Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Juventini.

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Fillimisht postuar nga Creed:
[qb] Shoku im i ngushte ka 2 vjet qe po mbaron per nje goce dhe ajo e di shume mire kete pune dhe ia ka thene qe ne fillim qe ne te dy nuk do jemi kurr te dashur por thjesht shok te ngushte.
Ai sot e kesaj dite brek e ***** me ate shkon dhe flen tek shpia e saj e shef dhe me breke ne shpi por hic or hic.Ajo ne keto 2 vjet me cin nuk ka shku.Maximumi 1 jave i shkon historia me nje cun.Por shokut tim kurr nuk po i vjen rradha.Ne si shoqeri ngelem duke ja hap syte,duke i thene qe ne kete bote nuk eshte vetem ajo goce por ai as do me ja dite.
Tani me thoni ju kush e ka fajin ne kete rast?
Per mendimin tim as njoni e as tjetri.
Thjeshte duhet te shpresosh mos te te ndodhin keto lloj rastesh /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Interesante kjo shoqja e ngushte e shokut tend! Sikur te kishte nje te dashur ajo, mbetet te jete dicka normale por perderisa qenka ''shume zemer mire'' dhe po e shijoka jeten me shume sec duhet mendoj se qenka vertet tip negativ kur nuk merr parasysh ndienjen e mikut te saj qe vuan prej 2 vitesh! Ai shoku yt para se te perfundoj i ''ngordhur'' nga ndienjat duhet tju degjoje juve dhe mos ti behet me vone per ate qe sle ''ate gjene qe perdoret per te kaluar lumin pa thyer'' dhe nuk i ''hap'' nje here per ate... (syte e kam fjalen /pf/images/graemlins/smile.gif )

alika

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

une ne fakt nuk di cte them se ndodhem ne pozita te dyfishta .po per mua nje shoqeri e sinqerte midis nje vajze dhe nje djali ekziston deri ateher kur shfaqen ndjenjat e dashurise qe per mua jane te pashmangshme

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga al:
[qb] une ne fakt nuk di cte them se ndodhem ne pozita te dyfishta .po per mua nje shoqeri e sinqerte midis nje vajze dhe nje djali ekziston deri ateher kur shfaqen ndjenjat e dashurise qe per mua jane te pashmangshme [/qb]
e bukur kjo...por me duket se ketu ngaterrohet pak...
besoj se shoqeria eshte nje lloj dashurie...ashtu si eshte edhe dashuria per vellane apo per motren.per nenen apo per babain...pra nuk ekziston vetem nje lloj dashurie...
une shoqerine(apo me mire te them miqesine)e konsideroj te shejte...dhe ne nje fare menyre e konsideroj nje lloj dashurie...nje dashuri pa deshire seksuale.
nese mes dy personave "shoke"shfaqen ndjenja e deshires per sex...atehere...besoj duhet zgjedhur...mes nje ashurie...apo asgjeje...pasi nuk mund te ecet me ashtu!
dhe te pakten...duhet te jene te sigurte per nje gje...cfardo qe te bejne...duhet ta bejne brenda rregullave dhe limiteve...dhe te ken rrespekt kohen e bukur qe kane kaluar bashke...dhe te mos e humbasin kurr rrespektin per njeri-tjetrin(qe do te thote qenese eshte e nevjshme duhet te humbasin kontaktet)por jo respektin!

anny

Primus registratum

midis mashkullit dhe femres nuk ka asnjehere shoqeri,ekzistone gjithmone nje ndjenje jo shoqerore edhe pse e fshehur

bob

Primus registratum

jane gjithmone shoke te ngushte.por misteri qendron se pse perhere eshte mashkulli ai qe ben hapin i pari,edhe kur vajzes i pelqen ai shume.
per mua nuk ka problem nese shoqja ime e ngushte pranon.nuk mund ta konsideroj nje shoqe nese nuk provojme nje here te pakten.pastaj eshte perhere dicka qe mund te mbesi jashte shoqerise,si fa finta di nulla?! :devil:

Marjeta

Primus registratum

Gaca (zjarri) e Baruti s'rijn dot bashke... /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga great1:
[qb] jane gjithmone shoke te ngushte.por misteri qendron se pse perhere eshte mashkulli ai qe ben hapin i pari,edhe kur vajzes i pelqen ai shume.
per mua nuk ka problem nese shoqja ime e ngushte pranon.nuk mund ta konsideroj nje shoqe nese nuk provojme nje here te pakten.pastaj eshte perhere dicka qe mund te mbesi jashte shoqerise,si fa finta di nulla?! :devil: [/qb]
ne rradh te pare nuk eshte gjithnje djali qe e ben hapin i pari (ketu e ke komplet gabim)
mua tradicionalisht me kane propozuar vajzat...dhe kjo nuk i ben atome te dobta(sic mund te mendojne disa)perkundrazi!
por gjithsesi...ndoshta ne shqiperi...ndodh akoma kjo sepse akoma eshte ajo tabuja (qe mashkulli duhet te propozoje)
dhe se akoma nuk e kane kuptuar njerezit...se mashkulli nuk ka pse te behet zagar(gjoje)e te rrije gjithnje ne maje te tij mikut...e tu vihet vajzave prapa...dhe se akoma vajzat nuk e kane kuptuar qe per nje djale qe u pelqen u duhet te luftojne e te mos thone se mua me propozojne gjithnje vetem ata te kqint(apo me mire te them une kurvaret)
nje here na erdhe ketu ne qytetin tim nje ngleze...dhe ne xhiro pa vajzat qe hkonin e blini misera te pjekur dhe tha" vetem ne shqiperi ndodh kjo...qe femrat te turren mbas misrit...ne angli dhe ne gjith boten turren mbar ka*it....te me falni per banalitetin e perdorur por ish fjalori i saj...dhe une nuk desha ta censuroj...dhe derisa meshkujt te bejne si te perveluar...dhe femrat te digjen nga brenda e te bejne sikur nuk ua ndjen...ndoshta do jete gjithnje ky problem.

bob

Primus registratum

atehere nuk kam thene gje tjeter pervec se atyre qe ti perserit.gabim mund te jete per ata qe e mendojne,realiteti aty ku ne jemi rritur eshte i tille.pastaj qe ajo anglezja thote ashtu ka te drejte.une jetoj jashte e eshte bukur kur ato turren.e di se si funksion e per sa vjet qe jam ketu nuk me ka ndodh te shkoj mbrapa femrave,sepse jane ato qe nuk e konceptojne.une po thoja dicka ne lidhjen ndermjet djalit e vajzes.se a ka perhere shoqeri te paster apo ka hile ne mes.une them,duke qene ne pozitat e djalit qe ka hile.perhere kam pelqyer te shkoj me pertej se nje marrdhenie e thjeshte.pse?sepse jam prej mishi e hormonet jane me te forta se une.pastaj jemi e mbesim shoke gjithmone,kjo pa dyshim!!!

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga great1:
[qb] atehere nuk kam thene gje tjeter pervec se atyre qe ti perserit.gabim mund te jete per ata qe e mendojne,realiteti aty ku ne jemi rritur eshte i tille.pastaj qe ajo anglezja thote ashtu ka te drejte.une jetoj jashte e eshte bukur kur ato turren.e di se si funksion e per sa vjet qe jam ketu nuk me ka ndodh te shkoj mbrapa femrave,sepse jane ato qe nuk e konceptojne.une po thoja dicka ne lidhjen ndermjet djalit e vajzes.se a ka perhere shoqeri te paster apo ka hile ne mes.une them,duke qene ne pozitat e djalit qe ka hile.perhere kam pelqyer te shkoj me pertej se nje marrdhenie e thjeshte.pse?sepse jam prej mishi e hormonet jane me te forta se une.pastaj jemi e mbesim shoke gjithmone,kjo pa dyshim!!! [/qb]
jo nuk ka perhere...por ama nuk ndodh ashtu sic thua ti qe gjithnje turret djali i pari...kete po thoja...as ne nje lidhje shoqerie nuk eshte gjithnje djali qe i prish rregullat e saj.

besim231071

Primus registratum

Une theme se po,pare nga pervoja ime personale.

pipiricka

Primus registratum

duke u nisur edhe nga pervoja ime personale,them se nuk mund te kete asnjehere miqesi mes nje femre dhe nje mashkulli,megjithate nuk e pergjithesoj mendimin tim kurrsesi se jam vetem nje pike uje ne mes te oqeanit,po gjithmone fakti qe ata rrine bashke i shtyn te mendojne se ci terheq te njeri tjetri,dhe jo vetem kaq po edhe mendimi qe pse kuptohen dhe rrine ne shoqeri i detyron te kerkojne dicka me shume tek ai,edhe pse me mendim,qe eshte gje me e keqe dhe ndenjja prane tij behet me e paqendrueshme,apo jo?megjithate ka raste shuuuuume te vecanta qe shoqeria edhe reziston per nje kohe te gjate,po ama vjen nje moment dhe mjafton dhe vetem nje shikim,qe te beje te permbyset gjithcka,,,,,,,

Le_Routard

Forumium maestatis

edhe bo vaki, po te jene homo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

O KAFSHE BOLLLLLLLLL AMON ME QAFSH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ho re, vampir dreqi, te pushoj e qeshmja re? /pf/images/graemlins/laugh.gif

EB

Primus registratum

Eshte budallek te mendosh te kunderten.
Une kam pasur dhe vazhdoj te kem shoke te ngushte te sexit te kundert.

GreatAkili

Primus registratum

Shoke mund te jene por edhe ate muhabetin mund ta bejne sa per duhan /pf/images/graemlins/smile.gif

alika

Primus registratum

jam dakort me ty vetvetja por midis dy te dashuruarve nuk kam vetem dashuri sexuale po dhe nje mori dashurish te tjera dhe per mua shoke shoqe me te vertete me duket pak si e pamundur

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SAMANTINA:
[qb] jam dakort me ty vetvetja por midis dy te dashuruarve nuk kam vetem dashuri sexuale po dhe nje mori dashurish te tjera dhe per mua shoke shoqe me te vertete me duket pak si e pamundur [/qb]
po mire kush tha se mes dy te dashuruarve ka vetem dashuri sexuale???
une ne kete teme kam thene shume gjera...mund ti lexosh po te duash.
nderto kam thene se eshte dhe ceshtje besimi(nese nuk beson...nuk egziston)
eshte si pua e te gjitha besimeve.nese ti nuk i beson....eshte teper e veshtire te egzistoje(te pakten per ty qe nuk i beson)
por te pyes nje pyetje...ty dhe te gjitha vajzave qe nuk i besojne shoqerise me djalit dhe vajzes...(te pakten kur jeni te lidhura...pse mbani shoqeri me djem te tjere...mos vall doni te rrini me shpresen "hajt se nuk do ma beje ai"
shpresoj te mos jete keshte...se po te jete keshtu...vlerat e njeriut paskan rene me poshte nga ce dija une!

cremonezi_62

Primus registratum

çdo kush flet e gjykon ne baze te asaj qe ka perjetue gjate jetes se vetBesoj se shoqria mes nji mashkulli e nji femre egziston por me kusht qe mos te jene ne mes sentimentet