Si thua, martohemi?!

SweetAngel

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] me degjo...ne kete furom...puna kryesore eshte diskutimi...pra nese une e them mendimin tim...dhe eshte i padiskutueshem...mbydhet cdo gje...mbydhet diskutimi...
dhe kto pika qe une le...jane si porta qe te lejojne ty ao ndokund tjeter te jesh pjese e mendimid...se dhe vend per debat. [/qb]
Sa mire qe ti i le portat hapur :tipsy:
 

picasso

Forumium maestatis
Re: Si thua, martohemi?!

epo ndryshe nuk hyn peshku...dhe mua me ngelet grepi thate /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: :tipsy:
 

SweetAngel

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] epo ndryshe nuk hyn peshku...dhe mua me ngelet grepi thate /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: :tipsy: [/qb]
epo jane disa lloj peshqish qe nuk ushqehen me krimba dhe keshtu qe nuk i afrohen ose e shperfillim grepin ose karremin. :tipsy:
 

picasso

Forumium maestatis
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] epo ndryshe nuk hyn peshku...dhe mua me ngelet grepi thate /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: :tipsy: [/qb]
epo jane disa lloj peshqish qe nuk ushqehen me krimba dhe keshtu qe nuk i afrohen ose e shperfillim grepin ose karremin. :tipsy: [/qb]
epo une le portat hapur...per te hyr peshk...e( ngjala me shume)pastaj kerremi...eshte ceshtje tjeter...c'do lloj ka... llojin e tij te karremit
dhe mua me interreson te kap ngjala :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
 

SweetAngel

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] epo ndryshe nuk hyn peshku...dhe mua me ngelet grepi thate /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: :tipsy: [/qb]
epo jane disa lloj peshqish qe nuk ushqehen me krimba dhe keshtu qe nuk i afrohen ose e shperfillim grepin ose karremin. :tipsy: [/qb]
epo une le portat hapur...per te hyr peshk...e( ngjala me shume)pastaj kerremi...eshte ceshtje tjeter...c'do lloj ka... llojin e tij te karremit
dhe mua me interreson te kap ngjala :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Mos do te thote kjo qe te pelqejne per arsyje se jane te veshtira pewr tu kapur, dhe se jane nje lloj......... si te thuash, sfide??
 

SweetAngel

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Edhe ngjalat haheshkan?! S'e kisha dit une!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos u merzit e dashur, asnjeher nuk eshte vone per te mesuar :wink:
 

SweetAngel

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] PO he, u martuat juve?! Une "Party" s'bej pa leje!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Me duket se dhendrri ka ngaterruar kishen :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif , se nuk eshte dukur.
 

picasso

Forumium maestatis
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] epo ndryshe nuk hyn peshku...dhe mua me ngelet grepi thate [/qb]
epo jane disa lloj peshqish qe nuk ushqehen me krimba dhe keshtu qe nuk i afrohen ose e shperfillim grepin ose karremin. :tipsy: [/qb]
epo une le portat hapur...per te hyr peshk...e( ngjala me shume)pastaj kerremi...eshte ceshtje tjeter...c'do lloj ka... llojin e tij te karremit
dhe mua me interreson te kap ngjala :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Mos do te thote kjo qe te pelqejne per arsyje se jane te veshtira pewr tu kapur, dhe se jane nje lloj......... si te thuash, sfide?? [/qb]
pak a shume(sepse duke u munduar te behn te veshtira per tu kap...behen fallso)
por une jam nje njeri...qe kur nuk gjej njeri per te sfiduar(ne sensin e mire te fjales)sfidoj veten...(dhe fitoj :lol: :lol: :tipsy: )
 

picasso

Forumium maestatis
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] PO he, u martuat juve?! Une "Party" s'bej pa leje!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me ke e ke?
 

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Ky i melartshmi, luftoka (sfidoka) veten dhe e fiton veten!!! :confused:
Ku mbeti kenaqesia e fitimit/ngadhnjimit?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

SweetAngel

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Ky i melartshmi, luftoka (sfidoka) veten dhe e fiton veten!!! :confused:
Ku mbeti kenaqesia e fitimit/ngadhnjimit?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne fakt dhe une po habitem
 

SweetAngel

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] epo ndryshe nuk hyn peshku...dhe mua me ngelet grepi thate [/qb]
epo jane disa lloj peshqish qe nuk ushqehen me krimba dhe keshtu qe nuk i afrohen ose e shperfillim grepin ose karremin. :tipsy: [/qb]
epo une le portat hapur...per te hyr peshk...e( ngjala me shume)pastaj kerremi...eshte ceshtje tjeter...c'do lloj ka... llojin e tij te karremit
dhe mua me interreson te kap ngjala :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Mos do te thote kjo qe te pelqejne per arsyje se jane te veshtira pewr tu kapur, dhe se jane nje lloj......... si te thuash, sfide?? [/qb]
pak a shume(sepse duke u munduar te behn te veshtira per tu kap...behen fallso)
por une jam nje njeri...qe kur nuk gjej njeri per te sfiduar(ne sensin e mire te fjales)sfidoj veten...(dhe fitoj :lol: :lol: :tipsy: ) [/qb]
Prandaj dhe une parapelqej orgjinalitetin, ose gjerat qe jane orgjinal. :tipsy:
 

picasso

Forumium maestatis
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Ky i melartshmi, luftoka (sfidoka) veten dhe e fiton veten!!! :confused:
Ku mbeti kenaqesia e fitimit/ngadhnjimit?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ketu eshte pika...te sfidosh veten...dhe ta provosh ate...deri ku shkon...te njohesh vetennnta permiresosh dhe ta forcosh...te ndreqesh dhe ...
ehuha /pf/images/graemlins/laugh.gif ca do te bej une mesim ty /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:
 

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
ehuha /pf/images/graemlins/laugh.gif ca do te bej une mesim ty /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: [/qb]
he de he...edhe ju (ti) mo!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
M'u duk vetja si me qene ne shkolle! /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] PO he, u martuat juve?! Une "Party" s'bej pa leje!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me ke e ke? [/qb]
:lol: cCfare hamendje?!

he se nuk e kisha me ju te dy, por e kisha me Sweetin dhe Flobon!!!
Nuk ishhte ashtu Sweety?! :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif
Party duhej te organizohej me rastin e marteses se juve te dyve!!! :cool:
 

SweetAngel

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] PO he, u martuat juve?! Une "Party" s'bej pa leje!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me ke e ke? [/qb]
:lol: cCfare hamendje?!

he se nuk e kisha me ju te dy, por e kisha me Sweetin dhe Flobon!!!
Nuk ishhte ashtu Sweety?! :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif
Party duhej te organizohej me rastin e marteses se juve te dyve!!! :cool: [/qb]
Mire e the, duhej.
 
Top