Sonila Mece & Adi Krasta

Brisi

Primus registratum
Re: Sonila Mece & Adi Krasta

melis je nrregull ti. sonila mbetet sonila ca do te thot dynjaja. yll bote esht edhe si shpirt esht. Adi metet me i miri nga gjinia mashkullore. Megjithse bohet naiher i lodhshem si mbyllet goja.

Daniel H

Primus registratum

Hej ju te dyja jeni motra a shoqe? Keni shije te njejta, per me teper qenkeni regjistruar ngjitur e ngjitur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Brisi

Primus registratum

ca te dush mendo ebm vetem i gjo mos e ngatrro, jam mashkull.ha ha

personazh

Valoris scriptorum

m'erdhi natyrshem me ngrit ket pytje: pse mos bejme te pamunduren me i martu bashk?

personazh

Valoris scriptorum

pate shoncin e mir qe votove i pari. ishalla s'ke shum konkurrence ne ket pike e kushedi sonila i hudh nai sy forumit. shpresa vdes e funit muhaha

bisexual

Primus registratum

SONILA JEPTE DIREKT VARRIMIN E RUGOVES PARADITE KUR FLITEJ KETU PER TE. QENTE LE TE LEHIN KARVANI TE ECE PERPARA. SONILA JE SHUME E MIRE DHE SHIKO PUNEN SE MILETI TE SHAJE DO. TE PERSHENDES bb.

Juela

Primus registratum
Re: Sonila Meco & Adi Krasta

E mire se spo e sha njeri Sonilen, vetem nja dy thashethemexhinj shpikin historira romantike. Meqe ra fjala, ajo eshte njesh per lidhje direkte se keta te tjeret te vene ne gjume "eeee, tani shof nje kryeminister qe po kalon, eeeee ai po ecen, eeee te dashur teleshikues jemi drejpersedrejti ne X TV duke transmetuar varrimin e presidentit te Kosoves Ibrahim Rugova, dhe eeeee ka shume njerez dhe eeee une se di ca do them dhe eee, pervec Rugoves nuk njof njeri tjeter...eeeee...une jam e bukur...eeee ja dhe nje tjeter me kostum qe po ecen ne kortezh, duhet te jete ose qeveritar ose bodyguard po nuk e kam idene....eeeee" Ja keto jane lidhjet direkte alla-albanaise

H

harap

Guest
Re: Sonila Meco & Adi Krasta

Mos ta shaj njeri me Sonilen se plasi gjaku deri ne gju /pf/images/graemlins/smile.gif apo jo parukjere?

H

harap

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pate shoncin e mir qe votove i pari. ishalla s'ke shum konkurrence ne ket pike e kushedi sonila i hudh nai sy forumit. shpresa vdes e funit muhaha

[/ QUOTE ]

Ishalla me voton edhe ajo mua /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ca te dush mendo ebm vetem i gjo mos e ngatrro, jam mashkull.ha ha

[/ QUOTE ]
Hiqe ate Mona Lizen, sepse qenka shume kompromentuese per imazhin tend /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Masterplani eshte cun dhe mban si avatare pikturen e Mona Lizes. Ishte kjo arsyeja qe une e quajta vajze.

Daniel H

Primus registratum

C'faj kam une zemer qe ti paske mesuar vetem emrin e pagezimit dhe jo emrin e vertete ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Monaliza ka nderru emrin kur kekoj azil me mor letrat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per sa i perket thashethemeve dhe kritikave per Sonilen jane mese normale, pasi nga momenti qe je person publik je me i ekspozuar ndaj tyre.
Asnje njeri ne kete bote nuk mund te pretendoje se mund ta duan te gjithe, se kjo eshte e pamundur.
Edhe nene Tereza qe ndofta vetem dha gjithe jeten nuk duhej nga te gjithe. Gjithesesi, qe mos perseritem, Sonila hyn te spikeret dhe prezantueset me te mira ne mediat shqiptare, vetem nuk duhet harruar se niveli ne Shqiperi eshte teper medioker, keshtu qe dikush qe punon seriozisht, e ka me te lehte te arrij majat shume shpejt. Alpinisti qe arrin ti hypi majes se Dajtit nuk mund te persori kete argument per ti hyp dhe Everestit /pf/images/graemlins/wink.gif
Pra dua te them nese ka 20 kanale televizive qe japin lajme ne te njeten kohe, Sonila hyn tek ato qe shikohet me teper pasi ka nivel te pelqyeshem, por profesioni i saj ka akoma shume hapsire dhe do shume pune qe te arrij ne piedestal, dmth ne ate vend ku disa pretendojne se ka arrit tashme /pf/images/graemlins/laugh.gif

mirseardhja

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gifMLK e mira ska fund. une ate po thoja qe Sonila me pelqen me shume ketu.

H

harap

Guest

ORe burri qe eshte burre vendos foto Pashai si une /pf/images/graemlins/smile.gif

Sonila eshte shume e mire.

S

Scorpion

Guest

Pasha ne shekullin e 21. Duhet, po ti je dhe Baron a jo. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Sa per Sonilen e mire eshte, por ka dhe me te mira. Adi Krasta eshte sh i afte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juela

Primus registratum

ej mos shani sonilen se hyn prape ajo BOZONE me shkrimin e saj "te 3-te" per kete forum dhe fillo "SONILA ESHTE FANTASTIKE, TANI QE JU PO FLISNI SONILA PO STUDION PER MASTER, QENTE LE TE LEHIN ETJ ETJ"...prandaj shshsh..se mos e zgjoni...dhe MLK nje verejtje, sepse je shume i mire ne nje vend te paaftesh nuk do te thote qe sje aq i mire ne nje vend tjeter ku ka me cilesi, ndoshta je po aq i mire dhe ndoshta te jepet njesoj mundesia. Aman se i kemi pare dhe televizionet e huaja, ato kane kulture tjeter, shkolle tjeter, kane mundesi te tjera po pervec gazetareve te televizioneve te medhaja (edhe aty kam rezerva) nuk jane te tere talenta. Une kam takuar vete dhe ju duhet ti keni pare gazetaret "e medhenj" nga CNN apo BBC etj etj qe i benin lajmet nga Rogneri gjate 97tes se sdilnin ne terren dot po paguanin shqiptare. Pastaj Sonila normale qe eshte e re megjithate edhe ne krahasim me brezin e saj nen 30 vjec ne Shqiperi te garantoj qe eshte shuuume me e pergatitur. Trecereku i femrave qe takoj bejne vetem muhabete martese dhe dyqanesh, jo se nuk duhen por nuk eshte aq bota, gjynah. Pastaj nje gje tjeter, gaztaret e CNN si Wolf Blitz, Paula Zahn, apo e ABC Katie Couric qe jane 50 vjec punojne per televizione me kontrata, qe iu garantojne miliona dollare, shikushmeri etj etj, po ne kete vend si shqiperia kur ska siguri si mund te plaket nje njeri ne televizion. Sa vene 30 vjec robt behen analista, marrin emisione politike, zedhenes ministrash etj etj se paguhen me shume. Edhe 50 vjecaret qe ke se sdu me permedn emra, pyetjet iua japin ne dore. Vetem ai Zip psh qe ka dy njerez (pervec asaj goces qe eshte e re ne kete fushe) qe kane vite qe merren me gazetari, njeri ka qene drejtor lajmesh etj etj. Keto jane ne Shqiperi, mos beni krahasime, dhe biles mos beni krahasime me stacione gjigande. Beni krahasime me italianet, se edhe ato kane lajme cope cope shume kanale. Per mua persnalisht Anglezet jane njesha per edicione informative.