SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Me dhemb mesi ,dua te me ferkoje Zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si e kam kete Zeqon :kiss: s'kam nevoje fare per receta doktori... :tipsy:

BISOU

Primus registratum

MOIRA HAJDE PAK TEK DHOMA IME SE DUA TE TE TREGOJ DICKA...
PASTAJ DUA DHE MENDIMIN TEND...
NUK MUND TE FLAS NE SY TE GJITHE KETYRE PACIENTEVE TE DEGRADUAR...
E KETYRE MJEKEVE QE ME JANE BERE SI SILUETAT E HIJEVE TE NATES...
MOIRA.... MOS HARRO TE ME SJELLESH PAK NGA ILACI JOT SE MBREME KAM FJETUR SI KUR TE ISHA NE PARAJSE... ME DUKEJ SIKUR FLUTUROJA NE QIELLIN BLUE /pf/images/graemlins/laugh.gif
PACKA SE ATA MUND TE THONE QE SDUHEN PIRE ILACET E NJERI-TJETRIT....
SHHTTTT MOS HARRO.. DHE HAJDE SE MEZI PO PRES PER TE BERE ATO MUHABETET TONA /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

shyqyr qe qenka qetesij sonte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:confused: Bohh...Bisou eshte vertet e semure... /pf/images/graemlins/frown.gif ,e ka zene mania e ilaceve..
Mbreme shkova ne dhomen e saj dhe si shoqe qe e kam dhe e dua shume ,mendova t'i dhuroj nje parfum :confused: Mori nje luge gjelle,nje te hapur parfumin dhe e piu..... :eek: .U ul ne kolltuk dhe me tha ...-tani ndihem mire... :devil: ...
Mbeta une,.. me ilace ne xhep... /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj gjithcka shkoi mire ,me ato thashethemet tona...eh kalon gjithe nata pa e kuptuar fare...
Nuk e di a tia jap ilacet sot ,apo thjesht prania ime e ben mire...?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tek e fundit ,po mbledh ato plackat qe kam dhe po shperngulem tek Bisou.. :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

die ter ditne kam qen semur ne darke se di sikur ma hoqen semundjen me shiring..kam ber nje derr gjumi qe po beja kohe pa e ber si qengje..vetem qe me zgjoi njera nga ora 1 i nates me mori ne tel..pastaj fjeta prap der gjumi po prap njera nga ora 9 e mengjesit me mori ne tel apo spo shija ne ender dhe mamin :wub:

susana

Primus registratum

JIMO s'ka gje qe nuk vjen dot. vetem merre shpesh ne tel. :wave:

BISOU

Primus registratum

Moire sa e mire qe je si me qeteson tamam si ilac /pf/images/graemlins/laugh.gif

sot sa mire qe jam si yll i logel /pf/images/graemlins/laugh.gif
DOLA NGA SPITALI PER SHETITJE PO DALIM PAK SE ME SHEROI MOIRA DHE DOCTORET POR SIGURISHT DO KTHEHEMI SE NUK RRIHET PA KALU KETEJ TE PAKTEN NJE HERE NE MUAJ :devil:

BYE FOR NOW :wave:

RAUL

Primus registratum

hajde iher kush e ka rradhen tani? /pf/images/graemlins/wink.gif

bisou qenka sheruar eeee /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

ke ndonje ilac per qetesimin e nervave?? nje qe te bej efekt ne moment se per ndryshe do :smash: :smash: :smash: :smash: ndonje te pafajshem!

RAUL

Primus registratum

c'far ke moj fiona?pse je me nerva sot eeee? /pf/images/graemlins/wink.gif
fute koken ne uje te ftoht se te qetson /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

:smash: :smash: :smash: vetem po te rrah nje person me bien nervat. ose te iki per shopping dhe te prish $$$$$$$$$$$$$$$$$ :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

kush eshte ky qe te ka merzitur eee????

shko e prishi $ andej nga shopingu im sepse kemi nice thongs. /pf/images/graemlins/tongue.gif

:tipsy: Doktor i korruptuar,xhepgrisur nga leket e pacientave... /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e dini ju qe nuk lejohen dy aktivitete me nje license :confused:
Leqe ai tjeri nuk po te shkon shume mire .... :devil: si thua Bisou ,t'ia konfiskojme... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

PO PO JA KONFISKOJME DHE I MORIM PER VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif EHHH SE KAM PRISH SHUME PARE E TANI ME DUHEN PRAPE KESHTU SHUME MIRE JA.... DOLEN ME NE FUND /pf/images/graemlins/laugh.gif
POOO SI MA HEQ DHIMBJEN E TRURIT TE VOGEL SA SHOF ATO MONEDHAT JESHILE /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif NA SYTE XIXA :eek:
ME KANE THONE QE OSHTE ILACI ME I MIRE I KOHEVE TE FUNDIT /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

BISOU te jap une nje kiss se e kam ilac si princi qe puthi borbardhen e kam qafsha ter ato goca qe sme duan /pf/images/graemlins/tongue.gif