SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

rosela

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

fiona,raulo ça behet ketej nga spitali se kam kohe qe nuk kam ardhe??? :kiss:

susana

Primus registratum

ROSELA ku ke qene ti? neve na mbyti puna. na jane shtuar paciente te rinj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Moira,c'far doni me konfiskuar eee?... hajde merri kta dollar e futi ne xhep iher dhe mos na boj llafe shume.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
ai tjetri ka me ecur se sben,prit sa te gjej nje me shal te gjata..hehe.. /pf/images/graemlins/wink.gif gjith cunat kan me len lesht e b...s. /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela ku je mo shpirti i doktorrit se me ke thar syte,po si te kam me shendet eee? :kiss:

fiona mire je moj bakllava e doktorrit,me fal se te kom lan vetem keta dy dite.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

ja moj fiona keta ditet e fundit kam qen andej nga materniteti sepse moira ka pasur kriza te medha ++ bisout i bera analizat e femijes se shtat,analizat i dolen mire /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
aman moj aman si kur ja kan filluar kto do mbushin nje kopesht me kalamoj,, 100 her ju kom then perdorni llastiqet, ato vazhdojn prap zakonin.. oh njera oh tjetra... /pf/images/graemlins/tongue.gif
e dij si me thane, mos u merzit doktor rauli se ne jemi te kujdesshme,ne e fusim dhe e nxjerrim pa u ber pis fare. /pf/images/graemlins/wink.gif
fiona se mos ju tregon atyre se na piu e zeza,kjo eshte bised mes doktorresh eeee duhet te rrij brenda zyres tone.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

RAUL qenke semur ti dreq sa gjat shkruanke pertoim te lexoim me shkurt e derman pi ca aspirina /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

po qa do boj o zeqooo. duhen sqaruar populli. /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela

Primus registratum

fiona e raul :kiss: :kiss: :kiss: me falni per mungesen po kam qene e zene me provime e nuk kam pase shume kohe!!!
shoh qe pune paskeni pasur mire!!!
kiss you both :kiss: :kiss:

Une sot ndihem shume mire dhe desha te vizitohem ,si ka mundesi qe nuk po ankohem sot ??, /pf/images/graemlins/laugh.gif mos eshte ndonje semundje dhe kjo.. :confused:
Zeqo ma thuaj mua c'fare ke dhe pastaj e nxjerrim me kode ketu qe mos e marr vesh njeri.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

buscopan... /pf/images/graemlins/frown.gif nuk ka ilace aty ku je... :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

ka mi si jo po pse do mar ilace une le nam..
uen jam djal i ri qe tani me ilace /pf/images/graemlins/tongue.gif

...u ngordhsh ti ,po me ca do te sherohesh me uje te ftohte burrimi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
More po mua kush me ben derman... /pf/images/graemlins/tongue.gif