Re: Sugjerimet
Prisni iher djema me ngadal.
Ka rregull puna. Kur un para 1 muaji shava 1 moderator ne privat, rrezikova seriozisht ban. Duhet te dime se moderatoret nuk kan interes te vendosin persona ne ban, por kur ata e teprojne ather marrin ban. Punen e Zog un e kam sqaruar edhe me perpara, ai ne kete forum nuk bente gje tjeter vecse percante dhe ftonte njerezit e tjere nga forumi i vet. po ashtu edhe notorious vetem sa fliste kot me kot, kishte mani te shante dhe te kundershtonte pa lidhje pa argument pa gje. Kujtojme ketu kur un hapa teme per monarkine e Brunei , ai pa nje foto nga larg te nje xhamie e cila eshte nder me te bukurat dhe me te medhate ne bote, duke thene se populli aty jeton keq etj etj, vetem se pa 1 foto, ku pallatet mbi uje ne brunei atij i ngjanin si kasolle. Nderkohe qe gjith bota e di se populli i bruneit eshte nder me te paguarit ne bote, i kan cmimet pak a shume te rrogave si ne japoni, ku cmimet me te ulta jan 2000 apo 3000 euro. Dhe ky forum nuk mendoj se ka nevoje per budallalliqe te tilla, qe mjafton robi te degjoj 1 llaf apo ti bejn syt ndryshe nga realiteti dhe te shprehet pa argument.
Pavarsisht pikpamjeve forumi ka nevoj per debate te ngritura kulturore historike politike etj. Tjeter pun cfare ndodh tek gallatat apo thashethemet. Po ashtu dua tju tregoj pak biseden qe ndodhi dje tek politika ndermjet Tiranasit dhe Kondres, ku per mendimin tim Kondra u tregua shum i matur dhe i durueshem. Se ketu ka tipa qe me injorancen e tyre te detyrojne ti shash.
Tiranas
Bashkohem me mendimin e Atman, ne piken qe "tironcit jane te trashe dhe dinak". Kete te fundit e kane te lindur.
...
Kondra
Ja ka bo me t'futme nai tironc mamit tat që ke vu edhe nick Tiranas?
M'falni për daljen nga tema por më irritojnë hale si puna e ktij më lart që jo vetëm ka pushtu Tironën por ka edhe paftyrsin të shajë Tironcit.
Tiranas
Ti nuk je vecse nje plehre, Kondre. Une jam lindur dhe rritur ne Tirane prej tre brezash.
Te shkerdhefsha robte mu ne gope. Cfare te kesh. Mos u merzit se do te gjej, do te bej te te levize dheu nder kembe.
Kondra
Po ke lind në Tiran ti shpjegohet edhe një arsye pse Tirana ka marr për kot.
Dhe me kët t'folme nuk dukesh nga Veriu i Shqipnis po shum shum nga nai ven i hum n'malet e Jugut
Tiranas
A do te dish se nga jam, mor plehre. Une jam mirditor, mor plehre. Shtate breza. Dhe mbylle ate hale, se do te qij robte mu ne gope. Heret a vone do te takohemi. Mbaje mend.
Kondra
E para punës mirditort nuk thon qij por qi. E dyta nuk thonë në gopë por n'grop ase n'bir. Dhe që për nga niveli i afrohesh kët e shof por vetëm atij mirditori që çojshin si çirak me kullot dhit.
Tashti mylle sa pa ta myll un.
Tiranas
Ti te ha vetem karin. Te premtoj se do te qi robte mu ne grope. Si ta dush tina. Mirditoreve iu ha karin tina. Do te shkerdhej robte mu ne gope.
Kondra
Mos u tut he burr se un nuk kapem me robt e tuj. Knaqem edhe me ty.
Tiranas
Une te shkrij. E kupton apo jo? Te qifsha robte ku ti kesh. Qenke komplet rrot kari. Asgje me teper.
Kondra
Amooon se me t'shkrimen e kom shum problem. Dhe e shof që ti t'shkrin se deri tashti jom tu u shkri ... gazit.
Tiranas
Ti qenke njeri kot.
Mos u pergjigj kurre me shkrimeve te mia. More vesh, o plehre.