Sonila Mece & Adi Krasta

H

harap

Guest
Re: Ne mbyllje te edicionit ju kujtojme temen e dites

Deri sa te pelqen Sonila sma do mendja qe je e tille /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mirseardhja

Primus registratum
Re: Ne mbyllje te edicionit ju kujtojme temen e dites

Sonila nuk eshte kodi da vincit qe te pelqehet vetem nga te kapshmit

Guest
Re: Sonila Mece & Adi Krasta

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
... Kurse nga femrat per mendimin tim Sonila Mece eshte prezantuesja me Yll, ajo ka nje memorie te shkelqyer, flet shume rrjedhshem dhe ka njohuri ne shume fusha. Eshte shume simpatike dhe shume e gjate , mund te ishte bere modele se eshte edhe shume e holle. Vishet shume bukur dhe nuk eshte e ekzagjeruar me dekolte apo nxjerrje shalesh....

[/ QUOTE ]

20051017072554sonila.jpg

Sonila Mecon e kam ndjekur.E vemtja gje qe te mbetet ne mendje eshte rrjedhshmeria ne te folur, qe kerkon te ta imponoje. Shpesh kam vene re qe flet aq shpejt, saqe nuk merret vesh cfare thote. Inteligjencen nuk ja kam matur dhe s´mund te flas as pro as kundra, perderisa se njoh.
Sexi dhe Yll?? Harroje! Sexi femer ne televizionin shqiptar ate XHEMIN kam pare(qe ben ca reklama).

P.s Sa per Adi Krasten...
Profesionalizmi, lirshmeria, oratorlliku i tij, jane per tu admiruar. Ndryshe nuk do kish famen qe ka, me ate fytyre. Jane meritat dhe cilesite e tjera, qe triumfojne mbi paraqitjen e tij.
I dyti, s´krahasohet me te paren!

MLK

Primus registratum

Per Sonilen thon qe e ka dashnore Edi paloka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juela

Primus registratum
Re: Sonila Meco & Adi Krasta

edi paloka ndonjiher ka shoqen time te dashur qe e kam shume shoqe, keshtu qe mos ja fut kot te lutem se nje shaka e jotja shkakto probleme te medha tek te tjeret

Daniel H

Primus registratum

Pse nuk e kaloni nga thashethemeve dhe kete teme, materiali juaj i ploteson kushtet per ta kaluar automatikisht tek ajo rubrike /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

parukere Edi i nderron si mreti grate per ate mos ja fut kot,po sma do mendja te uli veten Sonila te shkoje me ate.
Sonila mesa di une ka nje lidhje serioze disavjecare.

Juela

Primus registratum

ska lidhje fare me Edi Paloken ose neqoftese ky robi qe e shkrkujti e ka pase per Edi tjeter, se edhe ai thashethem i vjeter eshte. Jo Harap ke te drejte, keto jane fantazira njerezish komplet dhe qe gradualisht fillojne e i besojne

H

harap

Guest

Prandaj po them lerini rehat njerezit po flisni per punen e tyre.Aty e paska makinen sqenka zgjuar akoma Sonila /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. Per shembull Hapni nje teme Fanset e harapit ose te parukieres tek thashethemet /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

I bie qe te hyj ne sherr me gjysmen e Tiranes une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

I bie qe te jesh me kd se une ti, jo mor vella s'ta jap kete privilegj /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Prej Edit pra mo, se ishin kundra PD-se ata qenat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Brisi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gifFantazia leri meshkujt te flasin se femrat jane shume xheloze me qen realiste. Sonila ka trup shum seksi dhe fytyre ndjellese. mos u be kaq e keqe se kur thu qe ska inteligjenc ja kput kot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Nga nena t'ju shaje dhe s'do kunderviheshit kaq shume sa u kendervute per Sonilen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mua me ka dhene nja dy here mesim dikur kur isha ne shkolle dhe ruaj opinionin tim me te mire per ate femer!

mirseardhja

Primus registratum

Une qe e hapa kete forum po them shyqyr qe nuk jam vip se kur lexon cthuhet te pikon ne zemer. nje mik me tha se kur nje njeri shahet behet se ka dicka ndryshe nga te tjeret. mua sonila vazhdon te me pelqeje dhe nuk desha tju mbush mendjen po vetem ta shprehja dhe te gjeja nje menyre qe ta kontaktoja. dikush nga ju me nisi emailin. flm. tani mund edhe ta lini mos harxhoni kohen me ato qe nuk doni po me ato qe doni.

Daniel H

Primus registratum

Prit Melis se u mbyll kapitulli Sonila, hapet kapitulli Adi Krasta /pf/images/graemlins/laugh.gif. Hajde shfryhuni dhe per Adin dhe ta leme ne harrese pastaj kete teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

mirseardhja

Primus registratum

Po pra. Njera tha me ate fytyre qe ka adi prape ia doli te ishte i famshem. Jam e bindur qe ajo duhet te jete e pashprese vete