh. Vete fakti qe une u futa dhe shkruajta provon qe e pranoj ndryshimin. Por kjo nuk mund te mohoje faktin qe ngjyrat jane zgjedhur keq, dmth ato te nje buduari, femrash.
E kaltra qe kishte dikur perfaqeson hapesiren. ndersa okelio e siperme e lidhur me nje tufe me kujtime te bukura bie vetiu kundershton ate qe pohon, kujtimet; formen.
Nejse, verejtjet ose e mendimet e kunderta, veshtire se pranohen.

SiL3nT

Super Moderator
Anëtar i Shtabit

crendesi ka ngjyra, mjafton qe eshte nje ngjyr qe nuk te vret syt dhe e pershtatur per albforumin, mua me duket shume mire
smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po e boj ne un i sugjerim t'vogël se nuk m'rri rehat.

O gjo e mir me fut info nga mediat por kur mushen 7 faqe mrena ditës m'duket se o içik kundër produktive. E them kte se përveç informacionit që gjendet në artikujt e mediave të kopjuar në AF nuk ka mundësi për diskutim se kur të vijë radha me lexu p.sh. se ç'mund të jet shkrujt në një temë ajo (tema) ka kaluar në faqe tjetër dhe duhet me gjëmu disa faqe derisa të gjendet tema në fjalë. Me sa kam konstatu ktu në forum, po nuk qe diskutimi në faqe të par nuk ka mo diskutim kshuqë mendoj se kjo mënyr pune më shum e dëmton AF.

Hajt me t'mira tashti se s'po du me shtu mo shum ankesa.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nje sugjerim si te Kondres do beja dhe une..Jam munduar disa here qe te shkruaj neper tema te ndryshme diskutimi,por prej lajmeve qe publikohen ketu nuk kam minimalisht nerva te rri te kerkoj se ku gjendet tema qe dua te shkruaj dhe heq dore fare nga AF-ja.

Al-Punk

Still here

smile.gif
u be!
Reduktuam numrin e lajmeve qe shtohen tek vetem ato qe jane shkrime ne blogje personale.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Aman se mu ngjeth mishi kur shof se si na i ben realitet sugjerimet
laugh.gif
Premtoj qe do jem me e devotshme per AF-ne pas kesaj dhe kam nje ndjesi qe dhe Kondre do e premtoj kte gje :p

abs

nuk e di...

Nuk e gjej me vend heqjen e optionit te vetkorigjimit! ju lutem rivendoseni! flmd

Status
Not open for further replies.