Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Guest
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] E po mjere kujt i pelqe vetja praaaa!! a u kenoqe.. [/qb]
E kenaqur kom le... /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Nga kenaqesia kemi lind te gjith /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[qb] Nga kenaqesia kemi lind te gjith /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mos i pergjitheso rastet /pf/images/graemlins/smile.gif se ka dhe te lindur qe kane lind, nga pamundesia per te mos i lene pa lind... :wink:
Shyqyr qe nuk bej pjese ne ato raste.... /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] _________________

vizat i heq vet!!
Piccaso a eshte diskutim apo jo.??
Ti a analizove dicka tenden duke marre shkas nga une??nqs je aq i zoti hajt me mbush mendjen...Une nuk paragjykoj ty as edhe nji tjeter,por kur flet vetem brockulla e mira e te mirave eshte qe dikush te te korrigjoi dhe te te vej ne rrugen e drejte.Ti lexon nji mendim timin,une lexoj nji mendim tendin,ja keshtu mesuam prej njeri tjetrit..Pse silleni si femije??
p.s
Forumi ka shume pak kokrra me men ju betohem... [/qb]
i vetmi ndryshim eshre se une nuk te paragjykova e as te gjykova.
e pranova mendmin tend dhe i shtova dhe dicka(pra ne pergjithsi isha me ty)vetem se tek persona te ndryshem ndryshon puna.
dhe meqe jemi tek kjo tem une the:a jane mbaruar vajzat qe une te mbetem tesh shoqaj ime e ngushte te cilin e konsideroj si moter???
a mos vall jam nga ata te semuret qe gjene e par qe kane ne menie eshte sex???etj..

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
[qb] Nga kenaqesia kemi lind te gjith /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mos i pergjitheso rastet /pf/images/graemlins/smile.gif se ka dhe te lindur qe kane lind, nga pamundesia per te mos i lene pa lind... :wink:
Shyqyr qe nuk bej pjese ne ato raste.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Bjeri se i bi bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mjaft bote si shoke te ngushte fantazia_g me Putrakun /pf/images/graemlins/tongue.gif

e kam thene dhe nje here me duket, po pse mos me e perserit; nji çun me nji goce duhet te kene kalu qamet gjona bashke e pastaj te behen shoke te ngushte. shoqnia e ngushte eshte faze kur te dy i jan dorzu idese qe s'kane gjo ne vije me sho-shoqin per shume arsye. si fillim, çuni eshte e sigurt qe e ka gjujt nqs terhiqej fizikisht, sepse çuni qe nuk gju nuk eshte çun. pastaj duke has veshtirsi, raporti mes tyre eshte transformuar gradualisht duke kaluar ne miqesi e respekt. po jam i bindur qe thelle thelle, te pakten per çunin nji fije zjarrmi seksual ka ngel.

assassino26

Primus registratum

O Hajduto!
Plasa ere duke i thone edhe une po su mushet menja...Shoku eshte tjeter me jahuu,shoqja emrin ka shoqe se vallai po qe e mire....
Nejse une jau thashe edhe i here.Shoqe ne real s'ka masnej ktu ne virtual normal qe ka plot shoke e shoqe te mire e terci e verci.
Nuk jua perseris me :tipsy:

fairy

Primus registratum

I bi qe shoket na e paskan zjarrmin brenda dhe do jemi te kujdesshme mos me ja fry...e lezetshme si ide, puna eshte a rrime dot pa i fry zjarrit se gjasme femna eshte kokete nga natyra. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ate e di ti masnej ti pisike /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Po ju femnat ja keni vu zjermin ksaj dynjoje.Po mos i fryshit ju atij zjermit mo nryshe do ishte.Mashkulli di ta mbaje veten e nqs i djeg nga mrena i ka paretet e furrnaltes te forta mban...

fairy

Primus registratum

ne femnat s'e mbajme veten ne fakt...po na pelqeu i bejme punet shpejt e shpejt, s'ka llafe. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] ne femnat se mbajme veten ne fakt...po na pelqeu i bejme punet shpejt e shpejt, s'ka llafe. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Punt e shpejta pa bereqet...Ne i bojme me avash po me me cilesi.MAsnej ajo pune sikur ka me lezet kur behet avash avash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[QB] mjaft bote si shoke te ngushte fantazia_g me Putrakun /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jo mor zot kush tha qe jemi,perkundrazi jemi shume te ndryshem :shrug:
Ai thur vargje per Enverin
Une per Dashurine /pf/images/graemlins/wink.gif

Kenti

Primus registratum

SIGURISHT QE NJE FEMER DHE NJE MASHKULL MUND TE JENE SHOK TE NGUSHTE.E RENDESISHME ESHTE QE TI KENE HORMONET NE VEND QE TE DY.SEPSE KA RREZIK QE BEHEN NJECIK SI SHUME INTIM :kiss:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] ne femnat s'e mbajme veten ne fakt...po na pelqeu i bejme punet shpejt e shpejt, s'ka llafe. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ku e ke namuzin ti Mocja me namuz? Nuk te vje i cik gjynof ti bosh ate punen shokut shpejt e shpejt mi?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

takkova sot njeren qe me beri te mendoj per kete teme.
dhe tani po ju tregoj dika rreth saj.

nje here e nje kohe me pelqeu njera...njiheshim nga larg por une deshiroja te kisha nje lidhje me te.nje dite mu dha rasti dhe nuk e ndala veten ja thashe.ajo u mundua te mos dukej si nje rrefuzim i mirfillte.por me shume fjal duke i rene rreth e rreth me tha se ne nuk ishim ber per njeri-tjetrin.se i kish fol nje shoqaj e saj(nje qe une e kisha pas)per mua dhe se nuk do mund te kishte nje lidhje me mua...por me tha se mund te mbeteshim shoke.
une i thashe:a...jo!kjo nuk mund te ndodh.une edhe ti kurr shoke.ajo e lenduar per ate refuzim gati brutal dhe te eger.kutovi se u hakmorra.por une u mundova te ja shpjegoj.
dhe i thashe:une dhe ti nuk mund te jemi kurr miq apo shok si te duash quaje.perse me tha?i thaseh sepse nuk do kish sinqeritet me nesh.nuk do ish reale.do ish nje miqesi fallso,ajo u prek edhe me teper dhe me tha:dyshon se une nuk mund te jem nje shoqe e mire,se mund te dua te perfitoj nga ty...?jo i thashe dhe e nderpreva.nuk eshte aty puna.puna eshte se une mund te jap gjith shoqerine time.dhe ti mund te me japesh gjith shoqerine tende.
por une kewshtu sic je...te deshiroj!
dhe keshtu qe nese ti do te beheshe shoqaj ime une nuk do te isha i sinqerte me veten ne rradh te par e me ty ne rradh te dyt.ti mund te jesh ose e dashura ime,ose nje vajze per te cilen do kem respekt...asgje me teper.buzqeshi pak dhe me tha:po me le te zgjell???ja kthva jo...besoj vendimin e ke marr apo jo???ajo me tha duke qesh dhe me plot sinqeritet-ke te drejte.e kam marr.
te uroj fat me tha.une kur e shof rruges e pershendes me respekt(pasi ajo mund te ish e dashura ime)pra nje njeri qe e kam vleresuar.keshtuqemeriton respektin tim.
dikush tjeter ne vendin tim nuk do ja kish mohuar shoqerine.por une per te qene i sinqerte me veten dhe ate i thashe jo(mos mendoni se nuk kisha deshir ti rrija pran)

assassino26

Primus registratum

piccaso!
Me teper se ti rrije prane m,e duket kishe 1 deshire edhe me te madhe ti rrije ngjitur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qe mos dal nga tema:
ME kete kuptuam qe ti je 1 nga ata cunat e rralle qe numerohen me gishta...Lumsi nusja qe do te te marre :smash:
TE kisha qene une do i kisha ndenjur 1 here prane me sinqeritin ne kasaforte edhe masnej duke pare duke bere :tipsy:

bebi

Primus registratum

peshkatar djal vagabond je. ca don me pa e me ba ti mor :eek:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

peshkatari!
thashe vetem se eshte ceshtje besimit.
une besoj se shoqeri te sinqerte.dhe e konsideroj te shejte!
nese njeriu nuk ndalet para shoqes se ngushte,nuk ndalet as para te dashures apo gruas se shokut.dhe po qe keshtu eshte verte katastrofe.
megjithate une nuk paragjykoj askend.une jam une dhe secili nga ne eshte ai qe eshte.per fat te mire une shoqerine e kam sic e dua(edhe pse me ka kushtuar shume qe ta gjej ate te verteten.)
ju pershendes te gjitheve.

assassino26

Primus registratum

Une du me pa i here se po s'pashe sbej dot gje /pf/images/graemlins/laugh.gif Pershendetje the doors
Piccaso,jam plotesisht dakort me menimin tuuuj se vej ne dyshim qe je cun flori