Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

cate

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

femra ka aftesine te ndaje shoqerine nga ajo dicka me shume, qe i ofron dikujt qe dashuron!
mashkulli ne fund eshte gjithmone qenia qe drejtohet nga instikti!
por nje femer, qe di nje gje te tille mund te mos e ve ne pozicion zgjedhje shokun, ne sensin qe mund te ofroje me pak femren dhe me shume shoqerine e thjesht kur eshte me te, gjithmone kur vlereson shoqerine.

gertzenelaj

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

e di si eshte puna o njerz
mbase nje femer mund te mendoj qe te ket shok nje cun po cuni e ka te veshtire nqs ajo femer eshte sic i thone italisht"una bella gnoca".

epremte

Primus registratum

s ka risk fare fare fare fare fare....
interesante eshte se ndonjehere kur do ti ruhesh mendimit se mos kushedi c ndodh.. ja ben vetes me gjithe mend!! nje shok(shoqe)eshte gje e rralle ta kesh, pse te vesh kufizime leshi kot. c rendesi ka gjinia?? anyway jam e bindur se njeriu e ka ne dore veten me shume se c' kujton!

shqipe

Primus registratum

vetem nqs djali eshte Gay dhe femra lesbike ose ose ndryshe e pamundur..

duhet te plotesohen te dyja keto kushte se po te jet edhe vetem njera prap nuk eshte e mundur sepse gjithsesi pala tjeter sinjalet e miqesise do i ngaterroje me impulse seksuale.

VINI RE!!!!!!*****************
po qe se mashkulli juaj ose dikush qe ju intereson, ju pohon se e ka thjesht shoqe te ngushte nje femer MOS I BESONI se do digjeni!!!!!

Eri24

Primus registratum

Po nje shok e nje shoqe mund te shkojne mire por me vone mund te lindi ndonje ndjenje midis tyre,sepse keshtu ka ndodhur ne shumicen e rasteve!!!

Princi i Bardhe

Primus registratum

VETVETJA
:thumbsup:
po beja kohe qe nuk kam hyre me te kjo tema sepse nje here kam dhene nje pergjigje ..dhe ehste akoma e njejta..
gjithsesi une per vete te mbeshtes...
...shumica ketu flet nga ato qe i kane ndodh ..por edhe qe mund te dije ne disa aspekte se cfare nodh..anyway
..nje djal dhe nje vajze mund te jene shok te ngushte dhe kjo varet gjithmone nga inividet dmth...se cfare eshte miqesia per ta dhe se cfare pretenojne..miqesia ehste nje lloj dashurie kete e kam provuar edhe vete qe te rrij me nje vajze ..ta dua si shoqen time me te mire dhe te mos kerkoj te bej seks sepse e vlersoja me shume miqesine...por ndodh qe ne pergjithesi dy shoke shume te ngushte dmth vajza dhe djali mund te duhen me shume se shoke dmth nuk duan ta humbi kete lloj miqesie qe kane dhe keshtu qe mund te kalojne ne dashurine tradicionale por ama me shume respekt per njeri tjetrin duke mbeshtet njeri tjetrin..une per vete shoqen time te ngusht e kam te dashur dhe jo sepse une bera hapin e pare dhe as ajo por relativisht te dy benim te njejtat hapa ..dhe kur ndodhte qe te kishim ndonje zenke si te dashur atehere i zgjidhin ato si shoke pa mbtje qejfi ..pa mbajtur anet...

Princi i Bardhe

Primus registratum

VETVETJA
:thumbsup:
po beja kohe qe nuk kam hyre me te kjo tema sepse nje here kam dhene nje pergjigje ..dhe ehste akoma e njejta..
gjithsesi une per vete te mbeshtes...
...shumica ketu flet nga ato qe i kane ndodh ..por edhe qe mund te dije ne disa aspekte se cfare nodh..anyway
..nje djal dhe nje vajze mund te jene shok te ngushte dhe kjo varet gjithmone nga inividet dmth...se cfare eshte miqesia per ta dhe se cfare pretenojne..miqesia ehste nje lloj dashurie kete e kam provuar edhe vete qe te rrij me nje vajze ..ta dua si shoqen time me te mire dhe te mos kerkoj te bej seks sepse e vlersoja me shume miqesine...por ndodh qe ne pergjithesi dy shoke shume te ngushte dmth vajza dhe djali mund te duhen me shume se shoke dmth nuk duan ta humbi kete lloj miqesie qe kane dhe keshtu qe mund te kalojne ne dashurine tradicionale por ama me shume respekt per njeri tjetrin duke mbeshtet njeri tjetrin..une per vete shoqen time te ngusht e kam te dashur dhe jo sepse une bera hapin e pare dhe as ajo por relativisht te dy benim te njejtat hapa ..dhe kur ndodhte qe te kishim ndonje zenke si te dashur atehere i zgjidhin ato si shoke pa mbtje qejfi ..pa mbajtur anet...
per sa i perket asaj qe thote vetvetja qe i kane propozuar vetem vajzat ..i them perseri qe ka te drejte sepse me ka ndodh edhe mua ...
ne shqiperi ehste qe duhet >ti thuash muhabetin< pff
per mendimin tim dy veta qe duan njeri tjetrin ashtu si duhet nuk kane nevoje qe patjetrer te jete djali qe ti thoj te dua ...te paketn edhe mua me kane thene te huajat por ama kjo si ben ato te dobta perkundrazi..dhe kjo me ben te kuptoj qe jami cik mbarapa...
..dy veta mund te jene shok te ngushte dhe kete se ve ne dyshim..dhe keta nuk duhet te humbasin respekin kurresi edhe nese ndodh te mos flasin me ...

...respekte
princi

vetvetja te persh e mendojme njelloj /pf/images/graemlins/wink.gif

epiphany

Primus registratum

do mjaftonte vetem pak pjekuri, por dhe kjo eshte erralle.

Albert Zylyftari

Primus registratum

Sa te trashe jemi ne shqiptaret: Nuk e pranojme termin shoke-shoqe.
Atij qe i shkon mendja te beje sex me shokun apo shoqen e vet eshte thjesht nje maniak sexuale.

it's me

Primus registratum

Sigurisht qe munden. Une kam nje shok te ngushte qe prej dhjete vjetesh dhe panvaresisht se distanca na ka ndare nese do shkoj ne Shqiperi do te jete nje nga te paret persona qe do takoj.
Ndaj nje personi qe do ta konsiderosh si shok te ngushte nuk duhen derguar asnjehere sinjale "dashurie" dhe seksuale sepse atehere i ke dhene fund.
Mendoj se miqesia me nje shok te ngushte eshte me e forte ndonjehere se sa me nje shoqe te ngushte (per femrat) dhe per meshkujt anasjelltas.

@d@

Primus registratum

Si jo. Shoqeri qe nuk vdes kurre biles. Tani nese te dy duan vetem shoqeri kuptohet ai muhabet. PO nese shoku ose shoqja thot te kam shoqe/ shoke edhe nga ana tjeter fantazon te fusi cik duret /pf/images/graemlins/laugh.gif s'eshte me shoqeri ajo... :wave:

bob

Primus registratum

me qarte se kaq :shrug:

me te vertete qe nuk duhet shtuar me!

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nevee:
[qb] Si jo. Shoqeri qe nuk vdes kurre biles. Tani nese te dy duan vetem shoqeri kuptohet ai muhabet. PO nese shoku ose shoqja thot te kam shoqe/ shoke edhe nga ana tjeter fantazon te fusi cik duret /pf/images/graemlins/laugh.gif s'eshte me shoqeri ajo... :wave: [/qb]
Molto eloquente la raggazza !!!

kotele

Primus registratum

Për mendimin tim miqësia ekziston por nuk duron.
Njëri nga të dy provon diçka më shum sesa miqësia. :wave:

Ali_DemsI

Primus registratum

Miqesia(Shoqeria) mes Mashkullit dhe Femres eshte shoqeria me e paster dhe me pa te futme se asnjeri nuk ka arsye te behet xheloz per tjetrin dhe mund te flasesh me njeri-tjetrin me lirshem se sa mashkull mashkull ose femer femer(Nuk ka arsye per te bere thashethem per njeri tjetrin)

S

Scorpion

Guest

Shoqeria e sinqerte eshte fanatstike qofte mashkull apo femer, se kur behet fjale per njerez, ato shihen ne sy dhe jo tek pantallonat.....
Por mes nje mashkulli dhe femre kur eshte nje shoqeri e bukur mund edhe te linde dashuria....... atehere kjo eshte shume e bukur, per mendimin tim...por jo gjithnje...

bebushe86

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene

po mund te jene ...une psh kam nje shok te ngushte dhe nje shoqe te ngushte .... une qaj gjith hallet me kete shokun psh dhe jemi goxha te lidhur po ama asnjehere ska ndodhur te provojme dicka me shume .... une psh dal me te dahsuren e tij ...dalim gjith bashke etc po ama asnjehere te mendoj dicka me shume per te /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

shoqnia eshte dashuri e deshtuar. njohja e shumte e njeri jatrit shpie kurdohere ne shoqni, ose ne martese, po asnjehere ne dashni.

dashnia LIND gjithnje qe ne shikim te pare, raf-fak, mnjf.

si dhe shokut kur i ngrefet menia, vun me shume se dashnori. torturohet i shkreti.

ne fakt "shoku i ngushte" quhet MIK.

abs

nuk e di...

O Zog ca ke hanger sot mor Grup, qe t lindin kto idena speciale? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajo qe lind ashtu cak fak ka nje emer tjeter meduket, apo jo?
kshtu thote nje kange greke, s po me kujtohet itesh cila.

zog

Primus registratum

femer ! lexoje edhe nji her me perqendrim maksimal, se ka mundesi ta kuptosh kesaj rradhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif