Re: Sonila Meco & Adi Krasta
ej te drejt eka melis...boll o burre se lat nam, nuk hap dot njeri nje teme tu diskutu shala etj etj...vetem me SOnilen qe nuk diskutohen kshu muhabete, keni nje cik takt, se s'eshte ciljeta apo zajmina apo nuk e nxjerr gjoksin si ca spikere te tjera. Ketu Melis me te drejte kerkon qe te flitet per ato qe iu pelqen nga ana intelektuale, nese ju ka pelqeyer me shume tek lajmet, spektakle, nese nuk iu pelqen, po jo muhabete vari **rin. Nuk e di po ne te tere forumet ku shkruhen per artista shqiptare, njerezit kane tendence te shaje, te shpifin, te flasin per gjera pa lidhje fare si puna e kesaj "shales", dhe asnjehere ska nje bisede konstruktive. Dmth kam degjuar ofendimet me te uleta per disa "vipa" a thua ti se ata nuk jane njerez, dhe me e tmerrshmja eshte sic e kam thene dhe here te tjera, keto njerez nuk jane te izoluar si yjet e hollivudit, tjetrit psh i kalon Sonila me makine mu para samsungut cdo dite, tjetri e ka komshije, ato i shihni si ne tv ashtu edhe me tuta duke blere ndonje gjys kile djath te lagjia, prandaj eshte turp te filloni e te tallni b...Keshtu qe ose flisni tamam per Sonilen ose Adi Krasten, ne kuptimin e profesionalizmit te tyre (pro ose kunder) ose mos e bastardoni temen ju lutem, se ketu ne cdo teme bastardohet ne nje pike te caktuar.
Ja po flas une, une them se Sonila eshte tamam ashtu sic e pershkruan Melis dhe mendoj qe tek Vizioni shkelqen me shume, sepse atje ka edicionin e saj, del cdo dite ne 19:00, pyetjet i ben vete e vete interviston (me besoni ka dhjetera prezantuese qe i gjejn pyetjet gati ne studio), nuk rri e ngulur para promterave (ajo si perdor fare ka thene)por i ka memorizuar gjithe ngjarjet e dites me kohe, di si te kontrolloje situaten kur ka difekte etj etj, mbaj mend tek topi per 9 janarin apo zgjedhjet ka ndenjur pa pushim dy dite rresht ne studio dhe mund te kete bere gjithsej 3 lapsuse, eshte pedagoge e jasthme ne fakultet ekonomik ku esht ediplomuar me 10-ta, po ben nje master per marredhenie me jashte, dhe eshte shume e thjeshte si njeri, nuk ka asnje kompleks vipi (pordhe etc). Kurse Adi nga ana tjeter eshte shume prezantues i afte, per mua eshte i pari, ndonjehere behet me cinik sec duhet ndaj njerezve te "dobet" si te rinj, pleq etj etj, di si te kontrolloje edhe ky situaten, eshte shume i lexuar dhe inteligjent, punon shume, eshte shume i mire ne intervista dhe ka klas, dmth te krenon se e mbaj mend tek Miss Globe. Te dy keto mendoj une jane me te miret gjithashtu. Ka shume prezantuese te tjera apo prezantues por une personalisht jam shume kritike ndaj shumices, se per mua nuk eshte e rendesishme sa e bukur je apo sa shume flet, por Cfare flet, ka ca femra qe te lodhin koken me fjalet "ndoshta" "e mrekullueshme" nja njemije here, ose lexojne gjithe kohes se nuk mund te im provizojne apo te thone fjali nga vetja, ka prezantuese apo spikere qe jane out fare dhe lexojne cfare iu eshte dhene dhe nese e kane shkruajtur gabim ashtu e lexojne. Ne nje vend ku cdo njeri behet i famshem shume shpejt, dhe cdo njeri quhet vip me ose pa te drejte, per mua keta dy njerez e meritojne (nuk jane te vetmit por meqe po diskutohet per keta). Per mua nuk eshte e rendesishme sa e bukur eshte spikerja lajmeve, por sa e besoj une ate, dhe une nuk preferoj te besoj kukulla qe gjithe diten jane marre me tualetin dhe qepjen e kostumeve, prandaj Sonila te Vizion+ eshte shume mire se atje perdor te gjithe kapacitetin e saj, qofte per te folur, intervistuar etj.