E pse e larguan Sonilen kur ishte me e mira? Ajo bente gjithe emisionet e rendesishme. o harap te te pyes nje gje? kush flet e prezanton me mire se Sonila?
Une po them mendimin tim.Por faktin qe Sonila pervetsoi çdo lajm tek Topi se mohon dot asnjeri prandaj u be antipatike.Kur erdhi edhe ai trimi u zune e u largua.
u harru fare Adi Krasta. Po Adi pse ska Ethe me He? Pse pse pse? Apo edhe ai eshte zene me Pali kuken, meqe Sonilen e paskan heq nga Topi, dhe Pali i ka thene Adit "sdu te punoj me me ty, ti nuk vlen nje leke" edhe keshtu hapen thashethemeeeeeeeeeeeet
U be antipatike per ty dhe nuk e kuptoj ke quan trim. Aty edhe kur provonin te dilnin te tjera te benin lajme deshtonin. Sa per Drni Zeqon ai eshte nje djale i gjate dhe vetem kaq. Ai ska bere asnje emsion te vecante, Sonila ka bere gjithe ato ngjarje dhe flet pa i lexuar lajmet. Cna krahason Sonilen me Drininkur nuk ka sondazh qe Sonila nuk e ka fituar. Ah sa xheloz je Harap!
Hej po rrezikoni temen. O Harap vertete je admin, por Mandi nje teme te tille e mbylli para nje muaji. Mos ja prishni gezimin Melis. /pf/images/graemlins/tonguee.gif
ej dhe ti Melis mos u nxeh shume, lere djalin te shkruaj mendimin e vete, kur si pelqe si pelqe tani kot. une di vetem qe Sonila eshte larguar vete nga Topi dhe e kam te sigurte e mos hapni thashetheme kot, per te tjerat pastaj le te gjykojne njerzit cfare te duan.
Melis spo flas me sepse skam arsye qe te behem xheloz.Thjesht po diskutonim.Ndoshta ishte vendi i gabuar po harroje se mund te jem xheloz per njeri.Mua sme pelqen Sonila si prezantuese.Adi krasta po.Mgjs jane ne fusha te ndryshme.
Kurse Drini per lajme eshte njesh.Leri sondazhet qe bejne vete TV.e mos harro prezantoi festivalin edhe ishte i vetmja gje e bukur e atij festival.
sonila arriti si arriti maje me maje.
cpaska plas rondshem ketu. Se s'desha me fol po Sonila eshte shume e zonja dhe veprimi qe beri kur iku nga Top Ch tregoi se ka emrin e vet. Une nuk e shof shpesh vizionin dhe lajmet nuk eshte se i kam me qejf po tashi kur del Sonila kam qejf me e degju mo vella. cesht kjo mendje, meqe ka pervetesu gjithe lajmet esht bo antipatike. Mos ja fusni kot se kur njeriu di me fol le te llapi gjith diten ste merzitet. sonila eshte numri njish sot per sot. pik.
c'do te thuash me kete? aman dhe ti kur thua drini gjeja me e bukur, une jam femer e nuk flas keshtu per nje mashkull. Drini lexonte vetem tekstin skishte as batute e as humor. kot fare tani. Parukiere nuk jam e nxehur
/pf/images/graemlins/shocked.gifSja ke iden? ku jeton mi? apo je jashte? sonila ka pas bo lajmet ke topi edhe zgjedhjet. tani i bon ke vizion plusi. ka pas dhene sportin edhe nje spoektakel ne vere ke topi se ja harroj emrin
Po lexoja kete artikullin e Krastes. Sa yll qe eshte. Po te lexosh intervistat e ketyre te dyve e kupton sa te zgjuar jane. RRofshin te mencurit. /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.