prandaj...thash dhe une pse fillove striptizin ti :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] e putrako knej na una sot osht 30 grade..plasem fare se ne dillin e kemi afer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:idea: po ti e di cte besh.jepi nja ca birra ne fillim se kerkon vet ai me vone :kiss: .te nesermen sdo mbaj mend gje ai /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kom fryk me i dal kojshiut perpara ashtu :idea:
se na marin per bice masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
lol /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] uuu qyqa,te na dali nami keq neper kojshi masnej :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo pra jo.ti mos i thuaj njeriu do te jete sekret midis tij dhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kom fryk me i dal kojshiut perpara ashtu :idea:
se na marin per bice masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te dergova nje mesazh privat me adresen time te emailit.me shkruaj qe te mirremi vesh dhe te mundemi te kontaktojme.ndoshta jemi afer dhe takohemi heheh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga laerta20:
[qb] une jam ne norvegji si mund te kontaktoj me ty kristina 13 [/qb]
une po te ngri mendjen .po ja vlen ama apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif ti shumbet gje po provove /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mos ma ngri menjen kot tashti[/qb]
Pak fare ka. Ketu ne Dublin ku jam una s'ka asnji student shqiptar. Ke Universiteti im jam unike. Ka ca refugjate ne Dublin po sikur s'merremi vesh /pf/images/graemlins/wink.gif . Di ndonjeri ndonji student ketu ne Dublin?Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] me duket se shume pak ka nga vendet nordike ne forum.ose ndoshta jane ne gjume akoma nga dmri dhe besoj se shpejti te zgjohen. /pf/images/graemlins/laugh.gif
zgjohuni ore :sleep: :lol: [/qb]
eee..e kam njit me deren e shpis me..nuk humbet gje thot :idea:Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]une po te ngri mendjen .po ja vlen ama apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif ti shumbet gje po provove /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mos ma ngri menjen kot tashti[/qb]
[/qb]
pse,dublini ke venet nordike hyn e?!Fillimisht postuar nga Anana:
[qb]Pak fare ka. Ketu ne Dublin ku jam una s'ka asnji student shqiptar. Ke Universiteti im jam unike. Ka ca refugjate ne Dublin po sikur s'merremi vesh /pf/images/graemlins/wink.gif . Di ndonjeri ndonji student ketu ne Dublin? [/qb]Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] me duket se shume pak ka nga vendet nordike ne forum.ose ndoshta jane ne gjume akoma nga dmri dhe besoj se shpejti te zgjohen. /pf/images/graemlins/laugh.gif
o yllka me vjen keq por snjoh njeri.por jam e sigurt se duhet te kete.shqptaret i gjen kudo.hoti e kishte mire hap nje faqe ti me vete se dhe une ne fillim sdija te kishte njeri por tani qe kur hapa kete faqe erdhen nja ca e nxorren koken /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Anana:
[qb]Pak fare ka. Ketu ne Dublin ku jam una s'ka asnji student shqiptar. Ke Universiteti im jam unike. Ka ca refugjate ne Dublin po sikur s'merremi vesh /pf/images/graemlins/wink.gif . Di ndonjeri ndonji student ketu ne Dublin? [/qb]Fillimisht postuar nga kristina13: