Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

abs

nuk e di...
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene

Sot e paskam Schwach perqendrimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ti shkruj dhe per kto raste he Burr /pf/images/graemlins/grin.gif vene pak doren n zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Mendoj se mundet vetem kur te dy jane shume te dashuruar mbas dikush tjeter.

ciroku

Primus registratum

Dashuria eshte e pranishme kudo, dhe ne kete rast

S

Scorpion

Guest

Nje pyetje qe do pak analize per mendimin tim. Te gjesh nje miqesi te vertete eshte shume e veshtire. Nuk po flas per nje shoqeri kalimtare por per nje shoqeri qe ka themele te thella dhe nuk rezohet lehte. Kjo lloj miqesie eshte e rralle. Te gjithe jemi te rrethuar me njerez, shoke dhe shoqe qe i kemi prane por nje miqesi e vertete eshte ajo qe nuk te qendron afer vetem ne hidherime apo vuajtje por pikerisht ne te kunderten kur arin suksesin pasi kjo e fundit sjell hasmeri, xhelozi dhe cdo gje negative qe mund te ekzistoje.

Per mendimin tim nje shoqeri e vertete qe ti kesh besim te plote, qe te ndash cdo lloj sekreti, qe ti inkurajosh, qe ti falesh nga gabimet eshte e rralle por eshte e arritshme. Nuk besoj qe mund te arrihet me te gjithe. Nga eksperienca ime megjithse jam i rrethuar me nje shoqeri te cilen e respektoj nuk mund te them se te gjitha keto kualitete qe permenda me siper jane te plotesuara por nqs mendoj per 2 individ ne kete shoqeri atehere mendoj qe kam arritur me keta persona nje shoqeri te vertete.
Une mendoj se miqesia e vertete ekziston. Por sa me larg te jemi me miqte e vertete aq me e paster eshte kjo miqesi. Sa me shume te respektosh privatesine dhe rregullat e tij ne familje aq me shume respekt dhe miqesi do te marresh mbrapa. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

bebushe86

Primus registratum

jam dakort me kete Scorpionin /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Miqesia e vertete eshte shume e veshtire te gjendet, sepse heret a vone do thyhet dicka patjeter dhe po u thye dicka, nuk ngjitet me,
ne kohet e sotme eshte e veshtire te besosh te dikush,megjithate asgje nuk eshte e pamundur.

bebushe86 /pf/images/graemlins/kiss.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mundet, por jo shume te ngusht e shume te lidhur, sepse sic e dime po u takuan/ngjiten dy molekula te ndryshme ateher krijohet nje ereksjon.

Kshu reaksjon desha me thone. Me falni per gabimin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shoqeria e sinqerte eshte fanatstike qofte mashkull apo femer, se kur behet fjale per njerez, ato shihen ne sy dhe jo tek pantallonat.....
Por mes nje mashkulli dhe femre kur eshte nje shoqeri e bukur mund edhe te linde dashuria....... atehere kjo eshte shume e bukur, per mendimin tim...por jo gjithnje...

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif
pak a shume te njejten gje kam thene tek nje teme tjeter para ca kohesh.

S

Scorpion

Guest
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Se kam lexuar jo, mbase eshte rastesi qe kemi dhene te njejten pergjigje, ose koicidence /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif po une nuk nenkuptova aspak kopjimin nga ana jote
ndodh qe njerezit te jene ne nje mendje per diçka /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

As une nuk e thashe me ate qellim /pf/images/graemlins/kiss.gif

marina s.

Forumium maestatis

qenkemi marre vesh pra /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

A mund ta di pse ma keni fshire shkrimin admin te nderuar?

S

Scorpion

Guest

A mund ta di pse ma keni fshire shkrimin admin te nderuar?

[/ QUOTE ]

Do kesh dale jashte teme, mesa mbaj mend, kishe shkruar se me miqte s'ke pas ndonjehere raporte miqesie, kishe kaluar me tej a e kam gabim?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Moooooooooos se do te fshijne dhe ty,(me sa mbaj mend ti kishe qef te ishe shoku im apo jo /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
edhe ty ta kan fshi po he s'prish pune se kur te vij ne darke as kjo nuk do jete me /pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest

Moooooooooos se do te fshijne dhe ty,(me sa mbaj mend ti kishe qef te ishe shoku im apo jo /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
edhe ty ta kan fshi po he s'prish pune se kur te vij ne darke as kjo nuk do jete me /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Pune e madhe, ti fshijne po he.

Sa per temen mendoj ti goce, qe ato qe ke krijuar ti s'kane qene raporte miqesie ne fillim, thjesht dikush prej jush ka pasur terheqje, ose qellime te tjera qe ne fillim /pf/images/graemlins/winkwink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Miqesia nuk eshte qellim per mu Skorpion, jane thjesht raporte respekti dhe dashurie midis meje dhe te tjereve qofshin femra ose meshkuj.Ciao se jam vone /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif(ai syri qe e myll ti ashtu nuk me pelqen /pf/images/graemlins/winkwink.gif)

S

Scorpion

Guest

Ehe, tani e qartesove /pf/images/graemlins/smile.gif C'ti bej syrit, keto emoticons ka ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prespa

Primus registratum

KJo ndodh vetem nese shoku eshte gay.

vampirus

Primus registratum

Dhe nese shoqja eshte lesbike.