SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Bisou me ben pershtypje si nuk te paska ber mire,sepse une ja bera njones mbrem,ajo me la gjith noten pa gjum. /pf/images/graemlins/wink.gif ..ti vazhdo ta marresh rregullish sepse ta jep efektin me ngadal sepse je ne shtrat si luanesh. /pf/images/graemlins/tongue.gif vetem ruaju se po na perdhunon ndonjerin. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

Zeqo, te gjithe nga pak shpirt, prandaj jemi mbledhur ketu ne spital, te ndihmojme popullin :devil:
he xhan, qetesohu /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

La_Douce mbyllme ne terapi aman me siguro qe do me vin ne dhom vetem femra /pf/images/graemlins/tongue.gif
se meshkujt ma shpifin /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sa te mir e kam kete mami la_douce une :kiss:

:confused: bajamet me dhembin ,nuk kam futur gje ne goje,qe dje /pf/images/graemlins/frown.gif .Nuk e di po te me ushqeje Zeqo me supe ,ose kos :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une jom djeg i cik m'dill. A ka nanji vullnetare me m'ly i cik kurrizin me krem? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

vajzat ne ket or jan tuj ba gjumin e bukuris, prandej po te nisi nji vullnetar.
duhet te gjehesh mir me te, se e kryn edhe ma shpejt punen se ka pllam t'madhe.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ai te ka ly ty e ti me ly mu, nryshe ma mire po rri pa ly /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ncuk.

ktu te un asht dimer e s'ma ka pa dilli as shpinden as barkun. plus qe, edhe kur asht vere nuk digjem un, se me rrin gati /pf/images/graemlins/tongue.gif
ky tipi qe angazhova per ty ka fillu sot punen si vullnetar, e nja dy veta qe e provune kan hap kshtu syte :eek: nga eksperienca.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

a ka gjinekolog ketu?me duhen ca kokrra qer te mos me dhembi barku kur kam ato punet e gocave... /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

ZEQO per punen e barkut ti duhet te besh nje kontroll gjinokologjike,se nuk i dihet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermir celanji

Primus registratum

oj fiona gjate nates kam shume shqetesime,me del gjumi,shoh endrra shume,kam vape,si tja bej lol

susana

Primus registratum

po pse more c'ke?? ndonje shqetesim me gruan/te dashuren ke pasur? mos jeni zene gje? foli doktoreshes pa dorashka /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

sa me qenka bere radha e pritjes :eek:

LR- merr avionin me te pare, nisu ne Nice se te kam rezervuar nje dhome dyshe qe do e ndash me nje nga infermieret me te mira. ajo do te te lyeje e masazhoje sipas kerkesave dhe deshirave te tua :devil:
Moira- ke Bari i Xhonit, tek dera e frigoriferit, te kam vene nje liste me tere cajet qe duhet te pish rregullisht per problemin qe ke :kiss: .
Zeqo- disa veze struci do e zgjidhnin problemin tend. mbathja per ca kohe ne Australi me shpenzimet e spitalit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fiona- merr Tylanol, Motrin, Effaralgan, Ibuprofen ose ndonje ilac tjeter te familjes se ibuprofen-it :kiss:
Jim- ndoshta e ke nga nostalgjia. i vetmi sherim i yti eshte te kthehesh ne atdhe per nje periudhe te shkurter, sa per tu cmallur /pf/images/graemlins/wink.gif