Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?
takkova sot njeren qe me beri te mendoj per kete teme.
dhe tani po ju tregoj dika rreth saj.
nje here e nje kohe me pelqeu njera...njiheshim nga larg por une deshiroja te kisha nje lidhje me te.nje dite mu dha rasti dhe nuk e ndala veten ja thashe.ajo u mundua te mos dukej si nje rrefuzim i mirfillte.por me shume fjal duke i rene rreth e rreth me tha se ne nuk ishim ber per njeri-tjetrin.se i kish fol nje shoqaj e saj(nje qe une e kisha pas)per mua dhe se nuk do mund te kishte nje lidhje me mua...por me tha se mund te mbeteshim shoke.
une i thashe:a...jo!kjo nuk mund te ndodh.une edhe ti kurr shoke.ajo e lenduar per ate refuzim gati brutal dhe te eger.kutovi se u hakmorra.por une u mundova te ja shpjegoj.
dhe i thashe:une dhe ti nuk mund te jemi kurr miq apo shok si te duash quaje.perse me tha?i thaseh sepse nuk do kish sinqeritet me nesh.nuk do ish reale.do ish nje miqesi fallso,ajo u prek edhe me teper dhe me tha:dyshon se une nuk mund te jem nje shoqe e mire,se mund te dua te perfitoj nga ty...?jo i thashe dhe e nderpreva.nuk eshte aty puna.puna eshte se une mund te jap gjith shoqerine time.dhe ti mund te me japesh gjith shoqerine tende.
por une kewshtu sic je...te deshiroj!
dhe keshtu qe nese ti do te beheshe shoqaj ime une nuk do te isha i sinqerte me veten ne rradh te par e me ty ne rradh te dyt.ti mund te jesh ose e dashura ime,ose nje vajze per te cilen do kem respekt...asgje me teper.buzqeshi pak dhe me tha

o me le te zgjell???ja kthva jo...besoj vendimin e ke marr apo jo???ajo me tha duke qesh dhe me plot sinqeritet-ke te drejte.e kam marr.
te uroj fat me tha.une kur e shof rruges e pershendes me respekt(pasi ajo mund te ish e dashura ime)pra nje njeri qe e kam vleresuar.keshtuqemeriton respektin tim.
dikush tjeter ne vendin tim nuk do ja kish mohuar shoqerine.por une per te qene i sinqerte me veten dhe ate i thashe jo(mos mendoni se nuk kisha deshir ti rrija pran)