Sugjerimet

Status
Not open for further replies.

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: Sugjerimet

Problemi sipas mendimit tim eshte, se mozaiku dhe zogu kan forum tjeter, dhe aty mund te bejne palle te qeshin te bejne ato Q-te e tjera qe bohen. ketu eshte albforumi dhe po diskutojm ne teme tamam. e di qe sme takon mua me fol por ky eshte realiteti. prandaj nuk ja vlen me i prish forumin tjetrit nderkohe ku me njeri tjetrin mund te qeshni andej nga eshte per tu qeshur.

mozaiku

Primus registratum

Do e mbaj vath ne vesh. Ja , ne kete menyre te pakten njeriu e kupton gabimin dhe nuk e ben me. Sqarimi eshte i rendesishem, madje edhe ja di per nder atij qe me keshillon se fundja duke u rritur jam dhe kam akoma shume per te mesuar.

P.S: I drejtohej sqarimit te zogut ...

mozaiku

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Salvatore</div><div class="ubbcode-body">Problemi sipas mendimit tim eshte, se mozaiku dhe zogu kan forum tjeter, dhe aty mund te bejne palle te qeshin te bejne ato Q-te e tjera qe bohen. ketu eshte albforumi dhe po diskutojm ne teme tamam. e di qe sme takon mua me fol por ky eshte realiteti. prandaj nuk ja vlen me i prish forumin tjetrit nderkohe ku me njeri tjetrin mund te qeshni andej nga eshte per tu qeshur.
</div></div>

Ti qeke tyryly fare...

zog

Primus registratum

çlidhje ka forumi tjeter me kete ketu, se nuk po them nderhyrja tende deshtake qe behet pas pilafit. mandi gjithashtu ka faqe te tjera (shihi poshte kesaj lidhjet) po pastaj ? ty kush te pengon te kesh tenden ?

ne fol per TEMEN (po pate gje me then) or shqyptar, jo per mu, dmth pjesmarresit ketu.

Al-Punk

Still here

Problemi qe ne kemi per castin eshte per nje kohe te gjate kemi akumuluar ca kalbesira ne strukture te cilat tani po i bllokojme dhe po i largojme!
Disa usera praktikisht demtojne AF duke fyer (me filozofine) e tyre cdo shkrues tjeter, duke perdorur fjalor banal dhe do me vinte keq te mendoja qe e bejne qellimisht!
Ju lutem rrespektoni temen dhe jepni mendime per mbarevajtjen e forumit pa kaluar ne diskutime personale!

cufi_bardhit

Primus registratum

mendimi im Mando ishte pikerisht per kete qe ti kerkon te japim mendime.
Nuk mund te kemi mbarevajtje forumi kur dikush reklamon forumin e vet apo jan 2 - 3 veta qe kan 1 forum tjeter dhe vijne ketu dhe prishin temat, dhe nga forumi i tyre mbajne rregull. Dmth mendimi im eshte se jan te qellimshme...

mozaiku

Primus registratum

I perjashtuan.
Per gezimin e te tereve ....
Tani rrime lexojme budalliqet e Bleonave dhe komentojme ato...

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">

</div></div>

Une su gezova /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif .. kush qeka gezuar kshu ?

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">I perjashtuan.

</div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif te pakten ti kisha uruar notos pushime te mbara e sa me shume sex /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">I perjashtuan.

</div></div>

nks asht e vertete me duket nder idiotsite ma te medha q1 jane ba ne nivelin drejtues per aq kohe sa e kam ndjek une kte forum

e kuptoj se forumi asht privat e çdokush ka te drejte me marre ato vendime q1 deshiron, por me duket shume antiproduktive q1 te semure psiqik te zane vendin e disa anetarve q1 kane kontribu aq shume per kete forum

kjo ishte edhe ajo çka e ka ba af-ne te veçante nga forumet e tjera deri tash

po me vjen me te vertete keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

u74

Primus registratum

Edhe ne nje forum virtual arrihet ne "perjashtime"...?! Ne qofte se gjanat nuk shkojne mire nuk eshte faji i Zogut apo i Notorious . Perkundrazi anetare si Zogu i kane dhene shije debatit.

Ema

Goddes

Forumi ka rregulla,qe pranohen dhe duhen respektuar.Eshte sikur shkon ne nje shtet te huaj dhe duhet te respektosh ligjet e atij shteti.Fakti qe nuk kane respektuar disa here rregullat nuk do te thote se shkrimet e tyre ishin pa vlera.

Guest

Te drejte ka Muelle /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif un them te behen BAN te gjithe dhe te rrine vetem administratoret me moderatoret /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Prisni iher djema me ngadal.
Ka rregull puna. Kur un para 1 muaji shava 1 moderator ne privat, rrezikova seriozisht ban. Duhet te dime se moderatoret nuk kan interes te vendosin persona ne ban, por kur ata e teprojne ather marrin ban. Punen e Zog un e kam sqaruar edhe me perpara, ai ne kete forum nuk bente gje tjeter vecse percante dhe ftonte njerezit e tjere nga forumi i vet. po ashtu edhe notorious vetem sa fliste kot me kot, kishte mani te shante dhe te kundershtonte pa lidhje pa argument pa gje. Kujtojme ketu kur un hapa teme per monarkine e Brunei , ai pa nje foto nga larg te nje xhamie e cila eshte nder me te bukurat dhe me te medhate ne bote, duke thene se populli aty jeton keq etj etj, vetem se pa 1 foto, ku pallatet mbi uje ne brunei atij i ngjanin si kasolle. Nderkohe qe gjith bota e di se populli i bruneit eshte nder me te paguarit ne bote, i kan cmimet pak a shume te rrogave si ne japoni, ku cmimet me te ulta jan 2000 apo 3000 euro. Dhe ky forum nuk mendoj se ka nevoje per budallalliqe te tilla, qe mjafton robi te degjoj 1 llaf apo ti bejn syt ndryshe nga realiteti dhe te shprehet pa argument.
Pavarsisht pikpamjeve forumi ka nevoj per debate te ngritura kulturore historike politike etj. Tjeter pun cfare ndodh tek gallatat apo thashethemet. Po ashtu dua tju tregoj pak biseden qe ndodhi dje tek politika ndermjet Tiranasit dhe Kondres, ku per mendimin tim Kondra u tregua shum i matur dhe i durueshem. Se ketu ka tipa qe me injorancen e tyre te detyrojne ti shash.

Tiranas
Bashkohem me mendimin e Atman, ne piken qe "tironcit jane te trashe dhe dinak". Kete te fundit e kane te lindur.
...

Kondra
Ja ka bo me t'futme nai tironc mamit tat që ke vu edhe nick Tiranas?

M'falni për daljen nga tema por më irritojnë hale si puna e ktij më lart që jo vetëm ka pushtu Tironën por ka edhe paftyrsin të shajë Tironcit.

Tiranas
Ti nuk je vecse nje plehre, Kondre. Une jam lindur dhe rritur ne Tirane prej tre brezash.
Te shkerdhefsha robte mu ne gope. Cfare te kesh. Mos u merzit se do te gjej, do te bej te te levize dheu nder kembe.

Kondra
Po ke lind në Tiran ti shpjegohet edhe një arsye pse Tirana ka marr për kot.

Dhe me kët t'folme nuk dukesh nga Veriu i Shqipnis po shum shum nga nai ven i hum n'malet e Jugut

Tiranas
A do te dish se nga jam, mor plehre. Une jam mirditor, mor plehre. Shtate breza. Dhe mbylle ate hale, se do te qij robte mu ne gope. Heret a vone do te takohemi. Mbaje mend.

Kondra

E para punës mirditort nuk thon qij por qi. E dyta nuk thonë në gopë por n'grop ase n'bir. Dhe që për nga niveli i afrohesh kët e shof por vetëm atij mirditori që çojshin si çirak me kullot dhit.

Tashti mylle sa pa ta myll un.

Tiranas
Ti te ha vetem karin. Te premtoj se do te qi robte mu ne grope. Si ta dush tina. Mirditoreve iu ha karin tina. Do te shkerdhej robte mu ne gope.

Kondra
Mos u tut he burr se un nuk kapem me robt e tuj. Knaqem edhe me ty.

Tiranas
Une te shkrij. E kupton apo jo? Te qifsha robte ku ti kesh. Qenke komplet rrot kari. Asgje me teper.

Kondra
Amooon se me t'shkrimen e kom shum problem. Dhe e shof që ti t'shkrin se deri tashti jom tu u shkri ... gazit.

Tiranas
Ti qenke njeri kot.
Mos u pergjigj kurre me shkrimeve te mia. More vesh, o plehre.

Kondrapedali

Kondrapedali

Cufo, lene kët muhabet tashti se s'ka lezet. Un e qelba dhe u tregova gjaknxet në fillim dhe më pas e vazhdova replikën me ndërgjegje të plotë që nuk ja vlente.

Të lutem modifikoje shkrimin më lart duke hequr pjesën e fundit.

Faleminderit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

abs

nuk e di...

Dhe une u befasova jo pozitivisht me Ban'in qe ju bahet antarve te forumit.

Keqardhje per vendime te tilla!

alinos

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">mendimi im Mando ishte pikerisht per kete qe ti kerkon te japim mendime.
Nuk mund te kemi mbarevajtje forumi kur dikush reklamon forumin e vet apo jan 2 - 3 veta qe kan 1 forum tjeter dhe vijne ketu dhe prishin temat, dhe nga forumi i tyre mbajne rregull. Dmth mendimi im eshte se jan te qellimshme...
Osht koha me ra n'sevda</div></div>

Eshte interesant argumenti qe paske sjelle per te hequr njerezit qe gjithnje te kane kundershtuar ne mendimet e tua prapanike.

Ajo qe me vjen keq eshte qe mandi nuk te ka bere ban dhe ty, si edhe 90% te anetareve, te cilet kane nga nje link ne firmen e tyre, shumica si edhe ti duke reklamuar utube. Apo ceshtja eshte te bashkuar perreth kauzes se prapanikeve muslimane si puna jote dhe e shoqnise tate?

Sa keq me vjen kur shoh gjera te tilla!!!

Zogu dhe Notorious mund ta kene shkelur here pas here me fjalor te rende, por qe te dy (zogu me shume) i kane nxitur njerezit me formen e tyre gerricese te debatojne e te shkruajne shume me teper se plot te tjere.

Hajt me, shpresoj qe ti cufo i bardhit te kesh gjetur ndonje target tjeter, se ne fund te fundit duhet te te japim disa pike per faktin qe po perfiton nga mosvemendja e administrates se albforumit, qe pergjegjesite e veta i quan vetem kur ka gjera te mira verdalle, apo jo Muelle?

Si duket eshte e vertete ajo qe kisha frike se do te ndodhte: nuk ka njeri qe t'i mbroje anetaret me ne albforum!

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bey_Frasheri</div><div class="ubbcode-body">Prisni iher djema me ngadal.
Ka rregull puna. Kur un para 1 muaji shava 1 moderator ne privat, rrezikova seriozisht ban. Duhet te dime se moderatoret nuk kan interes te vendosin persona ne ban, por kur ata e teprojne ather marrin ban. Punen e Zog un e kam sqaruar edhe me perpara, ai ne kete forum nuk bente gje tjeter vecse percante dhe ftonte njerezit e tjere nga forumi i vet. po ashtu edhe notorious vetem sa fliste kot me kot, kishte mani te shante dhe te kundershtonte pa lidhje pa argument pa gje. Kujtojme ketu kur un hapa teme per monarkine e Brunei , ai pa nje foto nga larg te nje xhamie e cila eshte nder me te bukurat dhe me te medhate ne bote, duke thene se populli aty jeton keq etj etj, vetem se pa 1 foto, ku pallatet mbi uje ne brunei atij i ngjanin si kasolle. Nderkohe qe gjith bota e di se populli i bruneit eshte nder me te paguarit ne bote, i kan cmimet pak a shume te rrogave si ne japoni, ku cmimet me te ulta jan 2000 apo 3000 euro. Dhe ky forum nuk mendoj se ka nevoje per budallalliqe te tilla, qe mjafton robi te degjoj 1 llaf apo ti bejn syt ndryshe nga realiteti dhe te shprehet pa argument.
Pavarsisht pikpamjeve forumi ka nevoj per debate te ngritura kulturore historike politike etj. Tjeter pun cfare ndodh tek gallatat apo thashethemet. Po ashtu dua tju tregoj pak biseden qe ndodhi dje tek politika ndermjet Tiranasit dhe Kondres, ku per mendimin tim Kondra u tregua shum i matur dhe i durueshem. Se ketu ka tipa qe me injorancen e tyre te detyrojne ti shash.

Tiranas
Bashkohem me mendimin e Atman, ne piken qe "tironcit jane te trashe dhe dinak". Kete te fundit e kane te lindur.
...

Kondra
Ja ka bo me t'futme nai tironc mamit tat që ke vu edhe nick Tiranas?

M'falni për daljen nga tema por më irritojnë hale si puna e ktij më lart që jo vetëm ka pushtu Tironën por ka edhe paftyrsin të shajë Tironcit.

Tiranas
Ti nuk je vecse nje plehre, Kondre. Une jam lindur dhe rritur ne Tirane prej tre brezash.
Te shkerdhefsha robte mu ne gope. Cfare te kesh. Mos u merzit se do te gjej, do te bej te te levize dheu nder kembe.

Kondra
Po ke lind në Tiran ti shpjegohet edhe një arsye pse Tirana ka marr për kot.

Dhe me kët t'folme nuk dukesh nga Veriu i Shqipnis po shum shum nga nai ven i hum n'malet e Jugut

Tiranas
A do te dish se nga jam, mor plehre. Une jam mirditor, mor plehre. Shtate breza. Dhe mbylle ate hale, se do te qij robte mu ne gope. Heret a vone do te takohemi. Mbaje mend.

Kondra

E para punës mirditort nuk thon qij por qi. E dyta nuk thonë në gopë por n'grop ase n'bir. Dhe që për nga niveli i afrohesh kët e shof por vetëm atij mirditori që çojshin si çirak me kullot dhit.

Tashti mylle sa pa ta myll un.

Tiranas
Ti te ha vetem karin. Te premtoj se do te qi robte mu ne grope. Si ta dush tina. Mirditoreve iu ha karin tina. Do te shkerdhej robte mu ne gope.

Kondra
Mos u tut he burr se un nuk kapem me robt e tuj. Knaqem edhe me ty.

Tiranas
Une te shkrij. E kupton apo jo? Te qifsha robte ku ti kesh. Qenke komplet rrot kari. Asgje me teper.

Kondra
Amooon se me t'shkrimen e kom shum problem. Dhe e shof që ti t'shkrin se deri tashti jom tu u shkri ... gazit.

Tiranas
Ti qenke njeri kot.
Mos u pergjigj kurre me shkrimeve te mia. More vesh, o plehre.

</div></div>

Sa me pelqeu kjo perralla /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Status
Not open for further replies.