Sonila Mece & Adi Krasta

Juela

Primus registratum
pergjigje melis

ka te drejte harapi, ca jane keto thashetheme lidhjeje, pse ca jemi ne tabloide angleze?...lijini robt te dashurojne ne hesapin e tyre ke te duan, se sdo e mbajne me dore...

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Sonila Meco & Adi Krasta

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe nje gje tjeter, sikur te kishit mundesi ti thonit te zbuste njecik tonin dhe gjithashtu qendrimin para kameras si edhe bojen e flokeve. Duket teper agresive sikur eshte duke dhene perdite lajmin per fundin e botes, agresive dhe dramatike. Fundja njerezit kane deshire te shofin nje figure karizmatike ne ekran dhe aspak nje grua te hekurt.

Ajo tjetra e Topit si e ka ajo emrin se s'ja mbaj mend, qe ka nje nishan eshte goxha me e pranueshme....

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ti je per qejf. Me shkrive ! T'qeka duk Sonila si Skenderbeu me shpaten dhe me krahun /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Une se kam parasysh hic kte Sonilen meqe rra llafi se kjo eshte P.Q (post qametit e kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Juela

Primus registratum

po qameti ca eshte, 90ta, 97ta, 99ta, 11 shtator 2001, cunami i 2004, se kemi shume qamete ne dhe i ngaterrojme

MLK

Primus registratum

Sonilen me thane qe e kane kerku Laikers ne NBA me lujt si pyke basketboll, apo do me ken rrejt thu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

po qameti ca eshte, 90ta, 97ta, 99ta, 11 shtator 2001, cunami i 2004, se kemi shume qamete ne dhe i ngaterrojme

[/ QUOTE ]

nen'dhteshtata /pf/images/graemlins/cry.gif

b.k.

Primus registratum

Mua Sonila me duket se i jep lajment ne marshin e 5. Sado e pergatitur nuk ke kenaqesi ta degjosh.

Brisi

Primus registratum

mlk gjatesia eshte cilesi,avantazh. apo edhe eva hercigoven e kane thirr ke NBA. mos bej komente koti se ka lezet femra e gjate

MLK

Primus registratum

Sonila eshte thjesht nje prezantuese normale ne boten e varfer te medias shqiptare. Nuk mund te thuhet se eshte e keqe, po ne moshen e saj eshte akoma shume larg piedestalit qe duna ti ngrene!
Shkelqimi i saj qe ne kete moshe, vjen sigurisht dhe nga mungesa thuaj totale e gazetareve te mirefillte ne Shqiperi, pasi te preznatosh lajmet e ores 20 ne nje nga televizionet me te medhenj ne nje vend, duhet ne rradhe te pare te kesh bere nja 20 vjet terren e te njohesh mire profesionin e gazetarise.
Mungesa e konkurences rrjedhimisht sjell mediokritek dhe nuk ndihmon aspak talentet te hecin perpara e te zhvillojne talentin e tyre aq sa mund ta benin ne prezence konkurence.
Pra per mua eshte thjesht nje spikerine televizioni qe eshte ndofta me siper se spikeret e tjera qe prezantojne ne media.

mirseardhja

Primus registratum

Une nuk jam gazetare dhe nuk e di se si duhet punuar per te arritur ne nivelet maksimale. Di qe Sonila ka prezantuar evenimente te medha me kujtohen zgjedhjet e ketij viti. Tre dite rresht ne ekran e palodhur. Fjalorin e ka shume te pasur dhe ne cdo teme di te beje pyetje e te trajtoje ceshtjen. A duhet te dali ne terren nuk mund te them se edhe Lili Gruber nuk ka qene ne terren po shkelqente ne biseda dhe prezantim. Prandaj dhe une per kete treg mediash po flas dhe me sa kam pare edhe Dhimiter Gjoka qe ka me shume se 20 vjet ne ekran i merret goja kur duhet te beje nje transmetim live. Sonila ne ndryshim nga keta nuk eshte thjesht lexuese dhe per formimin e saj flitet shume mire, pedagoge dhe parukierja na trha qe ben master. dua te them e shkathet e formuar mua me duket me mire se keto spikeret dhe te lodhurat e tjera. Kete po thoja edhe une MLK&gt;

H

harap

Guest
Re: pergjigje melis

ka te drejte harapi, ca jane keto thashetheme lidhjeje, pse ca jemi ne tabloide angleze?...lijini robt te dashurojne ne hesapin e tyre ke te duan, se sdo e mbajne me dore...

[/ QUOTE ]
te dali dikush te thoje qe skam te drejte /pf/images/graemlins/smile.gifaman ato qe e mbajne me dore merren me tjeret /pf/images/graemlins/smile.gif

Sot e pashe perseri komshijen /pf/images/graemlins/smile.gif Ka prezence per te qene diçka me e rendesishme se spikere.Them ndonje ministre do i shkonte ne kabinetin HaRaP^3.Aman mer lini thashethemet se edhe mu me keni martu nja 300 here.

H

harap

Guest

o Melis mos ja fut kot.Çdokush ka vendin e vet.Une punoj me laps dikush tjeter ne kantjer.Ja te ndara keto pune.

bisexual

Primus registratum

TA THEM EDHE UNE NJE FJALE. E NJOF SONILEN NGA AFER NUK ESHTE SE KAM KONFIDENCE DI SA TJU THEM QE ESHTE AQ E FORMUAR DHE E PJEKUR SA TE BEJE ME TE MIREN NE PUNEN QE KA. SEC MUND TE BENTE APO MUND TE BEJE AS NUK IA VLEN TE DISKUTOHET. SONILA ESHTE SHUME INTELIGJENTE DHE MERR KENAQESI NGA AJO QE BEN. SKA DALE NDONJEHERE TE THOTE UNE JAM NJESHI OSE JAM ME E MIRA. KA PREZANTUAR ME SE MIRI CDO EMISION QE I ESHTE DHENE DHE NGA LEVIZJET E FUNDIT MEDIATIKE KA QENE ME E KERKUARA. KRYERDAKTORET E LAJMEVE E DUAN SHUME SEPSE ESHTE SHUME E KAPSHME DHE I REALIZON VETE TE GJITHA LIDHJET DHE INTERVISTAT. E VLERESOJ PER ME TEPER SE KA DITUR TE JETE E THJESHTE SI NE JETE EDHE NE TV. LE TA LEME TE VAZHDOJE PUNEN E SAJ E TE UROJME QE EDHE TE TJERAT TE KENE PO KAQ SHUME KERKESA PER VETEN SI SONILA QE EDHE PREZANTON EDHE JEP MESIM DUKE PLOTESUAR BAGAZHIN E SAJ. ME SHUME SONILA NE EKRAN DHE ME PAK KOKETA.

Juela

Primus registratum
Ne mbyllje te edicionit ju kujtojme temen e dites

Sonila Meco eshte edhe me e famshme se Adi Krasta se ai u harrua fare. ha ha ha

H

harap

Guest
Re: Ne mbyllje te edicionit ju kujtojme temen e dites

harroje.Kurre ne bote.
Adi eshte njesh!!!!

mirseardhja

Primus registratum

O harap ndaje mendjen o eshte njesh adi o eshte mi o eshte joserioz. se ne tre mesazhe tre opinione te ndryshme ke. Dhe te lutem se ska te krahasuar rendesia e ngjarjeve madhore me spektaklet. Mua me pelqejne keta te dy nga fusha te ndryshme po jo ti ve ne te njejten liste se aty sonila ka edhe me shkolle se ai

Juela

Primus registratum

melis ti me duket se e ke hap kete forum per sonilen po e fute kot adi krasten sa me dal tip e paanshme...haha

mirseardhja

Primus registratum

Per te dy e hapa parukiere se me pelqejne . Por jam dhe pak feministe dhe nuk dua te pranoj qe femrat shahen dhe meshkujt jo

H

harap

Guest

melis kurre mos i le shteg tjetrit te te kuptoj se ca mendon pasi mund te marra masa per tu mbrojtur /pf/images/graemlins/smile.gif
te dy te mire jane pike .