Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

gurax

Pan ignoramus
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene

Jane dy? /pf/images/graemlins/shocked.gif Dmth ka nje te trete ne kete mes? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

marina s.

Forumium maestatis

normale,ndryshe behet xink /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prespa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
normale,ndryshe behet xink /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
ha ha hahaha /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

vampirus

Primus registratum

Per mendimin tim dashuria me e paster dhe me e gjate krijohet pasi e njeh mire personin dhe ke krijuar nje lidhje ndjenje per te.

Ndjenjat jane dicka qe nuk mund ti kontrollojme. Duke biseduar me nje person per nje kohe te gjate, krijon respektin, miresine, dhe dashurine.

kaq per tani sepse ora eshte 01:37 e mengjesit...

^Res-Cogitans^

Primus registratum

"SHPIRTI" nuk ka seks... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Kush pergjigjet ne negativitet nuk ka arritur akoma te njohi vet-veten,jo me te njohi te tjeret /pf/images/graemlins/shrug.gif!!! /pf/images/graemlins/smash.gif

marina s.

Forumium maestatis

mashkull,femer...shoke te ngushte pa qene te lidhur...ç'hyn seksi dhe shpiti ketu?????

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Kjo thellsija jote me tronditi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shoqeria ,personalisht,esht nje takim "shpirtash" : seksi,gjinia jan thjesht detaje.
Tu m'a compris,chère?

marina s.

Forumium maestatis

we mon ami /pf/images/graemlins/laugh.gif

u ngaterrova pak une...nga thellesia jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Menien per pislliqe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif...apapapappapa, /pf/images/graemlins/wink.gif.

Cleopatra

Forumium praecox

Per sa marr vesh nga jeta e me sa kam eksperienc...pergjigja eshte:edhe mund te ndodh.POR...gjithmone njeri nga to do vuaj ...e do ndjej dicka me shume se shoqeri,e jam e bindur per kete gje.

gangsterja

Primus registratum
Ne qytetin ku jetoj une,shohin nje shok me nje shoqe dhe i quajne te dashur.Une mendoj se ekzistojne,madje shpesh here ndikon paragjykimi pa i njohur mire.

mirdita

Papirus rex
Une kam shoke te mira ama ato nganjher me kan zili sepse mesoj me shum dhe me mir se ato,e per shok nuk kam ndonje shok te ngusht

mirdita

Papirus rex
Po po mund te jen shok apo shoqe te ngusht dhe pa qen te lidhur,nuk do te thot se vetem te jesh i lidhur apo e lidhur nuk mund ta kesh nje shok apo shoqe.
P.sh kur 2 te rinj jan te lidhur dhe dashurohen shum,ata nuk e di se si mund te behen shok apo shoqe ndermjet vete nuk e di se si ai dalin te jen shok apo shoqe ndermjet tyre kur e kan dashur njeri tjetrin nuk e di kete

Hipocrati

Hipocrati
Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)? Si mendoni a mund te jene kaq te sinqerte sic mund te ishin 2 shoqe ose dy shok. :wave:

Absolutisht PO, dhe eshte miqesi e kendshme dhe e fisme!
Disa here merr me shume nga nje miqesi e sinqerte se sa nga nje lidhje dashurie ........

Universal

AnonymouS
Shoqëria është e bukur, e pastër po si mund të ndalësh aty pa provuar dashurinë?
Prej natyre njerëzit lakmojnë për gjithnjë e më shumë duke filluar te paraja, pronat e deri tek gëzimet dhe dashuria. Pra nqs dy njerëz bashkohen nga shoqëria ata do lakmojnë për diçka më shumë dhe kjo është dashuria. Të gjithë e pranojmë dashurinë si kulmin e lidhjes midis dy njerëzve. Shoqëria i afron njerëzit por dashuria i bën një.

Nqs mashkulli dhe femra (shok/shoqe) kanë mundësinë për dashuri është pothuajse e sigurtë që njeri prej tyre do të hedhi hapin e parë në atë drejtim. Kjo është mëse e natyrshme dhe besoj se dashuria që fillon nga shoqëria ka mundësinë më të madhe për sukses. Pra shoqëria u prish sepse lindi dashuria. Pasi bëhet hapi drejt dashurisë ka vetëm dy mundësi:
1. Mashkulli dhe femra jetojnë të lumtur në krahët e njeri tjetrit
2. Dashuria prishet, zihen, ndahen dhe mund të jenë armiq të përjetshëm ose mund të vazhdojnë të kenë shoqërinë por nuk do jetë njësoj pasi ata kanë dështuar në dashuri.

Në anën tjetër mashkulli dhe femra mund të jenë shokë të ngushtë por njeri prej tyre nuk mund të ketë mundësi të dashuroj për shumë arsye. psh: është martuar
Në këtë rast lind një konflikt sepse njëri kërkon diçka që tjetri nuk ka mundësi ta plotësojë. Përsëri ka dy zgjidhje:
1. Njëri prish martesën dhe dashuron shokun/shoqen e ngushtë
2. Nuk e prish martesën dhe i thotë shokut/shoqes që ska mundësi për dashuri. Personi tjetër në 99.99% të rasteve nuk do ta pranojë këtë përgjigje dhe do të mërzitet, do bëj me faj shokun/shoqen dhe nuk do vazhdojë shoqërinë.

Rasti i fundit është që të dy janë të martuar dhe që të dy nuk kanë mundësi për të lakmuar dashurinë sepse e kanë gjetur. Në këtë rast nuk kanë interes tek njeri-tjetri dhe idealisht mundësia për shoqëri ekziston por në praktikë asnjeri nuk ka kohë të plotësojë përgjegjësitë e martesës, familjes, punës dhe në të njëjtën kohë të mbajë shoqëri të ngushta.

Vini re se nuk kam zënë në gojë xhelozinë, reagimin kundër zhgënjimit dhe shumë faktorë të tjerë që do ta zvogëlonin mundësinë për shoqëri një në një milion ( 0.000001 ).
Nqs e keni gjetur këtë shoqëri jeni me fat dhe shtrëngojeni mirë. Mos guxoni të mendoni për dashuri se do ju quajnë "njeri".

Edi