Re: Sonila Mece & Adi Krasta
ej mos shani sonilen se hyn prape ajo BOZONE me shkrimin e saj "te 3-te" per kete forum dhe fillo "SONILA ESHTE FANTASTIKE, TANI QE JU PO FLISNI SONILA PO STUDION PER MASTER, QENTE LE TE LEHIN ETJ ETJ"...prandaj shshsh..se mos e zgjoni...dhe MLK nje verejtje, sepse je shume i mire ne nje vend te paaftesh nuk do te thote qe sje aq i mire ne nje vend tjeter ku ka me cilesi, ndoshta je po aq i mire dhe ndoshta te jepet njesoj mundesia. Aman se i kemi pare dhe televizionet e huaja, ato kane kulture tjeter, shkolle tjeter, kane mundesi te tjera po pervec gazetareve te televizioneve te medhaja (edhe aty kam rezerva) nuk jane te tere talenta. Une kam takuar vete dhe ju duhet ti keni pare gazetaret "e medhenj" nga CNN apo BBC etj etj qe i benin lajmet nga Rogneri gjate 97tes se sdilnin ne terren dot po paguanin shqiptare. Pastaj Sonila normale qe eshte e re megjithate edhe ne krahasim me brezin e saj nen 30 vjec ne Shqiperi te garantoj qe eshte shuuume me e pergatitur. Trecereku i femrave qe takoj bejne vetem muhabete martese dhe dyqanesh, jo se nuk duhen por nuk eshte aq bota, gjynah. Pastaj nje gje tjeter, gaztaret e CNN si Wolf Blitz, Paula Zahn, apo e ABC Katie Couric qe jane 50 vjec punojne per televizione me kontrata, qe iu garantojne miliona dollare, shikushmeri etj etj, po ne kete vend si shqiperia kur ska siguri si mund te plaket nje njeri ne televizion. Sa vene 30 vjec robt behen analista, marrin emisione politike, zedhenes ministrash etj etj se paguhen me shume. Edhe 50 vjecaret qe ke se sdu me permedn emra, pyetjet iua japin ne dore. Vetem ai Zip psh qe ka dy njerez (pervec asaj goces qe eshte e re ne kete fushe) qe kane vite qe merren me gazetari, njeri ka qene drejtor lajmesh etj etj. Keto jane ne Shqiperi, mos beni krahasime, dhe biles mos beni krahasime me stacione gjigande. Beni krahasime me italianet, se edhe ato kane lajme cope cope shume kanale. Per mua persnalisht Anglezet jane njesha per edicione informative.