Sugjerimet

Status
Not open for further replies.

Diddy19

Su@mi
Re: Sugjerimet

Nqs nuk e kuptove per cilen RSS e kisha fjalen une, pse thua se punon ne rregull? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Une e kisha fjalen per ate qe te mban te azhornuar mbi postimet e "palexuara".

Diddy19

Su@mi

Kerkoj ndjese: problemin e ka versioni i Mozilla-s qe po perdor (eshte versioni i fundit por eshte version beta). Me I.Explorer punon. Sorry Mand!

Al-Punk

Still here

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Ne fakt nuk i kemi bere publike RSS-te e AF akoma dhe u habita pak!

M

Mortal

Guest

Pashe qe kishit bere te mundur vendosjen e videove youtube ketuja. Do te sygjeroja- ne menyre qe te behej me e thjeshte per postuesin- qe te vendosnit nje link te youtube tek 'reply' ne seri te 'Llojeve te shkrimi' apo 'Ngjyrave'. Keshtu anetari click atje dhe hapet faqe automatikisht e youtube.

Faleminderit.

cufi_bardhit

Primus registratum

un perdor versionin e fundit te mozilla. 10 here ne dite kur i bej refresh apo dua te navigoj ne forum me del error database, ose only for administrator. e ka fajin mozilla ime apo forumit i fiken llampat shpesh?
mbas 1 min rregullohet muhabeti

ta fala skenderit

abs

nuk e di...

<span style="color: #FF0000"> Duke vene re qe ne jeten e perditshme nuk jemi vec <u>protagonist </u>por <u>dhe spektator</u>,
<u>enderroj/deshiroj</u> qe dhe ne kete forum te kete
Tema -<u>Dialoge</u> sie dhe <u>Grupe te vogla </u>te "mbrojtura" ku diskutohet rreth nje teme te caktuar, pa pas te drejte te tjere te marrin pjese ne diskutim.

Nese pjesmarres te forumit nxiten, ngacmohen, frymzohen, duan te kritikojne, kundershtojne Mendime te ndryshme mbi ate Teme, te kene tjeter hapsire/teme ku te disktutojne rreth debatit ne fjale.

Jam e bindur qe <u>dhe </u> kjo forme perkrah komunikimin demokratik nga i cili cdo njeri perfiton.</span>

Kondrapedali

Kondrapedali

Unë kam një sugjerim mbi privilegjin e të qenit anëtar i AF.

Shumë anëtarë të cilët janë rregjistruar në kohë të ndryshme kanë nga një postim ose edhe fare dhe një pjesë e madhe e tyre nuk futen prej vitesh në AF.

Është e mundur që këta anëtarë të fshihen nga Lista e anëtarëve dhe kësisoj në forum të mbeten të regjistruar vetëm anëtarët aktivë? Mendoj të vendoset edhe një afat kohor për të ruajtur të drejtën për të qenë anëtar (6 muaj p.sh).

Al-Punk

Still here

KOndra, anetaret me 0 postime jane fshire para ca kohesh dhe do fshihen prap pas ca kohesh!
Abstract, nese ke nje grup dhe deshiron te kesh nje forum te tille na njofto qe ta aktivizojme.

Kondrapedali

Kondrapedali

Do thoja edhe anëtarët e rregjistruar në 2002, 2003, 2004 e 2005 të cilët kanë nga pak (3, 4, 5, 10) poste.

Kuklla, 6 muaj s'janë pak por mund të vendoset edhe një vit.

Al-Punk

Still here

Kondra, nuk ka pse te fshihen anetaret me 2,3, postime. Ka shume anetare qe nuk shkruajne, por qe e vizitojne forumin dhe ne nje cast te caktuar mund te vendosin te shkruajne

abs

nuk e di...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mandi</div><div class="ubbcode-body">
Abstract, nese ke nje grup dhe deshiron te kesh nje forum te tille na njofto qe ta aktivizojme. </div></div>

Mandi, gezohem per mundesi te tilla.
Ngacmimi i kesaj ideje me lindi nga debatet tek Diapazoni.

Njekohesisht u informova qe paska grupe te tilla, por qe diskutimet e tyre jane te padukshme/lexueshme per te tjeret.

Fatmiresisht mundesite egzistokan.Uroj qe ato te perdoren simbas deshirave te secilit (individ apo grup) e mundesia e shkrimeve interesante te mos na mungoje.

Flmd /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

zog

Primus registratum

abstract - o, normalisht debatet ne grupe, jane me te shpeshtat neper forume. sado qe te tjeret marrin pjese, ata keto grupet e formuara vetvetiu (prej preferencash individuale) nuk arrijne ti shprishin dot. pa ta verresh guraxi, kondra, e plot te tjere, ne grupe diskutojne. dmth qe kur e hapin temen kane ndermend personin te cilin ja drejtojne.

prandaj them asnje nuk te pengon te diskutosh keshtu ne grup te caktuar. besoj tjetri ose te tjeret do ta marrin vesh qe e ke me ta repliken.

nuk e kuptoj se çfare do te sjelle nje teme e posaçme. aq me teper qe ata qe diskutojne ketu, siç edhe po thuhet tek postet me lart nuk jane me shume se nje grusht personash te cilet edhe zorret e barkut i dine tjetrit.

sapo debati ngrihet ai nuk i intereson me MaCk-ut qe i ben nje te preme skiç dhe iken. atehere per çfare me diskutu. po te kesh gjera te rendesishme me thone dhe ke frike se te prishen nga nderhyrjet e tjera, hap nje blog (ditar personal), per me teper jane ne mode, dhe shkuaji keto. aty ti len te replikojne ata qe ke qejf vete.

ps: tek forumi im ta krijova nje teme te tille, qe nuk pati sukses. ai qe ftove nuk erdhi te diskutonte me ty. do te jem kurioz te shoh vazhdimin ketu.

mozaiku

Primus registratum

Sugjerimi im eshte ky: Nese doni ta shkaterroni forumin dhe funksionin e tij, krijoni nja 100 grupe te vogla dhe vazhdoni te diskutoni te ato... Tema qe u mbyll te Diapazoni ( tema mbi kufijte) ishte e vetmja qe po ngjallte icik diskutim ku pjesemarres ishin persona me pikepamje te ndryshme. Pa u fut tek merita e ceshtjes se mbylljes ose jo te temes,diskutimi eshte konstruktiv nese ka debat ( pse jo, te ashper) midis njerezve me ide te ndryshme , jo midis atyre qe e mendojne njesoj....

Al-Punk

Still here

Mozaik te flm per mendimin por ndoshta ne e mendojme keshtu. Diskutimi ne grup nuk ndalon diskutimin ne mase. Eshte thjesht nje intimitet plus. Zog, do e vleresoja te mos shkruaje kot ne nje teme sugjerimesh. Kaloji mendimet qe ke per abstract ne privat!

mozaiku

Primus registratum

E ndalon diskutimin ne mase qe c'ke me te , sepse krijohen koalicione ( si puna e partive ne parlament). Veshtire te dallosh personin nga grupi te cilit i perket... Nese flet njeri, tjetri te pergjigjet vetem per te mbeshtet shokun edhe kur s'ka asgje te vlefshme per te thene( edhe keto raste s'jane pak)...
Une si anetare e kam per detyre te sugjeroj, keshtu qe s'ke pse me falenderon ...

Al-Punk

Still here

Mozaik, nuk e ke fare per detyre te sugjerosh, e ke mundesi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Te siguroj qe grupet per te cilat flet dhe forumet intime nuk kane te bejne fare, sdq te tille forume per castin ka, psh: Forumi i Admin te IRC, Forumi i SOP te #shqiperia e te ngjashme. Nuk pengojne dhe nuk krijojne kualicione, thjesht kufizojne diskutime te panevojshme per te tjeret.

mozaiku

Primus registratum

Varet nga pikepamjet. Per mua, te kesh mundesine te besh dicka do te thote ta besh ate. Shume te tjere s'e kane mundesine psh ndaj pergjegjesia ne nje fare menyre bie mbi mua .... Ne qofte se kam mundesi te shpetoj nje jete njeriu psh, duhet ta bej kete ... te pakten per mua e s'kam nder mend te ndryshoj idete e mia. Keshtu qe , eshte detyra ime si anetare e forumit te sugjeroj per permiresimin e tij...

Status
Not open for further replies.