SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

rosela

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

:kiss: une mire ndihem po nese kembengul... /pf/images/graemlins/wink.gif (shaka) :kiss:

RAUL

Primus registratum

mir pra hajde po te fus jasht rradhe..dije se po te vizitoj vetem se te ka shpirt. :kiss: he ku te dhemb???
hajde shpej se moira priska ne rradhe.. /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

mire jemi fiona,ti mire.. /pf/images/graemlins/wink.gif te lutem fiona jepja nje kshill Moires se ka gjith diten qe pret ne rradhe. /pf/images/graemlins/wink.gif une po iki te pije nje kafe se mu qa koka. /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

ah kjo fiona spo me dygjo fare tani,punes ja ka vare...se c'far ka dreqi nuk e di /pf/images/graemlins/laugh.gif mos eshte shtatzen dhe une nuk di gjo eeeeeee.? :idea: :kiss:

RAUL

Primus registratum

moira me duket se te ka ikur edhe truri. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ti kur nuk e ke pare te fejuarin asnjeher,nga te merr malli ty xhanem. /pf/images/graemlins/laugh.gif
duhesh te shtrohesh ne spital menjeher perpara sa te na perdhunosh edhe neve.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Pse o te gjithe ,trurin kane te semure... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,mua me dhemb me poshte.. :tipsy:

susana

Primus registratum

ketu jam! :wave: raulo e sheh sa te kenaqur klientet nga une,me ftojne edhe per kafe.dhe ti thua qe ja kam varur punes :smash: :smash:
JIMO aty jam te caff-ja e af.
sa per punen e shtatzanise,fli i qete se nuk te betray tyja une po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

isha shume e zene duke u marre me spitalin e zones se Psikologjise te dashur paciente, por tani u ktheva serish ne gjirin tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Zeqo :eek: keq i ke punet me gjendrren. kerreje te cpetosh te tjerat :lol: :tipsy:

RAUL

Primus registratum

moira ku te dhemb mo xhan? ku me posht sqaroja doktorrit iher,he mos ke turp. /pf/images/graemlins/wink.gif doktorri ne dispozicjonin tend eshte.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

fiona well doneeeeeeee you geting better. /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosela

Primus registratum

ciao people ca thote spitali???
si shume paciente po shoh...e paskeni pune shume me duket mua /pf/images/graemlins/tongue.gif ..nejse une ketej rrotull jam,ne rast se ju duhet ndihme /pf/images/graemlins/wink.gif !!!
hajde pune te mbare :kiss: !!!

BISOU

Primus registratum

DOCTOR!!!!

DOUBLE DOZE SPANISH FLY... MORA QE NE MENGJES...
ASNJE EFEKT... A THUA TE JETE E SKADUAR.... SI KA MUNDESI QE NUK PO FUNKSIONON
PO VIJ VERDALLE NEPER ZYRE LARTE E POSHTE SI OLLGA PO NUK PO ME BO ASIGJO....
MENDJA PO VERDALLOSET RRETH E QARK FEMRA E MESHKUJ TE BUKUR SYTE NUK LESHOJNE XIXA MO....
BUZEQESH INSTIKTIVISHT... HAPEN BUZET DALIN DHEMBET PO AHA ASIGJO NUK NDJEJ.... NDOSHTA DOZA DYFISH ME KA MPIRE /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!....

DOCTOR... SI TIA BEJ :eek:

BISOU

Primus registratum

E KU ESHTE DOCTORI PO INFERMIERET ?????
PO PSE TE GJITHE PERNJEHERE SHKOKAN PER KAFE KETA :eek:
PO NDONJERI MUND TE BEJ VETVRASJE KETU KY SPITAL KA PACIENTET ME TE CMENDUR TE KOHERAVE.....

PO DAL PER NJE SHETITJE PRAPE NUK MUND TE GJEGJOJ ULERIMAT E KLITHMAT E KETYRE TE CMENDURVE PO KY ME DUART NE KOKE QE RROTULLOHET RRETH VETES KUSH ESHTE /pf/images/graemlins/laugh.gif ????
PO KJO QE PO KENDON ME KETE ZE STONATURE E GJALLE DHE KAP CEPIN E FUSTANIT SI MIKROFON /pf/images/graemlins/laugh.gif .....

NESER DO NDERROJ KLINIKE...
NUK PO GJEJ SHERIM........
KETU MUNGON ASISTENCA :mad:

albavina

Primus registratum

doktor rauli flm per keshillat :thumbsup: :kiss:
ishalla funksionon :rolleyes:

ladouce2005

Primus registratum

Bisou, erdha me ne fund. Me falni per vonesen por kisha nje problem me nje anetar qe preferon te mbetet anonim per problemet qe ka :devil:
Bisou, doza qe ke marre eshte ne rregull, por duhet shoqeruar me "relaxation massage" dhe nje frapucino fat free.
Duhet te dalesh me shpesh ne parkun e spitalit e te diskutosh me miqte e tu dhe do e shikosh se sa do te lehtesohen gjerat. :kiss:

P.S Zeqo, nese nuk e kupton gjuhen e mjekut, duhesh mbyllur per terapi intensive, sepse je shkeputur nga realiteti :devil:

BISOU

Primus registratum

DOCTOR & DOCTORESHE ...
ME DUKET SE ME KA HYPUR MANIA E FIXIMEVE :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ME FIXOHEN CA GJONA QE NUK DI AS VETE SI TIA BEJ QE TI HEQ NGA MENDJA
TRURI I VOGEL ME ATE TE MADHIN PO NGATERROJNE NERVAT DHE PO ACAROHEN NE MOMENTE TE PAPRITURA
NJE EUFORI MBIZOTERUESE HERE ME TONE PESIMISTE E HERE ME TONE HUMORISTE...
PSE VALLE KAQ TE KOMPLIKUARA :idea:

NDOSHTA DUHET TE NDERROJ MJEKIM :devil:

ladouce2005

Primus registratum

ndoshta duhet me i zhvendos te madhin tek i vogli dhe te voglin tek i madhi per ca kohe. dmth me fjale te tjera, mos te te rri mendja me nje vend, por t'merret me gjera te tjera. /pf/images/graemlins/wink.gif ta harroje provizorisht ate qe mendon tani, duke e zevendesuar me mendime optimiste qe s'kane lidhje me "gozhden"
:kiss: